- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Davetiyede "abiye giymek zorunludur" ibaresi yazmıyorsa dert edilecek bir durum yok..alınamıyorsa alınamıyordur şımarıklık etmeyin.
cok cok tesekkur ededim ama kisa giyemem dugun memlekette olacak babam başlae dedenler haci sen ne giydin demeyegerçekten giyerim dersen göndereyim sana
teşekkür ederim tam olarak benim verebilecegim bi cevabi yazmissinizkaç yaşındasınız, 70 mi? tam bencil ihtiyar kafası çünkü.
kızın ablası evleniyor, yaşı da genç. şık olmak istemesi, heves etmesi gayet doğal bir şey.
buna şımarıklık diyorsanız, siz şımarıklık nedir görmemişsiniz bence
savunmaniz icin tesekkur ederim ve beni amladiginiz icin :)yapmayın Allah aşkına
20 yaşında bir genç kız
ablasının düğünü
eş dost orada, akrabalar, kuzenler orada
o da şık görünmek istemez mi?
eski bir şeyler giymek istemiyordur
bunun neresi şımarıklık
BDV ye gelmiş derdini anlatmış
annesine babasına tutturmamış ya alın da alın diye
meraba özelden yazmayi bilmiyorum profile girdim ama bulamadim maalesef elbiseyi gördüm siz bana özelden yazabilirmisiniz acabaSimdi gordum bedenini ve kilonu saks mavisi bir abiye var bende. Ikimizde izmirdeymisiz istersen verebilirim canim resmini yollarim begenirsen al gule gule giy.
anneme patronu kiyefet vermis onu giyecek onlar bir kere alip bir daha giymiyorlar elbise yeni alinmis gibi oluyorPaea varsa almaniz lazım tabi. Annen yok mu o ne giyecek. O da özel birşey almalı veya diktirmeli
çok sagolun düsünmeniz yeter ama memlekette olacak dügün izmir de olsa olurdu cok sagolunCanım yanlış anlamazsan elimde sana olacak abiye var ama kısa abiye ister misin? Biraz da açık.
bende bilmiyorum anlamadim eski konularim duruyor amcali bi konum yokYaşlı amca kim? Ben de abiye vermeyi teklif ettimeski konuları bilmiyorum
sanirim öyle bi durum var ben çözemedim pek sık girmiyorum da burayaÇıplak fotolarımı nasıl sildireceğim konusunun sahibiyle bu konunun sahibinin nickleri çok benziyor, ondan karıştırdı herhalde.
abiye olmasa da uzun elbise giymek istemistim fotograflar falan olacak güzel olayim diye ama yorumlardan sonra fikrim degisti yardimci olmak isteyenlerin kiyafetleri olmazsa dolabimdan giyinecegim yine de kotu gun icin elbiseler var ya da bir kombin yaparim sac ve makyajla da toplarim diye dusunuyorum :)Abiye şart mı?
Durumum olduğu halde ablamın düğününe abiye almadım. 1 kere giymek için para dökmem yani.
Gittim bir klasik pantolon ona göre gömlek ve yelek aldım.
Gerçi bir abiye fiyatı kadar tuttu ama en azından başka yerlere giderken giyebiliyorum ve diğer kıyafetlerimle kombin de yapabiliyorum.
Sen de bu tarz birşey yapsan.
İnternette çok güzel abiye tarzı düğünlerde özel günlerde giyebileceğin elbiseler var onlardan al uygunda olurmeraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
Bence karıştırma değil ayni kişisanirim öyle bi durum var ben çözemedim pek sık girmiyorum da buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?