• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Bayram öncesi heryer indirimde.
Öğrenciler için günlük para veren part time işler var .
Günlüğü 50 -60 tl falan .
2 fun gitsen düğüne kadar yeter senin için .

Davetiyede "abiye giymek zorunludur" ibaresi yazmıyorsa dert edilecek bir durum yok..alınamıyorsa alınamıyordur şımarıklık etmeyin.

kaç yaşındasınız, 70 mi? tam bencil ihtiyar kafası çünkü.
kızın ablası evleniyor, yaşı da genç. şık olmak istemesi, heves etmesi gayet doğal bir şey.
buna şımarıklık diyorsanız, siz şımarıklık nedir görmemişsiniz bence

Diğer üyelerin elbiseleri uymazsa bence de patırtıdan bak. Kemeraltından cok daha ucuz. Güzel elbise de çok. Şimdi baktım da

kaç yaşındasınız, 70 mi? tam bencil ihtiyar kafası çünkü.
kızın ablası evleniyor, yaşı da genç. şık olmak istemesi, heves etmesi gayet doğal bir şey.
buna şımarıklık diyorsanız, siz şımarıklık nedir görmemişsiniz bence
teşekkür ederim tam olarak benim verebilecegim bi cevabi yazmissiniz

yapmayın Allah aşkına
20 yaşında bir genç kız
ablasının düğünü
eş dost orada, akrabalar, kuzenler orada
o da şık görünmek istemez mi?
eski bir şeyler giymek istemiyordur
bunun neresi şımarıklık
BDV ye gelmiş derdini anlatmış
annesine babasına tutturmamış ya alın da alın diye
savunmaniz icin tesekkur ederim ve beni amladiginiz icin :)

Simdi gordum bedenini ve kilonu saks mavisi bir abiye var bende. Ikimizde izmirdeymisiz istersen verebilirim canim resmini yollarim begenirsen al gule gule giy.
meraba özelden yazmayi bilmiyorum profile girdim ama bulamadim maalesef elbiseyi gördüm siz bana özelden yazabilirmisiniz acaba

Abiye şart mı?

Durumum olduğu halde ablamın düğününe abiye almadım. 1 kere giymek için para dökmem yani.

Gittim bir klasik pantolon ona göre gömlek ve yelek aldım.
Gerçi bir abiye fiyatı kadar tuttu ama en azından başka yerlere giderken giyebiliyorum ve diğer kıyafetlerimle kombin de yapabiliyorum.

Sen de bu tarz birşey yapsan.

Abiye şart mı?

Durumum olduğu halde ablamın düğününe abiye almadım. 1 kere giymek için para dökmem yani.

Gittim bir klasik pantolon ona göre gömlek ve yelek aldım.
Gerçi bir abiye fiyatı kadar tuttu ama en azından başka yerlere giderken giyebiliyorum ve diğer kıyafetlerimle kombin de yapabiliyorum.

Sen de bu tarz birşey yapsan.
abiye olmasa da uzun elbise giymek istemistim fotograflar falan olacak güzel olayim diye ama yorumlardan sonra fikrim degisti yardimci olmak isteyenlerin kiyafetleri olmazsa dolabimdan giyinecegim yine de kotu gun icin elbiseler var ya da bir kombin yaparim sac ve makyajla da toplarim diye dusunuyorum :)

Konu sadece burdaki kadınlardan elbise almak için açılmış fazla acitasyon yüklü gereksiz.:işsiz: sende biliyorsun ki çalışarak alabilirsin 3_4 gün çalışman yeterli niye burda konu açıyorsun daha kolay değil mi çalışmaktan.

Keske kendiniz alsaydiniz ya bilmiyorum ogrenciykende evliykende hamileyken de dogumun ardindan da calismis biri olarak ben kimseden babam dahi olsa israrci olup bir sey isteyemem, alismamisim herhalde

Tabii aliyorsa alsin ama almiyorsa bu kadar isi uzatmaya gerek yok bence. Kendim bir caresine bakardim bastan.

Okul kitabimi almiyor deseniz tamam ama abiye ne biliym hic giymedim gereksiz buluyorum. Istiyorsaniz tabii ki hakkiniz yani ama siz gereksiz bulmasanizda anlasilan babaniz benle ayni dusunuyor... ne kadar zaman var? Kendiniz calissaniz olmaz mi?

meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
İnternette çok güzel abiye tarzı düğünlerde özel günlerde giyebileceğin elbiseler var onlardan al uygunda olur

Back
X