Abla kardeş kavgası

Ablanın evliliğinde sorunlar var galiba ve seni kıskanıyor.
Kardeşine kocamdan uzak dur diyen bir ablayla uzak durmanda fayda var.
İftira bile atabilecek potansiyeli var.
Çok ciddi sorunları var hemde hatta nişanı oyle zor geçti ya hep bi ayrılsam mı bu saatten sonra ayrılamam falan diyodu ve evliliğin ilk günleri o kadar kötü şeyler yaşadı ve hep bana anlattı hatta bendede evlilik fobisi oluşmuştu evlenmeyi erteledim.şimdide sürekli eşiyle ne kadar mutlu olduğunu vurgulamaya çalışıyor durup durup abartılı bi şekilde

Vay be kız kardeşler arasında da oluyormuş böyle şeyler. Boşver canım beterin beteri var hayatta. Keşke benim kardeşim de düğün zamnım küsseydi muhattap olmayaydık bu kadar diyorum.

Haklısınız keşke konuşulacak bi insan olsa yerine göre tartışırsın konuşursun ama bu öyle bi insan değil parça parça Geçmişten konuları getirip kavgayı büyütüyor yok şöyle oldu bu oldu şu oldu bu kız 2018 de nişanlandı ta o zamandan muhabbet açıyor şöyle yapmıştın iyiki seni çağırmadım gelseydin üzerdin beni vs vs

Evet ilginç bi şekilde kendisini kıskandığımı düşünüyor hep oysaki öyle benden ileri bi yanıda yok oturup düşünüyorum ciddi ciddi

Vay be kız kardeşler arasında da oluyormuş böyle şeyler. Boşver canım beterin beteri var hayatta. Keşke benim kardeşim de düğün zamnım küsseydi muhattap olmayaydık bu kadar diyorum.
Yaa bunda da var mı bi hayır dersiniz

Evet ilginç bi şekilde kendisini kıskandığımı düşünüyor hep oysaki öyle benden ileri bi yanıda yok oturup düşünüyorum ciddi ciddi
Fazla düşünme geri yanı olması daha muhtemel. Bizimki benden gözle görülür geri her yönden. Erkek olmasına rağmen sürekli ben kız olsam şöyle güzel olurdum senden daha güzelim der. Evlenince kilo aldım kilo aldım diye annemle kardeşimi yemeğe aldığım bir akşam beni ağlattılar ne kadar çirkin ve şişmansın diyerek. Annem ve kardeşimden başka çirkin diyen olmadı bana ömrümde. Yani çirkin değilim bunun bi gerçekliği yok ama amaçları benim psikolojimi bozup, değersiz hissettirip beni kullanmak. Neyse kardeşim şimdi evli ve eşi doğum yapmamasına rağmen ve ben daha yeni doğum yapmış olmama rağmen benden şişman. Vardır seninkinin de bir hesabı.​

Bide anne babalar vardır çocuklarını ayırıp idare etmesini bilmeyen .. babadan yada anneden yüz bulup yaptıkları hataları normalleştirmek için destek alan hatalarıyla yüzleşmek yerine örtmeye çalışan nedense hep iyi olan kardeş abi ablalar onlar candır gerçeğin taa kendisidir

Seninkilerde acımasızmış evet annelerde babalarda şöyle bi durum oluyor ailede sorun çıkaran çocuk hep daha mutlu ediliyor uslu olan eziliyor bu hiç şaşmaz muhtemelen senin kardeşinde sıkıntılı karakter annen onun yanında oluyor

Evet anne baba yıllarca idare edince herkesten bunu bekliyorlar işte kardeşimde çeksin beni modunda

Birincisi erkek, ikincisi küçük, üçüncüsü bana göre zayıf bir karakter. Ben ailenin başarılı çocuğuyum tırnaklarımla kazıya kazıya elde ettim herşeyimi. Annem oğlu elde edemeyince benim emek emek sahip olduklarımı oğluna direk verdi. Oğlu da üzerine beni küçümsedi sürekli. Bu öyle çok uzun sürmedi bir yıl içinde ben bu muameleyi çekemem deyip resti çektim çekmesine de ben kötü oldum. Annem ben kardeşlerimi senelerce çektim sen de çek dedi. Yani bir ömür taşısan da kötüsün fazla uzatmaya gerek yok fakat şu an tek sorun annem. Benden nefret ediyor.​

kesinlikle sızı cok kıskanıyor psıkolojisi iyi degıi lütfen uzak durun mesafenızı koyun yolunuza bakın kendınızı yıyıp bıtırdıgınıze degmez

bende de var böyle bi tip. o küstüğünde küsüyorum konuştuğunda konuşuyorum yapıcak bişiy yok maalesef. kimileri dönem dönem sorun çıkarmadan rahatlamıyor

Nefret Edersede kendi bilir hiç takma biliyorum insana çok koyuyor ama diğer türlü de kardeşiniz tarafından incinecektiniz

kesinlikle sızı cok kıskanıyor psıkolojisi iyi degıi lütfen uzak durun mesafenızı koyun yolunuza bakın kendınızı yıyıp bıtırdıgınıze degmez
Nasıl koyayım o mesafeyi şuan engelliyiz biraz küser sonra konuşur o 6 aya 1 yıla el mahkum konuşuyoz kardeş olunca ne özür ne bişey araya kaynıyor bu sefer kaynamasın çok ileri gitti

Nefret Edersede kendi bilir hiç takma biliyorum insana çok koyuyor ama diğer türlü de kardeşiniz tarafından incinecektiniz
Onu da takmıyorum artık kabullendim evlat ayırabilir kendi seçimi de. Babama melek rolü yapıyor. Doğumuma gelmeyecekti babam araya girdi biliyorum. Bana iftira atıyorlar karalıyorlar muhtemelen babama karşı. Algı operasyonu diyorum ben yaptıklarına. El yanında da öyle sever görünüyor ama laf sokuyor. Sanki onlar melek ben durduk yere çekemiyorum kıskanıyorum kardeşimi. Ondan yapıyorum bunları böyle lanse ediyorlar.​

Tövbe estağfurullah o nasıl ablaymış öyle ne kadar ayıp.
Özür dileyene kadar mesafe koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…