• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Benim boy 173 kilo 53, 38 beden pudra pembesi eğer size uygunsa gönderiyim, tesettür abiye olduğu için uzun kollu sadece.Şık ve gösterişli bir abiye. Görmek ve size göndermemi isterseniz özele yazın lütfen yardımcı olmak isterim

Benim boy 173 kilo 53, 38 beden pudra pembesi eğer size uygunsa gönderiyim, tesettür abiye olduğu için uzun kollu sadece.Şık ve gösterişli bir abiye. Görmek ve size göndermemi isterseniz özele yazın lütfen yardımcı olmak isterim
Sizin dünkü konuya yorumunuza da çok beğendim. Cümleleriniz çok kaliteli geldi.
Çok beğendim. Yazma nedenim gelecekten umutluyum söylemek istedim.

Instagramda cok guzel sayfalar var 50 liradan ucuz bile bulabilirsin. Pek etik olmamakla birlikte bir arkadasim internetten 1 defalik giyecegi bir kiyafet aldi giyip iade etti. Hani pek tasvip etmem ama durumun hic el vermiyorsa al bir kiyafet sonra iade et.
Etik bulmadığınız bir şeyi neden öneriyorsunuz? Bu önerdiğiniz hiç uygun birşey değil hem de hakka girilcek bir durum. Herkesin söylediği gibi artık internette çok uygun siteler var ordan uygun birşey bulabilirsiniz.

Instagramda cok guzel sayfalar var 50 liradan ucuz bile bulabilirsin. Pek etik olmamakla birlikte bir arkadasim internetten 1 defalik giyecegi bir kiyafet aldi giyip iade etti. Hani pek tasvip etmem ama durumun hic el vermiyorsa al bir kiyafet sonra iade et.
Konu sahibine böyle fikirler vermeyelim lütfen...Arkadaşınızın yaptığı ufak çaplı dolandırıcılık ve kul hakkı.

Ve oyle biriyle hala arkadassiniz... Tasvip etmiyorsunuz ama oneriyorsunuz... Himm...

Ac kalan bir insan ekmek calmissa kizmam. Ama hayat memat meselesi gibi abiye giymezse olecek hastaligina yakalanmamissa boyle bir sey icin dolandiricilik tavsiyesi yapmamalisiniz.

Her sayfayı okuyamadığım için bilmiyorum bedeninizi yazdınız mı... ama çok fazla abiyem var 1-2 defa giyilmiş.. bedenleri de 36-42 arası değişiyor. Dilerseniz özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.. boşuna dert etmeyin... sevgiler..

Ve oyle biriyle hala arkadassiniz... Tasvip etmiyorsunuz ama oneriyorsunuz... Himm...

Ac kalan bir insan ekmek calmissa kizmam. Ama hayat memat meselesi gibi abiye giymezse olecek hastaligina yakalanmamissa boyle bir sey icin dolandiricilik tavsiyesi yapmamalisiniz.
Bişey yazmama gerek kalmadı. Hepsini yazmışsınız. Teşekkürler.

meraba hanimlar kisa bi sonra anlam evlenecek ama benim abiyem yok ailem de hic alacak gibi degil ne kadar dil doksem de babam dolabtan giy bisey ya da birinden al diyor ama ben kiz kardesim bu sekilde olmaz diyorum ve dugune gitmek icimden bile gelmiyor artik

Bedeniniz ne ben size elbise gönderebilirim isterseniz

Bende sizi bencil buldum .Dugunumde esimin kardesi benm kardesim istedigini giyemiyecekse bunu sikinti edecekse neden dugun yapiyoruz.Hangi devirdeyiz Allah askina enişte evin icinden birisi abla onunla hayatini birlestiriyor .

Hic zor durumda insanlara sahit oldunuz mu ?Dugunde kiyafetinden utanacak ,annesi babasi dusuncesiz insanlara.Ben oldum .Benim kardesim degildi ama gencecik iki kızdı.Babasi da neredeyse siddet uygulamak istemisti iki tane kiyafet icin. Ben elimle aldim onlara kiyafet .Zoruma da gitmedi esimin bir akrabasi diye.Yillardir da basina kalkmadim.Ayakkabisindan takisina varincaya kadar aldik .Eksilmedik de .Ben ayni durumda olsam esimde yapardi. Bir elbiseyle zenginde olunmaz fakir de onemli olan gonul yapmak .

Sen oyle dusunuyorsun diye herkes oyle dusunmek zorunda degil. Zira bencilce degil ablayi dusunuyorum. Kendi ihtiyacini part time isle 2 gunde calisarak kazanabilir bu 1.
Baba anne almiyorsa kendi de alamiyorsa almak ablaya duser dugunu olacak damada degil bu2.
Ablada alamiyorsa kk da birsuru insan yardim edecektir. yas tarz vs uysa ben dahi veririm mesele para meselesi degil bu3

Siz yaptınız esiniz yapar diye hic tanimadiginiz bir aileye (gorgu maddi durum vs) dair boyle bir fikir evet yineliyorum bencilce. Ne konular var kk da okuyun. Yeri geliyor karisina kaynanasina laf ediyor insanlar bozulup burada sitemde bulunuyorlar. Baldiza mi laf etmeyecekler.
Kendi yasam pencerenizden degil daha genis bir yelpazeden bakin

Sanırım yaşınız küçük elbiseyi boşu boşuna kendinize sorun etmeyin ailenizin durumu da yok belli bu elbise abiye için uzulmeye değmez dugunlerin amacı sevdiklerimizle doya doya eğlenmek mutluluğa ortak olmak içindir bence sizde elbiseyi takıntı yapmayı bırakıp mutluluğa odaklanin mutluluğu paylasin...

Yok demek eskidenmiş. Artık her bütçeye göre her şey var. İnternetti 50 liraya elbise kaynıyor. Hiç olmadı ikinci eller var. Zaten abiye dediğin en fazla bir iki defa giyilmiş olur. Geçen burada bile 20 liraya abiye elbise vardı. Bir bayan da hamile foto çekimi için almak istiyordu. Arayan buluyor

Ya varya bazen burdaki kadınlara gerçekten inanasım gelmiyo. Giymezsen ölmezsin mi diyenler, yaşın küçük falan filan... Bu kadınların her istediği olmuş zamanında da buraya gelip dayılanıyorlar gıcık oluyorum. Heves etmiş ve babası da alabilceği halde ki arkadaşların dediği 50 tl ye bile var, almıyor. Gerçekten yardımcı olanlara lafım yok da çok zalimsin kadınlar klubü... Ben daha yeni 2 abiyemi arkadaşıma verdim keşke konunu daha önce okusaydım canım. Bu arada sahibinden.com, letgo gibi yerlere çok güzel abiyeler koyuyorlar. Pazarlık da yapabilirsin çok da uygun alabilirsin tatlım. Umarım istediğin beğendiğin abiyeyi ablanın düğününde giyersin.

Yorumlar şaka mı? Ne kadar kötü kalpli insanlar gerçekten hayret ediyorum! Öyle ya da böyle kızcağız yardım amaçlı bu konuyu açmış olsa bile yardım etmeyeceksen neden yorum yapıyorsun ki, sanane?!
Kızcağız kyk bursu çekiyor ev gideri,düğün masrafı diye elinden alınıyor, kusura bakmasın da o abla bu kızın okul harçlığına mı güvendi durumu yoksa asıl o çalışıp birikim yapıp öyle evlenseydi! Hadi onu geçtim abiyeye ne gerek var denmiş, kardeşim kızın ablası evleniyor şu hayatta en yakınlarından biri evleniyor gencecik bir kız heves etmiş, giyecek sen giymedin diye o da mı giymesin?!
Sevgili konu sahibi kardeşim, şu an yaz sezonu indirimi birçok mağazada mevcut abiye olmasa dahi şık bir elbise alarak daha sonra da kullanabileceğin bi yatırım gibi düşün ve kendine uygun bir elbise almayı dene. Yoksa beden ölçülerimiz uyuyorsa sana yardımcı olmaya çalışırım
Helal olsun size Kimse bi bunu yazmamış varya çatladım iyi bir insan kalmadı mı diye

Tatlim bende de elbiseler mevcut.duruyor oylece dolapta bedenin nedir arzu edersen gonderebilirim

Back
X