nasıl yani :SFallenAngel im ne yaptın düştün mü uçtun mu?
yaşayacaksın tabi bu canı sana onlar vermediEn garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
gerçekten de yaşıyorsun
küstüm sana sen beni unutmussunnasıl yani :S
En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
gerçekten de yaşıyorsun
manyakmış kadın.sakın sakın.yalan söyledim demelisin o kadına.sevdiğim için benimle evlensin diye.yok öyle bir şey demelisin.yoksa kadın biraz salak.rahat durmaz.
anneme bunu dersem kahrolur zaten ayaklarından ikisi de hasta zor yürüyor..bu sene başladı rahatsızlığı..kendi içimde çözmem lazım..ben kötü birisi değilim diye..keşke hiç tanımasaydım hayatım çok sakin gidiyordu..RABBİM büyük..canım lütfen düzgün düşün ve güçlü ol olurmu. ayrıcada sana bir şey diyim hiçkmseye güvenip birşeyini anlatma olur mu. en sevdiğinede en samimi arkadaşına da hatta annene de çok bişeyini anlatma. annenden akıl al bak annen vardır birtek seniniyiğilini düşünecek şu hayatta onun dışında anlatma içinde kalsın.
o adamla da evlenme. yalandan da evlenme ne gerek var. ayaklarının üzerinde dur önce kimseye muhtaç olma. sonrasında doğru insan çıkacaktır karşına inşallah dua et hep.
anneme bunu dersem kahrolur zaten ayaklarından ikisi de hasta zor yürüyor..bu sene başladı rahatsızlığı..kendi içimde çözmem lazım..ben kötü birisi değilim diye..keşke hiç tanımasaydım hayatım çok sakin gidiyordu..RABBİM büyük..
o konu kapandı..söylemeyecek..üstünü örttük..Bazen o kadar çok haykırmak istiyorum ki bu dünyaya da ne istiyorsanız alın hepsi sizin olsun..benim inançlarımı,eski beni bana geri verin..bu da mantıklı geldi bana. bencede kadına inkar et. öyle bişey yok de
en güzeli böyle devam etmek..en mantıklısı çok sağolun teker tekerdeme annenede o zaman. kendinde unut ve yoluna bak en güzeli olur mu. o akrabaya da öyle birşey olmadı de kapatsın ağzını o da ve uzaklaş ondan da eğitime ver kendini işine gücüne odaklan. güçlü kendine güvenen kadın ol kimsenin karşısında da ezilme yaptığından olur mu..
Kendimden tiksiniyorum yaa..Sen once o abla dedigin insandan uzak dur bence.
Seni intihar dusuncelerine surukleyen bir insan, ablaymis... Evlenip 2 ay sonra bosanmak he? Namusu kurtaracak aklinca. Tavsiyeye bak, hizaya gel. Bir sey yasadiysaniz yasadiniz. Suc islememissiniz, bir sey yapmamissiniz. Gayet dogal bir sey bu.
Bunun icin intihar etmek mantiga aykiri. Ne zarmis anasini satiyim ya, ugruna oluyorsunuz. Cok bunalimdaysan yardim almani tavsiye ederim.
O ablayi sav basindan derim. Ciddiye alirsan sana cok kotu seyler yaptirabilir. Hic iyi niyetli gelmedi bana kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?