- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.168
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kardesimle küsüm konusmuyorum cok kırıldım enazından bi özür bekliyorum. Geçenlerde anneme sinirlemisti sinirini benden cıkardı, haftada yada 2 haftada gelıyorum annemlere. Ozamnda iyi agırlanmak istiyorum tıpki bnm onları kendı evımde agırlafıgım gibi (güleryüz) ogun annem benden aceleyle bisi ıstemisti bnde aceleyle ev terlıgıyle merdıvene bastım diye bana bagırdı agzıma sçti nerdeyse. Kendısıde öyle temiz degıldır. resmen anneme kızdi diye sınirini bnden cıkardı. Ogun uyardım bıdaha bana sakın bagırma diye. Aradan bi kaç gün geçti. Kurstan gelıyordu eve gıderken bızım kapının onunden geçiyor zaten. Bende aradım cagırdım. Geldi ona dedım yarım saat cocuga bak benım işim var aktara gıdıcem hemen gelırım diye 'dısarı sel götürüyordu' o havada cocugu cıkaramazdım. Bu yıne ıkı ton bagırdı ben bakmıyorum eve gıdıcem wc ye gıtmek için geldim size flan afedirsiniz ama yırttı kendını resmen. Normalde oda biliyor hava kötü olmasaydı cocuguda götürürdüm. Herneyse bana yıne bagırdı ben gıdıyorum falan dedı. Bende defol git dedım. 1 haftadır konusmuyoruz ben suan annemdeyım yuzüne bakmıyorum oda hosgeldin demedı bı adım atmadı yanı.ben haksızmıyım sızce?