• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kardeş küslüğü

Off bende ablama çok bağırırım hatta hakarete vardırırım saman alevi gibi birden geliyor sonra da pişman oluyorum ama ablam saolsun alttan alıyor... eminim sizin ergen de pişmandır da gururdan adım atamıyordur,kendimden biliyorum o yüzden büyüklük sizde kalsın diyorum

Off bende ablama çok bağırırım hatta hakarete vardırırım saman alevi gibi birden geliyor sonra da pişman oluyorum ama ablam saolsun alttan alıyor... eminim sizin ergen de pişmandır da gururdan adım atamıyordur,kendimden biliyorum o yüzden büyüklük sizde kalsın diyorum
Bisi diyicm lutfen samımı cevap verın baskalarınada böyle atarlanabılıyomunuz. . Çünkü ben zannetmıyorum biz sizin stres topunuz degılızkı. Bnce alttan aldıgımız için böylesinız sn ve kardeşm. Ablanın hep alttan alcagını zannetme oda bıgun dayanamıcak.

Ya bizde ergendik ama sanırım Saygılı ergendik
Hiç hoş değil umarım ayibini anlar telafi eder hatasını kardeş kuslugu çok can yakıcı

Bisi diyicm lutfen samımı cevap verın baskalarınada böyle atarlanabılıyomunuz. . Çünkü ben zannetmıyorum biz sizin stres topunuz degılızkı. Bnce alttan aldıgımız için böylesinız sn ve kardeşm. Ablanın hep alttan alcagını zannetme oda bıgun dayanamıcak.

Farkındayım o yüzden de törpülemeye çalışıyorum... umarım o dayanamıyacak hale gelmeden ben düzelirim ... yani demek istediğim biz zaten hemencik pişman oluyoruz da çaktıramıyoruz :(

Benımde ablam var ben hiç ona böyle davranmadım ama kardesım bana rahatça bagırıp cagırabılıyor hemde suçsuz yere
Çok üzüldüm cidden benim de ablam var bazen Evet illa tartışma falan oluyo ama haddi asmayiz hatta ablan çok ağır konuşur
Onunla sanki bir anında konuşun sizi kiridigini gerçekten dile getirin hoş yaptığı ortada kirildiginiz aşikar bi sakince konuşun gerçekten Fevri davrandığı için mi çünkü bazen benim de cikislarim olur çok pişman olurum uzatmam telafiye çalışırım onun düşüncesini anlayalim

Aramızda 5 yaş var ne evladı :)))) evladım olsa onada küserdim bukadarı fazla ama. Kolay kolay küsmem ama busefer gerçektn kırıldım
benden 5 yas buyuk abım var gorusmuyorum kendısıyle coook uzun yıllar oldu
guzel gecınen kardeslere ımrenırım ben :) kardesler bırbırıyle ıyı olursa ıyı yoksa cok kotu oluyor

yası cok tehlıkelı yaslar sıze saygısızlık yapmasına katlanamıyorsunuz anlıyorum ama bılırsınız kı 1 senede bıle cok degısebılıyor ınsan sızın yasınıza geldıgınde yaptıklarına pısman olacaktır belkı

bence sıfırdan baslamanız ıcın guzel fırsat cocugunuza bakması ıcın degıl dısarda kahvaltıya caya falan davet edın konusun herseyını bılın bence arkadas olun yanı bıraz sakinlestırır bu kendısını sıze karsı daha dıkkatlı davranır en azından :)

Acaba problemi olabilir mi kimseye söyleyemediği? Çünkü genelde o dönemlerde en ufak bir problemde bile aşırı tepki verebiliyorlar. Bence önce bir sorun konuşun, eğer bir şey yoksa net tavır takının derim ben.

İki tarafta daha çocuk gibi geldi bana yaşlar kaç ?
Bende ablamla dönem dönem atışırım çok ağır sözlerde ederiz birbirimize genellikle ben yükselirim. Ama onun iyiliği için olan şeylerde. Yani terlikle yere bastı bilmem ne gibi saçma sapan sebepler olmaz bunlar. Oda bana hiç küsmez bu yüzden bilir beni. Hayatımda ne ben ona küsmüşümdür ne o bana. Siz abla kardeşten çok birbirini çekemeyen elti gibi hissettirdiniz. İlişkinizde eksikler var. Yaşlarınızda da.

Eve çağırırken çocuğa bakması için çağırdını söyledin mi? Emrivaki hoşuna gitmemiştir.

Back
X