• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Davetiyede "abiye giymek zorunludur" ibaresi yazmıyorsa dert edilecek bir durum yok..alınamıyorsa alınamıyordur şımarıklık etmeyin.

yapmayın Allah aşkına
20 yaşında bir genç kız
ablasının düğünü
eş dost orada, akrabalar, kuzenler orada
o da şık görünmek istemez mi?
eski bir şeyler giymek istemiyordur
bunun neresi şımarıklık
BDV ye gelmiş derdini anlatmış
annesine babasına tutturmamış ya alın da alın diye

İstanbulda yaşıyorsanız abiye alabileceğiniz çok fazla mağaza var uygun fiyatlarda.. Yorumları okumadım sorunun maddiyat olduğunu varsayıyorum

meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik
Yanlis anlamazsan bana ozelden kilonu ve boyunu yazarsan sana uygun bir abiye verebilirim resmini yollarim hangisini begenirsen giyersin. Bir kere giyiliyor ve sonra dolapta bekliyor tabi istersen. Bari ise yarasin ben kapandim ve artik hic bir sekilde isime yaramiyir kiyamiyorum da atmaya 2 tane abiye ve elbise tarzinda da 2 3 tane var.

H&M mağazasında çok sık rastladığım elbiseler var, tam genç kız işi , düğüne nişana gayet gidebilecek elbiseler ve 30 tl.

Bak kiyafet bu 36 beden istersen

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-29-01-26-54.webp
    Screenshot_2017-08-29-01-26-54.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 244
yapmayın Allah aşkına
20 yaşında bir genç kız
ablasının düğünü
eş dost orada, akrabalar, kuzenler orada
o da şık görünmek istemez mi?
eski bir şeyler giymek istemiyordur
bunun neresi şımarıklık
BDV ye gelmiş derdini anlatmış
annesine babasına tutturmamış ya alın da alın diye

Tutturmuş ki buraya yazıp üzülme gereği duymuş..ailesi alamıyorsa ne yapılacak..durum belliyse "ama herkes abiye giyiyor" diye bir savunma olamaz..ailemin durumu birşeye el vermiyorsa ben üzerinde durmam benim bakış açım bu..çocukkende böyleydim 20 yaşında da..aile olmaz dediyse ve düğün yapılıyorsa bende tutturuyorsam bu bana göre şımarıklık..şahsi fikrime katılma gibi bir zorunluluğunuz yok.umarım buradan bir elbise bulur.

Tutturmuş ki buraya yazıp üzülme gereği duymuş..ailesi alamıyorsa ne yapılacak..durum belliyse "ama herkes abiye giyiyor" diye bir savunma olamaz..ailemin durumu birşeye el vermiyorsa ben üzerinde durmam benim bakış açım bu..çocukkende böyleydim 20 yaşında da..aile olmaz dediyse ve düğün yapılıyorsa bende tutturuyorsam bu bana göre şımarıklık..şahsi fikrime katılma gibi bir zorunluluğunuz yok.umarım buradan bir elbise bulur.

bana çok "katı" geldiniz
ama birbirimizin fikrini kabul etmeyeceğimize göre, uzatmaya da gerek yok

Komşunun dügününe gitmiyor ?
Kendi ablasının dügünü heralde kot pantolon tişörtle gidecek degil.
Gelinin kız kardeşi capslerini bilirsin,
Yani o kadar abartıyor herkes,
Bu kızında istemesi normal,
15 yasında cocuk degıl 20 yasında bi genç kız.

Back
X