- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
Amaaaan başka derdim mi yok diyorum :) tabi yapı meselesi ben rahatsız olmuyorum, umursamıyorum açıkçası. Ama başka birine yapmıyorum tabi rahatsız olabilir diye. Önlenebilir bi durum değil çünkü bu. Hangi birini uyaracaksin ki?siz desinler yada hiç bişey deme abla ne ya benle yaşıtsın
Ben zaten bi kere oldu bunu espiri olsun diye yazdım
Zaten 30 olmuşum desinler dursunlar
ESNAF AĞZINA BİŞEY demiyorum yada kendimden büyük biri diyince ağız alışkanlığı diyorum yapı meselesi ne diyecek ablası diye hitap ediyor ama gençler diyince sinir oluyorum ya yaşımı bilmiyorsun tamam siz de bari yada hiç bişey deme bu kadar zormuSeni tanımayan hadi yaşını tahmin edemedi diyelim tanıyan bile ısrarla diyebiliyor hele esnaflarda ağız alışkanlığı yapacak bişey yok yani üniversitedeyken yazın çalıştığım yerde yemek yediğimiz bi lokanta vardı adam otuz küsur yaşında iki çocuğu var ben abi derken bile abla diyordu üni öğrencisiyken düşün özetle takma yani
çok takılıyorum abla dediklerinde acaba büyükmü gösteriyorum acaba bendemi sorun var diye düşünmeye başladım artık 12.dese anlarım ama sanki sözleşmişlerAmaaaan başka derdim mi yok diyorum :) tabi yapı meselesi ben rahatsız olmuyorum, umursamıyorum açıkçası. Ama başka birine yapmıyorum tabi rahatsız olabilir diye. Önlenebilir bi durum değil çünkü bu. Hangi birini uyaracaksin ki?
Yapacak bişey yok tatlım biz öğrencilere öğretmenle nasıl konuşulur onu öğretwmiyoruz öğretmen olduğumu bildiği halde dersine girmiyorum diye abla diyen gördüm ben burası Türkiye :) etrafta can sıkıcı bi sürü başka mesele varken böyle küçük şeylerle sıkma canını boşveeerESNAF AĞZINA BİŞEY demiyorum yada kendimden büyük biri diyince ağız alışkanlığı diyorum yapı meselesi ne diyecek ablası diye hitap ediyor ama gençler diyince sinir oluyorum ya yaşımı bilmiyorsun tamam siz de bari yada hiç bişey deme bu kadar zormu
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
DENGESİZ BÖYLELLERİ KONUŞMAK İÇİN KONUŞMUYORLARMI ÇILDIRIYORUM YABenden 7 yaşş küçük kardeşim var uzaktan bır akraba bana senin mi dedi o zamanlar ben 22 kardeşim 15 yasındaydı evet canım ikinciside dışarıda oyun oynuyor dedim :) yanı bazı ınsanlar bos konusmak ıcın konusuyor sen takma
al işte öküz ya siz de ağzınmı eskiyor abla ne ismimle hitap et patavatsız bunlar yaBende 22 yasindayim onceden 1 kere gordugum cocuklu kadin bana abla demesinmi sinirden konusamadim nasilsin diyor cvp veremiyorum
Neyse yaslar kac diye bi mevzu actim kendi 24 yasindaymis benide 24 dedim diye hatirliyormusta o yuzden abla demis gerizekali . Yasiti zannediyor ve abla diyor ise bak ya aklima geldi ifit oldum yine
Hayir buyuk gosteriyorumda o kadarda degil colugum yok cocugum yok yasim belli yani bir iki yas icin bile abla diyen insanlar var valla ben 30 yasindakilere bile abla demek istemiyorum soruyorum ne diyim diye ona gore konusuyorum... Offf cok sinirliyim hala..
küçük bayan hanımefendiyi geçtim siz diye hitap etsinler kendimler büyükler desin abla diye sorun yapmıyorum ağız alışkanlığı diyorum ama kendi yaşıtlarım abla diyince sinirleniyorumSaygıdandır bu , bu kadar takılcak birşey değil inanın
Hatta ben kendimi güvende hissediyorum öyle yaptıkları için. Hele ki telefondan öyle konuşan biri için hiç takmayın. Çünkü çoğu küçük bayan yada hanımefendiyi duymak istiyorsan o biraz zor kişiye göre değişiyor
Otuz beşinde biri olarak abla lafına alışalı çook oldu da, kazık kadar çocukların ( çocuk derken yirmilerin başında yani) teyze demesi garibime gidiyor. Gerçi bir kişiden duydum daha.
Ama benden bir yaş dahi küçük olsa birinin bana abla demesi çok hoşuma gider oldum olası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?