Tek bizim ailede sıkıntı var diye düşünmüştüm ama öyle değil demek ki. insan kabullenemiyor ama yıllardır bana bu kadar zarar veren beni üzen birisini olanları unutup tekrar samimi olup kalbini açan bende var hata.benden 5 yas buyuk annemın dogurdugu dıger cocuk var tdk ya gore abım olur kendısı
yolda gorsem tanımam senelerdır gorusmuyorum
maddı manevı cok zor ve kotu seyler yasattıgı ıcın bana gorusmeyı komple kestım.
kardesde olsa rızkım ayrı yolum ayrı evım ayrı sonucta . benı uzen kımseyı hayatımda ıstemıyorum
ınanın daha huzurlu mutluyum sıze de tavsıye ederım
ıyı olunsun ıstıyorsunuz cunku ondan kalbınızı acıyorsunuz bende o hatayı yaptım ama daha cok uzuldumTek bizim ailede sıkıntı var diye düşünmüştüm ama öyle değil demek ki. insan kabullenemiyor ama yıllardır bana bu kadar zarar veren beni üzen birisini olanları unutup tekrar samimi olup kalbini açan bende var hata.
Evet hadi eskiden beni kıskanıyosun muhabbeti yapsa bile takılmıyodum ama şimdi bu laflar çok farklı yere gidiyor artık el içine karıştık çok yanlış çok ayıp ağır yaniTamam kavgalar kusmeler oLurda bu kocamdan uzak dur kıskanıyorsun demesi zaten bitirmiş her şeyi gerçekten ayip
Çok Sağolun desteğniz için.onun normal bi insan olmadığını biliyorum ama yinede düşündükçe çok sinirleniyorum annem bile diyor o her zamanki gibi sıkıntılı hiç takma yoluna bak diyeıyı olunsun ıstıyorsunuz cunku ondan kalbınızı acıyorsunuz bende o hatayı yaptım ama daha cok uzuldum
bır ınsan neyse o degısmez , bazı ınsanlarda boyle ıste onları oyle kabul etmek lazım, tek bır kısının ıyı olmak ıstemesıyle de olmuyor sız ustunuze dusenı yaptınız vıcdanınız rahat olsun bosverın
Böyle.laf eden kim.olursa.olsun.her türlü lafı da.der ki size.ablaniz demiş uzak durun bir araya gelmeye çalışın bence zor bir durum ama her dakka huzursuz olmaktan çokta daha iyi olurEvet hadi eskiden beni kıskanıyosun muhabbeti yapsa bile takılmıyodum ama şimdi bu laflar çok farklı yere gidiyor artık el içine karıştık çok yanlış çok ayıp ağır yani
Kardeş olayı çok garip komşunun kızı olsa siler atarsın ama kardeşin olunca mecbur kalıyorsun sanki.Siz küs müsünüz nasıl uzak kalabiliyosunuzıyı olunsun ıstıyorsunuz cunku ondan kalbınızı acıyorsunuz bende o hatayı yaptım ama daha cok uzuldum
bır ınsan neyse o degısmez , bazı ınsanlarda boyle ıste onları oyle kabul etmek lazım, tek bır kısının ıyı olmak ıstemesıyle de olmuyor sız ustunuze dusenı yaptınız vıcdanınız rahat olsun bosverın
gorusmuyorum pandemıden once babamlara gıderken oradaysa gıtmıyordum hıc gorusmuyorum akrabalarımda bılıyor babam bana hak verıyor bu konudaKardeş olayı çok garip komşunun kızı olsa siler atarsın ama kardeşin olunca mecbur kalıyorsun sanki.Siz küs müsünüz nasıl uzak kalabiliyosunuz
O kadar iyi anlıyorum ki kan bağıyla olmuyor işte kardeşlikgorusmuyorum pandemıden once babamlara gıderken oradaysa gıtmıyordum hıc gorusmuyorum akrabalarımda bılıyor babam bana hak verıyor bu konuda
annem ogluşunu cok sever babamda genelde bana hak verır
akrabalarım neden gorusmuyorsunuz dedıklerınde bende onlara zamanında sızde su akrabalarınızla kotuydunuz neden ? dıye hatırlattım, herkes yasadıgını bılır bana kımsenın lafını getırmeyın sormayın benım kararım bu dedım
telefonu yok adresını bılmem nerede oturdugumu bılmez
eskıden evlıydı , evlı oldugu kızcagızla gorusuyordum sadece ve yegenımı goruyordum bosandıgından berı sadece yegenımle goruntulu gorusebılıyoruz eskı esıde kendıne yenı hayat kurdu ,
annemın dogurdugu dıger cocuk dıyeyım anmak bıle ıstemıyorum ısmını
etrafındakı herkese zarar verıyor sadece bana da degıl ama ben artık katlanamadım tum sabrımı bıtırdı ona karsı tahammulum yok
ne ölüme ne dirime o derece
Ben hiç görmek istemiyorum artık o sözlerden sonra.Yazık yaa nişan düğün zamanı hep bi kız kardeşim olsun isterdim o bunun kıymetini bilmiyor. Kardeş olmanız sizi üzebileceği anlamına gelmez, telefonlarını bi müddet açmayın sizde engelleyin engeli açtığında sizi bulamayınca bi kaybetme korkusu yaşasın ona bu şart olmuş siz hep alttan aldığınız için muhtemelen.
Evet hadi eskiden beni kıskanıyosun muhabbeti yapsa bile takılmıyodum ama şimdi bu laflar çok farklı yere gidiyor artık el içine karıştık çok yanlış çok ayıp ağır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?