abla evlenecek abiyem yok

Baktim ben de siteye cok guzel elbiseler var.50 tl ye bile balik model.bayagi hos.guzel geldi mi peki siteden ?istediginiz gibimiydi?

Canım 10 20 liraya siyah bi kalem etek al en fazla 40 liraya da sık bi bluz al bide topklu tamam işte kaldiki smdi 50 liraya bile fena olmayan kısa abiyemsi elbiseler var onlarada bakablrsn
evet annem kiyiya koseye ayirmis bende kemeraltindan bakicam illa ki bisey cikar makyaj da cok sey katiyor :)

izmirdeyim kemeraltindan bakalim diyoruz annemle arkadastan almak istemiyorum aha once basima bi kac sey geldi tovbeliyim

Baktim ben de siteye cok guzel elbiseler var.50 tl ye bile balik model.bayagi hos.guzel geldi mi peki siteden ?istediginiz gibimiydi?
Aynen öyleydi valla sadece iyi hesaplayın . Bedeninizi iyi bilmeniz lazım ben onların bedene göre ölçtum mankenin ölçülerine baktım ben kısa aldım boyunu inceledim mankenin farklı farklı elbiselerle kıyasladim cuk diye oldu . Pileli bir model genisti kısa olunca boyu beklediğimden daha da kısa geldi hemen yolladım iade aldım. E sen uzun istiyorsun bir de riskin olmaz

Niye bukadar dert ediyosun gecen hafta 19unda dugunum oldu annem 2 abiyeye 800 lira bayildi.. reklam yasak diye yazmiyorum adini ben baska biyerden gelinin kiz kardesinin bile giyebilcegi elbiseyi 20tlye aldim gidin bi bakin arastirin inanin dert degil bunlar...

Ablam yazmak istemis abla yazilmis..neden bu kadsr büyütüyosunuz anlamam...

Tesetturlu musun? Ona gore site onerebilirim. Hic mi para yok. Yada yasin mi kucuk ki baban gerek duymuyor.
Anneni devreye sok olmadi ablandan iste para o verir bnce ..

Kemeraltindan bakana kadar netten al ucuza mal edersin. Ekstra dukkan kirasini da vermemis olursun. Carsidan almak eskidendi.. 100-150 liraya tr.ndyolda falan cok guzel abiyeler var bence isini gorur. 36 beden al zaten likrali genelde. Begenmezsen iade edersin.

Bence onla bunla olcak is degil.Ablani karsina al soyel istedigini .O halletsin .Evlenecegi adam alsin .Bu da genc sevindirmek gonul almaktir bir yuz liraya istedigini alirsin .Cok bilinen f ile baslayan ayakkabicidan da bir topuklu alsinlar 30ila 50ye o kadar cok moldel vardi ki.150de o kadar sarsmaz enisteyi .

Benim anlamadgim dugunde abiye almiycaksan nerde alicaksin?
Sade bi dugunmu olucak? Ondanmi bu almak istememesi? Yada koyde kasabada ufak bi dugunmu olcak?
Peki annen ne diyor bu ise?

Benim anlamadgim dugunde abiye almiycaksan nerde alicaksin?
Sade bi dugunmu olucak? Ondanmi bu almak istememesi? Yada koyde kasabada ufak bi dugunmu olcak?
Peki annen ne diyor bu ise?
dügün salonunda olacak cok guzel bi mekan tutuldu annem 3 aydir yatili kaliyor 2 hafta da 1 geliyor o zaman pek firsat olmuyor carsamba gelecek tamamen o zaman konusucam

bu saatte doğru düzgün foto ayarlayamadım ama şöyle birşey olur mu ki? balık değil ama 20 yaşa uygun bir straplez abiye...şiyah ince şalı da var ucunda küçük bi çiçeği olan

Bu nasıl bir yorum ve dusuncesizlik. Adamlar dugun yapiyor ne masraflara giriyor yarin birgun tutup ablanin basina kaksa, kaynanasi ogrense durduk yere lafini etse daha mi iyi. Anne baba birsey yapmiyorsa kisa sureli bir iste çalışıp ki bayram geliyor seker standinda bile birgun iki gun dursa para cikar. Bakis acinizi cok bencil buldum.

Davetiyede "abiye giymek zorunludur" ibaresi yazmıyorsa dert edilecek bir durum yok..alınamıyorsa alınamıyordur şımarıklık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…