- 17 Temmuz 2013
- 2.453
- 3.012
- 333
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Baktim ben de siteye cok guzel elbiseler var.50 tl ye bile balik model.bayagi hos.guzel geldi mi peki siteden ?istediginiz gibimiydi?Patirti diye bir site var ben 50 TL ye büyük beden aldım ama netten alamam dersen artık çok ucuz abiye derken belki böyle kabarık istersin ama bunu kendi düğününe sakla tatlım ablanın düğününde hafif bir şey giymen yeterli yasin kaç
evet annem kiyiya koseye ayirmis bende kemeraltindan bakicam illa ki bisey cikar makyaj da cok sey katiyor :)Canım 10 20 liraya siyah bi kalem etek al en fazla 40 liraya da sık bi bluz al bide topklu tamam işte kaldiki smdi 50 liraya bile fena olmayan kısa abiyemsi elbiseler var onlarada bakablrsn
Kemeraltinda çokrahat bulursun tatlimevet annem kiyiya koseye ayirmis bende kemeraltindan bakicam illa ki bisey cikar makyaj da cok sey katiyor :)
izmirdeyim kemeraltindan bakalim diyoruz annemle arkadastan almak istemiyorum aha once basima bi kac sey geldi tovbeliyimErkek kardeşimin düğününde bile abiye giymedim ölmüyor insan merak etme. Abiye giymekle güzel de olunmuyor bakınız: gelin evindeki abartılı nişan törenleri ve abiyeli misafirler. Elie saab dan almadıkça çoğu abiye birbirinin tıpkısı zaten. İlle abiye giyeceksen arkadaşlar da söylemiş trendyol da filan çok ucuz istanbuldaysan Şişli civarında da günlük elbise fiyatına rahat rahat bulursun koton un indirimlerinde de olması lazım. Ama abiye alamazsan da hayata kahretme yani bi sürü güzel günlük şık elbise var. Ay en olmadı bi arkadaşından ödünç al nolacak
Aynen öyleydi valla sadece iyi hesaplayın . Bedeninizi iyi bilmeniz lazım ben onların bedene göre ölçtum mankenin ölçülerine baktım ben kısa aldım boyunu inceledim mankenin farklı farklı elbiselerle kıyasladim cuk diye oldu . Pileli bir model genisti kısa olunca boyu beklediğimden daha da kısa geldi hemen yolladım iade aldım. E sen uzun istiyorsun bir de riskin olmazBaktim ben de siteye cok guzel elbiseler var.50 tl ye bile balik model.bayagi hos.guzel geldi mi peki siteden ?istediginiz gibimiydi?
meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
izmirdeyim kemeraltindan bakalim diyoruz annemle arkadastan almak istemiyorum aha once basima bi kac sey geldi tovbeliyim
Ablam yazmak istemis abla yazilmis..neden bu kadsr büyütüyosunuz anlamam...Konudan bağımsız bir şey soracağım, hitap ya da değil kullandığınız söz(ablam) Bu son zamanlardaki ''abla'' hitabı nedir bu kk'daki? Pazardaki satıcılar bile böyle hitap etmiyor artık kadınlara. Ablanızla ilgiliyse bu nasıl bir Türkçe, nasıl bir başlık?
36 bedenim bakacagim bende o taraflara bayram da gideyim diyorum :)Gelinligimi kemeraltindan aldim meraktan gezdim biraz cok guzem seyler var bedeninizi bilmiyorum ama 34-36 bedenseniz cok rhat uygun fiyata bulursunuz
hayir açıgım ve 20 yasindayim annem yardimci olmaya calisiyorTesetturlu musun? Ona gore site onerebilirim. Hic mi para yok. Yada yasin mi kucuk ki baban gerek duymuyor.
Anneni devreye sok olmadi ablandan iste para o verir bnce ..
dügün salonunda olacak cok guzel bi mekan tutuldu annem 3 aydir yatili kaliyor 2 hafta da 1 geliyor o zaman pek firsat olmuyor carsamba gelecek tamamen o zaman konusucamBenim anlamadgim dugunde abiye almiycaksan nerde alicaksin?
Sade bi dugunmu olucak? Ondanmi bu almak istememesi? Yada koyde kasabada ufak bi dugunmu olcak?
Peki annen ne diyor bu ise?
dügün salonunda olacak cok guzel bi mekan tutuldu annem 3 aydir yatili kaliyor 2 hafta da 1 geliyor o zaman pek firsat olmuyor carsamba gelecek tamamen o zaman konusucam
Bence onla bunla olcak is degil.Ablani karsina al soyel istedigini .O halletsin .Evlenecegi adam alsin .Bu da genc sevindirmek gonul almaktir bir yuz liraya istedigini alirsin .Cok bilinen f ile baslayan ayakkabicidan da bir topuklu alsinlar 30ila 50ye o kadar cok moldel vardi ki.150de o kadar sarsmaz enisteyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?