ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

gerçekten de yaşıyorsun

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

gerçekten de yaşıyorsun

canım lütfen düzgün düşün ve güçlü ol olurmu. ayrıcada sana bir şey diyim hiçkmseye güvenip birşeyini anlatma olur mu. en sevdiğinede en samimi arkadaşına da hatta annene de çok bişeyini anlatma. annenden akıl al bak annen vardır birtek seniniyiğilini düşünecek şu hayatta onun dışında anlatma içinde kalsın.

o adamla da evlenme. yalandan da evlenme ne gerek var. ayaklarının üzerinde dur önce kimseye muhtaç olma. sonrasında doğru insan çıkacaktır karşına inşallah dua et hep.

manyakmış kadın.sakın sakın.yalan söyledim demelisin o kadına.sevdiğim için benimle evlensin diye.yok öyle bir şey demelisin.yoksa kadın biraz salak.rahat durmaz.

bu da mantıklı geldi bana. bencede kadına inkar et. öyle bişey yok de

anneme bunu dersem kahrolur zaten ayaklarından ikisi de hasta zor yürüyor..bu sene başladı rahatsızlığı..kendi içimde çözmem lazım..ben kötü birisi değilim diye..keşke hiç tanımasaydım hayatım çok sakin gidiyordu..RABBİM büyük..

kizim sen aklini mi kacirdin?

deme annenede o zaman. kendinde unut ve yoluna bak en güzeli olur mu. o akrabaya da öyle birşey olmadı de kapatsın ağzını o da ve uzaklaş ondan da eğitime ver kendini işine gücüne odaklan. güçlü kendine güvenen kadın ol kimsenin karşısında da ezilme yaptığından olur mu..

bu da mantıklı geldi bana. bencede kadına inkar et. öyle bişey yok de
o konu kapandı..söylemeyecek..üstünü örttük..Bazen o kadar çok haykırmak istiyorum ki bu dünyaya da ne istiyorsanız alın hepsi sizin olsun..benim inançlarımı,eski beni bana geri verin..

en güzeli böyle devam etmek..en mantıklısı çok sağolun teker teker

Nedense en özel sır verdiğimiz yakın gorduklerimiz bizi uçuruma surukleyenlerdir. Yaşadığımız her şey tecrubedir. Merak etmeyin, bir şey olmaz, ailenizin kulağına gitse ne olacak? Dünyanın sonu olmadığını biliyorlardır. Evlat ne olursa olsun evlattir. Önünüze geleceğinize bakın. Korkuya kapılirsaniz korku korkuyu doğurur. Üzülmeyin, ders alın yaşadıklarınızdan. . Hakkınızda hayırlısı olsun.

Birkere batmıssın çıkmaya çalısmaktansa iyice bogulayım diyorsun..

Sen once o abla dedigin insandan uzak dur bence.
Seni intihar dusuncelerine surukleyen bir insan, ablaymis... Evlenip 2 ay sonra bosanmak he? Namusu kurtaracak aklinca. Tavsiyeye bak, hizaya gel. Bir sey yasadiysaniz yasadiniz. Suc islememissiniz, bir sey yapmamissiniz. Gayet dogal bir sey bu.
Bunun icin intihar etmek mantiga aykiri. Ne zarmis anasini satiyim ya, ugruna oluyorsunuz. Cok bunalimdaysan yardim almani tavsiye ederim.
O ablayi sav basindan derim. Ciddiye alirsan sana cok kotu seyler yaptirabilir. Hic iyi niyetli gelmedi bana kendisi.

Kendimden tiksiniyorum yaa..

Farklı bir ülkede doğmuş olsaydın eğer yaşadığın şeyin bir önemi olmaz, aksine doğru olan şeyi yapmış olurdun belki de. Ahlak kurallarımız gereği yanlış yaptığın kabul ediliyor. Fakat diğerlerinin değil senin ne hissettiğin ne düşündüğün önemli. Kendini sırf birlikte olduğunuz için kötü hissetme, kendini tutamayıp senin sırrını kötüye kullanabilecek potansiyelde birine anlattığın için kötü hisset. Bundan da ders al, al ki bir daha aynadakinden başka kimseye güvenmeyeceğini, Allah'tan başkasına sığınmayacağını bil. Allah kaldırabileceğimizden fazla yük vermezmiş bize. Demek ki sen birçok insandan daha güçlü bir kadınsın. Hepsi geçecek zamanla.

kadın kadının kurdu olmuş ahlaksız degılsin sen kimsenin malını çalmadın kimseye iftira atmadın kimseyi öldürmedin zararın da faydan da sadece kendine kime ne senin hayatından herkes çok mu temiz bu dünya da da sen yaşamayacaksın bir tek saçmalama ve hayata tutun allah daha ne kapılar acar sana inan bak

Dünya'da dayanamadığın ızdırabın çok daha büyüğü ile karşılaşmaya hazırmısın peki
Bence intihar yöntemlerini değil intihar sonrası seni neler bekliyor onları araştır Rabbim büyük kullarını affa hazır yeterki tövbe et
Senin Sınavın bu olay lütfen Allah'a sığın af dile sonra bırak zamana Rabbim neyler neylerse güzel eyler

Toplumsal cinsiyetcilik rolleriyle kadınların bu doğuştan gelme incecik zara bu kadar takılmalarını hiç anlamıyorum, yani bazı insanlarda oluşmuyor, bazılarında kan bile gelmiyor bu düşünce bana biraz çağ dışı geliyor. tabii dinsel boyut ve KADININ KENDİ MANEVİ DEĞERLERİNİ dışında tutuyorum.
bu kadar büyütecek bir şey yok, adamı sallayın, kimse siz evlenmeden ilişki yaşadınız diye sizi öldüremez ya da bunun için ölmez. duyulmamasnı istiyorsanız tepkilerden kaçının.
Not : Sizi bekaretiniz için hediye paketi gibi alacak birini değil, ruhunuzla sevecek güzel yürekli insanla olun.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…