Bunun meslekle ilgisi yok ben psikolog değilim Can'ım. Bi halt yediysen yok intihar edeyim yok bilmem ne gerek yok acıtasyonlara. Senin görüşünlede aynı olmak zorunda değil benim görüşüm. Ben zayıf değil güçlü insanlar yetiştiriyorum. Nokta
her insanın zayıf bir yanı zayıf bir anı vardır..yetiştirdiğiniz insanların geleceğini siz bilemezsiniz..bunu sadece Allah bilir..ben sadece zayıf bir anımda güzel yürekli insanlardan yardım istedim..siz gibi önyargılı insanlardan değil...burdaki gelen üç noktayı da kendi ön yargılarınızdan çıkan hayallerle doldurabilirsiniz..iyi günler diliyorum
çok teşekkür ederim 1 sene sonraki hayalım butik falan açmak zaten..ben sadece yuva kurmak istedim onunda beni sevdiğine inandım..bilirsiniz her kızın hayali..çoook teşekkür ederim..güzel dilek ve güzel kalbiniz için
Bir sene sonraya bile bırakma bence butiği cnm. Merak etme hepimizin yuva hayalleri vardı hepimiz en azından buradakilerin yarısı fiziksel değil belki seninki ileri bir örnek ama duygusal olarak kullanıldı.Zorlaysa olayın tanımı değişiyor zaten. Bir daha bu işlere kalkışma sakın bak neler açılmış başına.... doğpru yol değil bunlar. Doğru olaydı hepimiz girerdik di mi Belalı yollar. Tövbe et. Bir daha da kendine hakim olmayı bil. El alemin sümüklü adamları için kendini yıpratma canımcım. aman çevreyi daralt iyi gününü bilmesinler.... Allah yolunu açık etsin sen o bir seneyi 6 ay yap bence düğün sezonuna yetiş
Hayatta her şey geçer. Seni hak eden, seni sen olduğun için seven biri mutlaka karşına çıkacak. Sabret bu senin sınavın. Karşılığını alacaksın allahın izni ile