- 31 Mart 2014
- 86
- 21
- 98
- Konu Sahibi omaysaglam
-
ablası evlenecekmiş?Konudan bağımsız bir şey soracağım, hitap ya da değil kullandığınız söz(ablam) Bu son zamanlardaki ''abla'' hitabı nedir bu kk'daki? Pazardaki satıcılar bile böyle hitap etmiyor artık kadınlara. Ablanızla ilgiliyse bu nasıl bir Türkçe, nasıl bir başlık?
Buna ben de anlam veremedim.Konudan bağımsız bir şey soracağım, hitap ya da değil kullandığınız söz(ablam) Bu son zamanlardaki ''abla'' hitabı nedir bu kk'daki? Pazardaki satıcılar bile böyle hitap etmiyor artık kadınlara. Ablanızla ilgiliyse bu nasıl bir Türkçe, nasıl bir başlık?
yanliş yazmisim ablam yazacaktimKonudan bağımsız bir şey soracağım, hitap ya da değil kullandığınız söz(ablam) Bu son zamanlardaki ''abla'' hitabı nedir bu kk'daki? Pazardaki satıcılar bile böyle hitap etmiyor artık kadınlara. Ablanızla ilgiliyse bu nasıl bir Türkçe, nasıl bir başlık?
ben hep kkinci planim ezim olanim önemi olmayanim arada kaynarim gecerim kuzenlerim bile benden guzel olacak ablamin dugunun de bile giyemeyeceksem ne zaman guzel bi abiye giyecegimMaddi sıkıntılardandır belki? Bir abiye o kadar zorlamaz maddiyatı gerçi ama.. Almama sebepleri nedir?
hizli yazmaktan yanlis yazmisim evet ablamablası evlenecekmiş?
yanlış mı anladım?
internetten ne gelecegi belli olmaz diyorlar beraber gidelim diyorum dolapta elbise var diyorlar ama hic biri oraya uygun degil mezuniyet icin de almamislardi bi arkadasimdan almistimTrendyolda cok uygun fiyata abiyeler var.bak ordan siparis verebilirsin.gecengun bi arkadasim siparis verdi ordan 140 tl ye.cok ta guzeldi.bedenleri de tam geldi.
Ya da etraftan alabilecegin kimse yok mu?
tesekkurler düşünceniz icin açigim :)Bedenin kaç, açık mısın, tesettürlü müsün? Belki birimiz uyar sana bir şey yollarız, bilmiyorum site kurallarına aykırı mı?
fazlaca maddiyat ama ellerinde para var şuan alabilecek kadar da ve böyle biseyde almalari lazim diye düşünüyorumSorununuz maddiyat mı yoksa babanızın mı almak istememesi
Cok guzel geldi o dedigim siteden.ben bile cidden sasirdim.sanki arkadasimin uzerine gore dikilmis gibiydi.internetten ne gelecegi belli olmaz diyorlar beraber gidelim diyorum dolapta elbise var diyorlar ama hic biri oraya uygun degil mezuniyet icin de almamislardi bi arkadasimdan almistim
Öyle değilsindir düşünme böyle şeyler. Haklısın bir abiyeden mahrum bırakmazlar ama bence, annenle konuşsan yumuşak dille ben de güzel olayım ablamın düğünü bu özenmek istiyorum vs desen. Yaş kaç bu arada?ben hep kkinci planim ezim olanim önemi olmayanim arada kaynarim gecerim kuzenlerim bile benden guzel olacak ablamin dugunun de bile giyemeyeceksem ne zaman guzel bi abiye giyecegim
36 bedenim 54 kilo 168imÖyle değilsindir düşünme böyle şeyler. Haklısın bir abiyeden mahrum bırakmazlar ama bence, annenle konuşsan yumuşak dille ben de güzel olayım ablamın düğünü bu özenmek istiyorum vs desen. Yaş kaç bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?