Atsan atılmaz satsan satılmaz bu o işteOnu da takmıyorum artık kabullendim evlat ayırabilir kendi seçimi de. Babama melek rolü yapıyor. Doğumuma gelmeyecekti babam araya girdi biliyorum. Bana iftira atıyorlar karalıyorlar muhtemelen babama karşı. Algı operasyonu diyorum ben yaptıklarına. El yanında da öyle sever görünüyor ama laf sokuyor. Sanki onlar melek ben durduk yere çekemiyorum kıskanıyorum kardeşimi. Ondan yapıyorum bunları böyle lanse ediyorlar.
Aynısından bir adet te ben de var desem.Evladim hastalandi hem de nadir görülen bir hastalikti 10 gün hastanede mücadele verdik 6 ayda evde devam ettik.
Aynısından bir adet te ben de var desem.Evladim hastalandi hem de nadir görülen bir hastalikti 10 gün hastanede mücadele verdik 6 ayda evde devam ettik.
Benim cigerim dağlandi saçlarım beyazladi o dönem is yeri ile hastahanenim arasi tam 3 dakikaydi.Ama ne yapti o insanliktan yoksun geldi 5 dakika yalandan bakti gitti sebepte neymiş biliyor musunuz ben ramazanda iftara cagirmamisim o aptali daha neler yazarim da değmez.
Neyse o oldu cok şükür evladim iyileşti amma ben mezarini açtım ve gomdum tam 4 sene oldu asla aramam sormam umrumda olmaz senede 1 görürsem görurum onda muhatap dahi olmam benden uzak olsun daha başka birsey istemiyorum kardes degil.adeta düşman boyleleri
Ne icin kavga ettiniz bilemeyiz ama ben ayni yerden ciktigim kiside olsa beni üzene taviz vermem engelledimi bende engeller hatta asla kaldirmam bitti gitti cenaze falan da otururuz yanyana ne o ne ben tek kelime edilmez gunun sonunda herkes evine kimse kimseye katlanmak zorunda degilMerhaba arkadaşlar yıllardır evde bir düşmanım var sanki hep bi sorun çıkaran hep bi üzen aşağılayan birisi.ablamla 3 yıldır ayrı yaşıyoruz o evlendi gitti ben başka şehire gittim ama hala kabuslarımda onunla kavgamı görürüm.Hep bi küs bi barışığızdır. canı ne zaman sıkılsa bi sorun çıkarır biz küseriz hemde aylarca. bu aralar normalde muhabbetimiz iyiydi en son bugün yine en ufak konudan sorun çıkartıp bi sayfa dolusu mesajlar hakaretler aşağılamalar yazmış Ben bu yıl evlencem nişanlıyım şuan küstü benimle en ufak şeyleri bahane etti ağır laflar etti evliliğimi kıskanıyosun kocamı kıskanıyosun uzak dur vs demeye başladı bende ben senin nişanlılık döneminde böyle mi yaptım sen beni bu dönemde yalnız bırakıyorsun dedim oda naptın bana saçın kötü oldu dedin dedi (asla böyle bişey yok kendisi çok kompleksli saçın kötü oldu demeyip aksine sürekli övdüm)derdin altınsa getirir takarım merak etme dedi bi de.
Kardeş demeye bin şahit bize o kadar yıpratıyoki beni en son heryerden engellemiş kafama takmamak için napmamı önerirsiniz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım
Onada mesafe katacaksin baska care yok
annemle de mesafelıyım annemden goremedıgım annelıgı cocuguma verıyorum o boslugu doldurmaya calısıyorum
babam ıyıkı var dıyorum onun sevgısıyle beslenıyorum
ınsan kendıne yetmeyı ogrenıyor, hayatı ogrenıyor boylelerı yuzunden
belkıde bu uzucu gorunen durumda bıle bızım hayrımıza bırseyler vardır belkı de daha buyuk uzuntulerden kotuluklerden korunuyoruzdur oyle dusunuyorum ben
O kadar doğru bir yere parmak bastın ki... İnsan birisi hayatındayken göremiyor ama bi sorun olduğunda geçmişte neler oldu da sustum diyip düşünüyorAman bırak ya böyle insanlar için bu güzel zamanlarını zehir ettiğine değmez.
Geldiklerinde de ortalığı karıştırmaktan kendi sorunları yüzünden insanları mutsuz etmekten başka bişey yapmıyorlar.
Bunun yıllarca görüştüğü bi sevgilisi vardı çok severdi kendisini hatta şimdiki eşiyle nişanlı olduğunda nişanlısını hep onla kıyaslıyodu eski sevgilisinin nişanlısına göre ne kadar iyi olduğundan falan. en son evlencem diye fotolarını vs atmıştı siliyorum artık gibilerinden banada hatta hala arkadaşı dostu gibi aramış geçenlerde neyse böyle bi ayrıntı var bunları anlatırken muhabbet eski sevgililerden açılınca vs bende olan eski konuştuklarınının olduğu fotolardan attım telefonuna ama o an zaten onu konuşurken neyse o zaman atma eşim görür vs demişti bende hak verdim atmadım bir daha hiç. ( ama asla tutup alakasız bi zamanda akşam otururken dur şuna foto atayım değil zaten kendinin hep gündemindeydi eski sevgilileri kıyaslamalar vs konuşma anında atmışımdır) neyse biz kavga edince bu zaten sen eski sevgililerimin fotosunu atıyosun kocam görsün diye buda senin sinsiliğin kıskançlığından yapıyosun yazmış.Yaptığı çok çok ayıp ama neden böyle bir şey söylüyor şimdi. Yani bir şey olmuş olmalı. Sizi yanlış anlayacağı bir olay ya da sizin söylediğiniz bir şey. Deli değilse tabii. Ne oldu da dedi yani. Ortada bir play yok
Oluruna bırak kendini üzme inan geçiyor görüşme uzun süre.. görüşmek içinde adım atan olma böyle daha çok kafan rahat olurMerhaba arkadaşlar yıllardır evde bir düşmanım var sanki hep bi sorun çıkaran hep bi üzen aşağılayan birisi.ablamla 3 yıldır ayrı yaşıyoruz o evlendi gitti ben başka şehire gittim ama hala kabuslarımda onunla kavgamı görürüm.Hep bi küs bi barışığızdır. canı ne zaman sıkılsa bi sorun çıkarır biz küseriz hemde aylarca. bu aralar normalde muhabbetimiz iyiydi en son bugün yine en ufak konudan sorun çıkartıp bi sayfa dolusu mesajlar hakaretler aşağılamalar yazmış Ben bu yıl evlencem nişanlıyım şuan küstü benimle en ufak şeyleri bahane etti ağır laflar etti evliliğimi kıskanıyosun kocamı kıskanıyosun uzak dur vs demeye başladı bende ben senin nişanlılık döneminde böyle mi yaptım sen beni bu dönemde yalnız bırakıyorsun dedim oda naptın bana saçın kötü oldu dedin dedi (asla böyle bişey yok kendisi çok kompleksli saçın kötü oldu demeyip aksine sürekli övdüm)derdin altınsa getirir takarım merak etme dedi bi de.
Kardeş demeye bin şahit bize o kadar yıpratıyoki beni en son heryerden engellemiş kafama takmamak için napmamı önerirsiniz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım
Bu arada eski çıktıklarını fotosunu saklamıyorım yanlış anlaşılmasın ben hiç bi fotoyu silmem Google fotoya kopyalıyor ya denk gelmişti atmıştım ne saçma adamlar varmış gibisinden ama tabiki o an konuşurken yalnız olduğunu sorup bildiğim anda kocasının göreceği şekilde değil tabiki ve kendide ölümüne uzun uzun anlatan konuşan birisi bu konularda. Durup dururken attığım bişeyde değil.Bunun yıllarca görüştüğü bi sevgilisi vardı çok severdi kendisini hatta şimdiki eşiyle nişanlı olduğunda nişanlısını hep onla kıyaslıyodu eski sevgilisinin nişanlısına göre ne kadar iyi olduğundan falan. en son evlencem diye fotolarını vs atmıştı siliyorum artık gibilerinden banada hatta hala arkadaşı dostu gibi aramış geçenlerde neyse böyle bi ayrıntı var bunları anlatırken muhabbet eski sevgililerden açılınca vs bende olan eski konuştuklarınının olduğu fotolardan attım telefonuna ama o an zaten onu konuşurken neyse o zaman atma eşim görür vs demişti bende hak verdim atmadım bir daha hiç. ( ama asla tutup alakasız bi zamanda akşam otururken dur şuna foto atayım değil zaten kendinin hep gündemindeydi eski sevgilileri kıyaslamalar vs konuşma anında atmışımdır) neyse biz kavga edince bu zaten sen eski sevgililerimin fotosunu atıyosun kocam görsün diye buda senin sinsiliğin kıskançlığından yapıyosun yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?