abla evlenecek abiyem yok

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik

Maddi sıkıntılardandır belki? Bir abiye o kadar zorlamaz maddiyatı gerçi ama.. Almama sebepleri nedir?

ablası evlenecekmiş?
yanlış mı anladım?

Buna ben de anlam veremedim.

Trendyolda cok uygun fiyata abiyeler var.bak ordan siparis verebilirsin.gecengun bi arkadasim siparis verdi ordan 140 tl ye.cok ta guzeldi.bedenleri de tam geldi.

Ya da etraftan alabilecegin kimse yok mu?

yanliş yazmisim ablam yazacaktim

Maddi sıkıntılardandır belki? Bir abiye o kadar zorlamaz maddiyatı gerçi ama.. Almama sebepleri nedir?
ben hep kkinci planim ezim olanim önemi olmayanim arada kaynarim gecerim kuzenlerim bile benden guzel olacak ablamin dugunun de bile giyemeyeceksem ne zaman guzel bi abiye giyecegim

Trendyolda cok uygun fiyata abiyeler var.bak ordan siparis verebilirsin.gecengun bi arkadasim siparis verdi ordan 140 tl ye.cok ta guzeldi.bedenleri de tam geldi.

Ya da etraftan alabilecegin kimse yok mu?
internetten ne gelecegi belli olmaz diyorlar beraber gidelim diyorum dolapta elbise var diyorlar ama hic biri oraya uygun degil mezuniyet icin de almamislardi bi arkadasimdan almistim

internetten ne gelecegi belli olmaz diyorlar beraber gidelim diyorum dolapta elbise var diyorlar ama hic biri oraya uygun degil mezuniyet icin de almamislardi bi arkadasimdan almistim
Cok guzel geldi o dedigim siteden.ben bile cidden sasirdim.sanki arkadasimin uzerine gore dikilmis gibiydi.

ben hep kkinci planim ezim olanim önemi olmayanim arada kaynarim gecerim kuzenlerim bile benden guzel olacak ablamin dugunun de bile giyemeyeceksem ne zaman guzel bi abiye giyecegim
Öyle değilsindir düşünme böyle şeyler. Haklısın bir abiyeden mahrum bırakmazlar ama bence, annenle konuşsan yumuşak dille ben de güzel olayım ablamın düğünü bu özenmek istiyorum vs desen. Yaş kaç bu arada?

36 bedenim 54 kilo 168im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…