Abla kardeş kavgası

Atsan atılmaz satsan satılmaz bu o işte

N nscckts sizdekinin aynı bende var. Kardeşi sildik de kardeşi sildiğimiz için bizden nefret eden ve ortamlarda sinsilik yapmaya çalışan, sever görünen anneyi napıcaz?
Aynısından bir adet te ben de var desem.Evladim hastalandi hem de nadir görülen bir hastalikti 10 gün hastanede mücadele verdik 6 ayda evde devam ettik.
Benim cigerim dağlandi saçlarım beyazladi o dönem is yeri ile hastahanenim arasi tam 3 dakikaydi.Ama ne yapti o insanliktan yoksun geldi 5 dakika yalandan bakti gitti sebepte neymiş biliyor musunuz ben ramazanda iftara cagirmamisim o aptali daha neler yazarim da değmez.
Neyse o oldu cok şükür evladim iyileşti amma ben mezarini açtım ve gomdum tam 4 sene oldu asla aramam sormam umrumda olmaz senede 1 görürsem görurum onda muhatap dahi olmam benden uzak olsun daha başka birsey istemiyorum kardes degil.adeta düşman boyleleri

Geçmiş olsun yaşadıklarınız çok acı... İşte yalandan yaptık demek için yapıyorlar el ucuyla. 9 ay hamilelikte nasılsın diye aramaz doğum esnasında ameliyat kapısında eşimin arkadaşı bekler kardeşim olmaz sonra babamın yolladığı çiçeği eve getirir kimseye yetmeyecek bir tatlı elinde. Bu kadar kalmış pastanede der. Bir de çok iyiymiş gibi rol yapar arkadan iş çevirir. Babamın yolladığı çiçekle gelme sebebi de babadan mal ve para beklentisi. Anlatsan çok çok da işte dediğiniz gibi senede bir aile zoruyla rol yapıyoruz karşılıklı. Çünkü artık karaktersizliğini yüzüne vurunca bakın o problemli ben çok şekerim o kıskanç tuzağına düşmüyorum.​

Ne icin kavga ettiniz bilemeyiz ama ben ayni yerden ciktigim kiside olsa beni üzene taviz vermem engelledimi bende engeller hatta asla kaldirmam bitti gitti cenaze falan da otururuz yanyana ne o ne ben tek kelime edilmez gunun sonunda herkes evine kimse kimseye katlanmak zorunda degil

Hiç bir şey yapamazsınız. Ben kendi abimden biliyorum. Ama kendisi değil kavga etmek suratıma bile bakmaya tenezzül etmez. Keşke sizin ablanız gibi kavga etseydi, en azından bu da bir iletişimdir. Biriyle kavga etmek bile onu önemsendiğini gösterir. Bazen karşısına çıkıp ''Ben senin kardeşinim düşmanın değil nedir bu sevgisizliğin?'' diye hesap sormayı çok düşündüm. Ama sorsam ne olacak, abuk subuk konuşup sinirimi daha çok zıplatacak.
İyisi mi, önemsememeyi öğrenmek gerek. Çok zor biliyorum ama kendi ruh sağlığınız için bu gerekli :) Üzülmeyin ablanız bile olsa...

N nscckts sizdekinin aynı bende var. Kardeşi sildik de kardeşi sildiğimiz için bizden nefret eden ve ortamlarda sinsilik yapmaya çalışan, sever görünen anneyi napıcaz?
annemle de mesafelıyım annemden goremedıgım annelıgı cocuguma verıyorum o boslugu doldurmaya calısıyorum
babam ıyıkı var dıyorum onun sevgısıyle beslenıyorum
ınsan kendıne yetmeyı ogrenıyor, hayatı ogrenıyor boylelerı yuzunden
belkıde bu uzucu gorunen durumda bıle bızım hayrımıza bırseyler vardır belkı de daha buyuk uzuntulerden kotuluklerden korunuyoruzdur oyle dusunuyorum ben

Kendine yetmek=ben. Allah muhtaç etmesin. Umarım seneler geçtikçe hayat bizi iyi yerlere götürür. Annemin bedduaları tutar diye çok korkuyorum. Hamile ve lohusa halimde bana ettiği eziyetleri düşündükçe o nasıl bir anne işin içinden ben çıkamıyorum. Kimseye yük olmamaya çalışmaktan başka hayatta kimseye bir kötülük etmişliğim de yok halbuki. Vardır bunda da bir hayır tabi ki.

Aman bırak ya böyle insanlar için bu güzel zamanlarını zehir ettiğine değmez.
Geldiklerinde de ortalığı karıştırmaktan kendi sorunları yüzünden insanları mutsuz etmekten başka bişey yapmıyorlar.

Annem 45 yaşında 5 kardeşiyle birden alakayı kesti cidden kıymet bilmeyen insanlar böyle oluyor çünkü ederinden fazla değer veriliyor... Boşverin annem sildiyse siz hayli hayli silersiniz emin olun kendi kıymetinizi bilin

O kadar doğru bir yere parmak bastın ki... İnsan birisi hayatındayken göremiyor ama bi sorun olduğunda geçmişte neler oldu da sustum diyip düşünüyor

Sizde engelleyin her taraftan nasıl bi abla bu sasirdim açıkçası ne demek evliliğimi kocamı kıskanıyorsun felan çok çok ayıp daha da muhattap olmazdım ben senin yerinde olsam

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim uyudum uyandım daha iyiyim iyi de Olcam benden değerli olmamalı kimse beni üzdüğü yerde bende olmam bundan sonra. bi biz böyleyiz diyordum ama Meğer ne çok yaramız varmış hepimizin..

Yaptığı çok çok ayıp ama neden böyle bir şey söylüyor şimdi. Yani bir şey olmuş olmalı. Sizi yanlış anlayacağı bir olay ya da sizin söylediğiniz bir şey. Deli değilse tabii. Ne oldu da dedi yani. Ortada bir play yok

Bunun yıllarca görüştüğü bi sevgilisi vardı çok severdi kendisini hatta şimdiki eşiyle nişanlı olduğunda nişanlısını hep onla kıyaslıyodu eski sevgilisinin nişanlısına göre ne kadar iyi olduğundan falan. en son evlencem diye fotolarını vs atmıştı siliyorum artık gibilerinden banada hatta hala arkadaşı dostu gibi aramış geçenlerde neyse böyle bi ayrıntı var bunları anlatırken muhabbet eski sevgililerden açılınca vs bende olan eski konuştuklarınının olduğu fotolardan attım telefonuna ama o an zaten onu konuşurken neyse o zaman atma eşim görür vs demişti bende hak verdim atmadım bir daha hiç. ( ama asla tutup alakasız bi zamanda akşam otururken dur şuna foto atayım değil zaten kendinin hep gündemindeydi eski sevgilileri kıyaslamalar vs konuşma anında atmışımdır) neyse biz kavga edince bu zaten sen eski sevgililerimin fotosunu atıyosun kocam görsün diye buda senin sinsiliğin kıskançlığından yapıyosun yazmış.

Oluruna bırak kendini üzme inan geçiyor görüşme uzun süre.. görüşmek içinde adım atan olma böyle daha çok kafan rahat olur

Bu arada eski çıktıklarını fotosunu saklamıuorım yanlış anlaşılmasın ben hiç bi fotoyu silmem Google fotoya kopyalıyor ya denk gelmişti atmıştım ne saçma adamlar varmış gibisinden ama tabiki o an konuşurken yalnız olduğunu sorup bildiğim anda kocasının göreceği şekilde değil tabiki ve kendide ölümüne uzun uzun anlatan konuşan birisi bu konularda. Durup dururken attığım bişeyde değil.

Bu arada eski çıktıklarını fotosunu saklamıyorım yanlış anlaşılmasın ben hiç bi fotoyu silmem Google fotoya kopyalıyor ya denk gelmişti atmıştım ne saçma adamlar varmış gibisinden ama tabiki o an konuşurken yalnız olduğunu sorup bildiğim anda kocasının göreceği şekilde değil tabiki ve kendide ölümüne uzun uzun anlatan konuşan birisi bu konularda. Durup dururken attığım bişeyde değil.

Konu sahibi benim bir ablam var hani şurda anlatsam sen küçük dilini yutarsın ben de onun gibi bir pislikle satırlarımı da sizin gözlerinizi de kirletmek istemiyorum.

Sana vereceğim taviye şu. İnan evlenip hayatını kurup bir de sınırını çizince sadece bayramdan bayrama gördüğün biri olarak kalıyor.

Ben aynı anne babadan olmanın kardeş olmaya yetmediğini çok kötü şeylerle tecrübe ettim.

Yoksay önüne hayatına bak. Ben nişanlandım ayrılmamı bekledi, eşim yakışıklıydı bana yakıştırmadı akrabalara dedikodumu yaptı, dalga geçti, evlendim boşanacağıma iddiaya girdi

Bunlara sebep ne ? Koskoca bir hiç. Onun kirli kalbine yaptıklarına sahit olmamın hıncını alıyor ya da gerçekten yaşayamadığı hayatı ben ellerimle inşa ettiğim için haset ediyor.

Umurumda değil benim için uzaktan akraba selamlaştığım komşu veya markette gördüğüm kasiyerden farksız yakınlık olarak.

Ha tek bir farkı var onlardan. Onlar daha onurlu ve ahlaklı insanlar eminim

Geçecek çok mutlu olacaksın onu hatırlamayacaksın bile. Aman iyi olsun benden binlerce km uzak olsun diyeceksin..

Bu tur kavgalar bir tek sizde yok inanin. Ben de kizkardesimle 2 yildir tek kelime etmedim, annemin gecen yil ameliyat zamani bir hastaneye geldi oyle yuzunu gordum ama hic konusmadik. Abimle keza yine gorusmuyorum. Babamla da 2 yildir gorusmuyorum. Annem babam yuzunden hayatini kaybedecekti o andan beri ne yuzunu gordum ne konustum. Gordugunuz gibi ben insanin yakinim dedigi bu uc kisiyi cikardim hayatimdan. Cok daha mutluyum. Maddi manevi somurulmekten, aptal yerine konmaktan, kufur hakaret isitmekten bikmistim cunku. Onemli olan benim ic huzurum. Siz de kendinize oncelik verin, kendi kiymetinizi bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…