• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler abiye diktim :) ama... (resimli)

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar

dikiş kursuna gidiyorum yeni yeni öğreniyorum son olarak abiye diktik resmde gördüğünüz elbisenin bitmemiş halidir.
çünkü omuzve kolara sadece dantel yapılacak . bugün provasını yaptığımda biraz hayal kırıklığı oldu bende. dantel kolarda hiç hoş durmadı sanki beden kısmında pembe üzerine siyah çok tatlı duruyor fakat tenimde dantel pek hoş gelmedi gözüme . bu hali çok güzel ama straplez giyemem sizce kol dikmeli miyim çirkinmi durur ? lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• $IMG_1166.webp
    $IMG_1166.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 491
Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım kumaştan kaynaklanıyor, elbiseden çok perdeyi andırıyor. sanki açık ve tek renk olsa daha belli olurdu emeğiniz, beceriniz.

sanırım kumaştan kaynaklanıyor, elbiseden çok perdeyi andırıyor. sanki açık ve tek renk olsa daha belli olurdu emeğiniz, beceriniz.

dantel mi perdeyi andırıyor ? giyimlik dantel ama bu. ilk defa bu benzetmeyi duydum neyse tercih meselesi tabi benim sıkıntım dantelle değil genel olarak beğenmediniz mi ?

dantel mi perdeyi andırıyor ? giyimlik dantel ama bu. ilk defa bu benzetmeyi duydum neyse tercih meselesi tabi benim sıkıntım dantelle değil genel olarak beğenmediniz mi ?

sizin bu yaptığınızı bile yapamam ben, düğme dikebilince sevinen bir insanım :1:

ancak seçtiğiniz kumaş, koyu renk ve ne yapıp yapamadığınızı örtmüş rengiyle. bu yüzden hani açık renk olsa sanki daha net görürdünüz ne yanlış neyi düzeltmek lazım vs. zevk kısmına elbette diyecek lafım yok, sadece bu açılardan başka bir renk ilk zamanlar için daha iyi olurdu, ustalaşana kadar.

sizin bu yaptığınızı bile yapamam ben, düğme dikebilince sevinen bir insanım :1:

ancak seçtiğiniz kumaş, koyu renk ve ne yapıp yapamadığınızı örtmüş rengiyle. bu yüzden hani açık renk olsa sanki daha net görürdünüz ne yanlış neyi düzeltmek lazım vs. zevk kısmına elbette diyecek lafım yok, sadece bu açılardan başka bir renk ilk zamanlar için daha iyi olurdu, ustalaşana kadar.

kumaş açık pembe dantelde siyah seçtim zıt renkler daha iyi olur diye düşüdnüm danteli de pembe alsaydım çok hoş durmaz gibi geldi bana valla bende tek başıma dikmedim hocayla birlikte yaptık sizden aşağı kalır yanım yok :) işte zamanla azimle öğreniliyor. neyse bu elbiseyi kuzenimin düğününde giycem kolalrını takınca soluk durdu arada kaladım bu gece uyku girmez gözüme yarın bitecek akşam atarım resmi.

bence böyle kalsın kol takmayın yada dantel tek askı falan olabilir ama böyle de güzel olmuş, fakat renk konusunda farklı olabilirdi belki size daha çok yakışan renkleri tercih edebilirdiniz, bir de böyle giyemeseniz de üstüne şal bolero tarzı şeyler alırsınız biryere giderken :34:

Son düzenleme:
hiç dokunmayın böyle kalsın.. çok hoş olmuş.. satenin üzerine dantel işli sanırım.. yani zaten kumaşta yoğunluk var.. tende yoğunluk olmamalı.. extra bir dantel kolla elbise şıklığını yitirir ve göz yorucu olur... etekler zaten uzun kolda gelirse birde hiç hoş olmaz diye düşünüyorum.. dikkat ederseniz kolu olan abiyelerin ya çok derin yırtmacı vardır yada derin göğüs dekoltesi vardır..

slm arkadaşlar

dikiş kursuna gidiyorum yeni yeni öğreniyorum son olarak abiye diktik resmde gördüğünüz elbisenin bitmemiş halidir.
çünkü omuzve kolara sadece dantel yapılacak . bugün provasını yaptığımda biraz hayal kırıklığı oldu bende. dantel kolarda hiç hoş durmadı sanki beden kısmında pembe üzerine siyah çok tatlı duruyor fakat tenimde dantel pek hoş gelmedi gözüme . bu hali çok güzel ama straplez giyemem sizce kol dikmeli miyim çirkinmi durur ? lütfen fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 707387

cnm nie straplez giyemiyorsun

dantel olmaz bence çünkü zaten elbise yoğun bayılır iyice... ayrıca dantel de teni gösterir??

uzun güzel saten eldivenlerle kullanabilirsin belki

mutlaka omuzlarım kapansın diyorsan siyah bir bolero uydurursun

emeğine sağlık detaylar net olmasa da bence çok güzel olmuş

ancak bu elbiseyle kesinlikle sade bi topuz kullanmalısın, ve kırmızı ruj, ve de sade gözler kalem ve rimelli...

saçların uzunsa ve yaptırıp açarsan yine boğulur elbise..

elbise kendi başına desenli ve desen olarak da iddialı bi seçim çünkü

Bu haliyle çok güzel arkadaşım, sakın ekleme yapma. Rahatsız olacaksan Dantel veya tülden şal gibi bir parça dikebilirsin.

bak senin icin Neslihan Yargici mezunu stilist arkadasima sordum.. sakin kol yapmasin dedi :)))

tşk ederim arkadaşınıza katılıyrum bende bu halini çok beğendim ama eşim straplez giymeme karşı dantel kolluya bile zor ikna ettim o yüzden burda fikir almak istedim sizlerden.

canım kendı el emeğın sonucta bence gayette hos.kolarına sade duz tulden yada sıfondan dar bı uzun kol getırıp yakasınıda aynı sekılde yaparsan gıyebılırsınde .gule gule kullan

yeni baslayan biri icin hiiccc fena degil bence...kendim dikis dikememde iyi kotu yorum yapabilirim, anlarim yani dikis isinden :1:

bencede baska birsey gitmez uzerine...bastan kollarla birlikte yapsaydin neysede bu saatten sonra nasil yapilir bilemedim :44:

yeni baslayan biri icin hiiccc fena degil bence...kendim dikis dikememde iyi kotu yorum yapabilirim, anlarim yani dikis isinden :1:

bencede baska birsey gitmez uzerine...bastan kollarla birlikte yapsaydin neysede bu saatten sonra nasil yapilir bilemedim :44:

canım zaten kalıbı keserken kollarınıda kestik yani bu elbise orjinalinde uzun kolu bir elbise. sadece dikim aşamasında bu noktaya geldiğimde çok beğendim acaba kolları iptal mi etsem die düşündüm konu açtım şu an kolları yapıldı bi ara resim çeker eklerim onu da. yorumlarınız için tşk ederim ederim herkese :))

Back
X