abla nedir ya

canım benim, insanlar kötü niyetle demiyorlardır eminim samimiyet saygı hitabı olarak abla denir.
sen yaşıtlarının demesine takmışsın ama bak hiç tanımadığın birini, kargocuyu örnek veriyorsun sana bir kastı yok ki adamın?
şimdi sen insanlara mı kızgınsın yoksa genetik mirasına mı?

ben de aynı potu kırdığım için biliyorum, benden üç yaş küçük birine abla demişim ama inan buraya ikimizin fotosunu koysam haklısın dersin.
şimdi benim zerre kadar o kızı kırma niyetim yoktu hala içim içimi yer çok mu bozuldu diye

ha tabi hanımefendi beyefendi deme beklentini de anlayışla karşılıyorum ve katılıyorum sana ama toplumca elimizdeki malzeme abla abi dayı dan ileri gitmiyor maalesef...

Hahahah, kiloluysan biraz hemen abla teyze , bir de kargocular falan abla der onlar herkese ya ayıp olmasın diye de öyle diyorlar. Ne desin çocuk teyze mi hanfendi mi abla en kolay ve samimisi.

Yaşından büyükmü duruyosunkı ben 32 yasındayım daha bana yer veren olmadı ayakta gitmektense ben teyzeye bile raziyim
Valla durmuyorum ya en fazla 25 gosteriyorum.ustunj diyen olmadi oyle demeyin oda zoruna gidiyor insanjn abla demesin trafikte 1 saat beklerim ayakta ya

iyi dee yaşa bakmıyor o hitap şekli "abla" bana 35 yaşındaki dolmuş şoförü abla diyor ya

Bide o var demi bacim kardesim dunya ahiret abla hey ben bunlari 5 kisi daga kaldirsinda kurtulak :)

Reactions: nio
Hanimefendi demiyorsa bile siz de ya siz tanimadigin birene abla ne ki ayni yastayiz tahminen

Allah herkese böyle can sıkıntısı versin. :)

Bende yaşıt hatta Bi iki yaş fark olanlar deyince sinir oluyorum.
Bide artık çocuklar filan da teyze demeye başladı ne çabuk geçiyo bu Zaman yaa daha 25 yaşındayım ben

Hahhahha :)) sizinki de tuhaf olmuş biraz :) Yok bana bilinçli bir şekilde söylemişti kazık kadar bir genç, hayır yani bir de göstermiyorum yaşımı, 27 28 sanıyor herkes. Kendilerini ne kadar küçük görüyorsalar artık, yok nene deyin diycem bir daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…