- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
Öylee abla demesi iyidir iyoNey abala deme.lazim olur fantezisimi abovvv :)
Valla durmuyorum ya en fazla 25 gosteriyorum.ustunj diyen olmadi oyle demeyin oda zoruna gidiyor insanjn abla demesin trafikte 1 saat beklerim ayakta ya
Aahahah katılıyorumBayan diyecegine abla desin, hatta yenge hala dayi bile diyebilir, yeter ki bagggyan demesin
Abla bizim kulturde bir hitap sekli, bana lisedeyken bile esnaf, abla diye hitap ediyordu. Ben daha cok orta yasli adamlarin yavrum demesine uyuz oluyorum. Turk filmlerindeki sapık tiplemeleri gibi
Hahhahha :)) sizinki de tuhaf olmuş biraz :) Yok bana bilinçli bir şekilde söylemişti kazık kadar bir genç, hayır yani bir de göstermiyorum yaşımı, 27 28 sanıyor herkes. Kendilerini ne kadar küçük görüyorsalar artık, yok nene deyin diycem bir daha :)
Otobüste yer veren teyze dese zoruma gitmez. Yeterki yer versin. Demekki gerçekten yaşlıyım.22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu
kendi yaşıtlarım diyince zoruma gidiyor benden yaşça büyük biri diyince sorun yapmıyorum ama gençsin kibar ol ya abla ne abla kadar başına taş düşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?