• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abla evlenecek abiyem yok

Su son birkac senedir kk'da bdv'nin onlenemez durumu.Icler acisi resmen ! Konu sahibini dovecek gibi cevaplar,kendi basina gelse dunyayi yikacakken burda baskasina ahkam kesenler,insanlarin dertlerine üst perdeden cevap yazanlar,bunu yaparken kendini cool sananlar...Ve bunlar artik her baslikta var !
Biraz once o basliktan birinden geldim.Kizcagiz ilk defa birine yogun duygu paylasmis oyle rencide edici ,can acitici cevaplar.Burda keza oyle...Ne bicim insanlar olduk biz ya !

Su son birkac senedir kk'da bdv'nin onlenemez durumu.Icler acisi resmen ! Konu sahibini dovecek gibi cevaplar,kendi basina gelse dunyayi yikacakken burda baskasina ahkam kesenler,insanlarin dertlerine üst perdeden cevap yazanlar,bunu yaparken kendini cool sananlar...Ve bunlar artik her baslikta var !
Biraz once o basliktan birinden geldim.Kizcagiz ilk defa birine yogun duygu paylasmis oyle rencide edici ,can acitici cevaplar.Burda keza oyle...Ne bicim insanlar olduk biz ya !
Yardim edip etmemek herkesin kendi bilecegi iste benim de az sayida arkadssin yardimci olurum demesi ilgimi cekti.hepimiz genc kiz olduk ve hepimizin elinde bir adet bir kez giyilmis bir seyler vardir.sahsen seve seve gonderirim.akillarina baska bir sey geliyorsa da olsun ben hayrimi yapayim mantiginda bakarim.giden elbise olsun der gecerim.cok ilginc gercekten insanoglu

Back