ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum

Her cümlen ayrı bir BDV vak'ası aslında
Şaşırdım
Büyü müyü Hz. Süleyman kitabı ne bilmiyorum ama hem dini bişeyden bahsedip hem de fal gibi kullanmışsınız sanırım
Bu konu kapanır
Evlenip 2 ay sonra boşansan akça pakçasın ama şimdi tüü kaka mısın
Madem bu kadar önemli ve tüm hayatınızı etkileyecek birşey, zamanını bekleseydiniz keşke
Ama intihar hiç birşeyin karşılığı da çözümü de olamaz

Öncelikle bu tür sırlarınızı başka hiç ama hiç kimseyle paylaşmamalıydınız.
İkincisi nişanlınızla birşeyler yaşamak istemişsiniz, yaşamışsınız ama bu aileniz ve çevreniz için büyük bir sorun ve baş edemeyecekseniz yapmayacaktınız.
Üçüncüsü sakın ama sakın sırf bunun için saçma bir evlilik yapmayın. Gerekirse çevrenizi değiştirin ama nikah masasına oturup kalkınca çevreye karşı aklanmış oluyorsunuz (hesapta) ama ya yıpranan psikolojiniz ne olacak?

intihar ederek huzurlu ölemezsin...
şu an da yerim yatağım yok.biliyorum..çok çabuk kandım ve çok çabuk aşık oldum..anneme her gün ölmek istiyorum diyorum..sırf onun için ölünmez diyor..bizim için yaşa diyor..bir ömür boyu onlara bakmaya razıyım ama bu vicdan azabı beni bitiriyor

intihar edince ne olacak en kötü ihtimalle başka bir şehire taşınıp çalışır hayatına devam edersin yeni insanlar yeni hayatla.
ölümden gayri herşeyin çaresi var ölüm hiçbirşeye çare olamaz

sadece kelime olarak kullandım büyü diye lüffen kapatmayın....

intihar herşeyin caresimi sizce ölmez ya sakat kalırsanız bunları hic düşündünüzmü derdi veren Rabbim çaresinide verir kardeşim keşke böyle bi şeyi hiç söylemeseydin

kendini öldürmek cözümü
hersey unutuluyor zamanla eger birgün bu ortaya cikarsa buda unutulcakdir
sakin olun

Hersey bir kenara. Inihar edip arkanda bir omur senin yasini tutacak ailen varken huzurla mi olecekmissin?

Böyle şeyleri aileden biriyle neden paylaşırsınız ki
29 yaşındasınız bu yaşıdıklarınızın sorumluluğunu alabilecek yaştasınız Ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler Sizden önemli mi
Adam mutlu mesut yaşıyor siz kendinizeacı cektiriyorsunuz
niye bu kadar eziyet ediyorsunuz kendinize
Kaç kere bunula ilgili konu açtınız Herkes yazdı psikoloji destek alın diye Siz gitmiş en cahile anlatmışsınız O Abla kim ki sizin hayatınızda söz sahibi

amacin aileni korumakken intihar edersen onlari nasil bir aci ve uzuntunun icinde birakacagini dusundun mu? baska bir sehirde ise gir yeni bir hayat kur kendine. abla dedigin insanlara da dikkat et. yakin dedigin kisi bunlari soyluyorsa hic yakinin yok demektir.

ablam kafamı karıştırdı aslında evlenip boşan o zaman aklanırsın dedi..zaten çalışıyorum muhasebe firmasında..işletme mevzunuyum..hadi çocuk orda burda der babanın kulağına gidrse o daha çok kötü diyor..ama ben o adamdan tiksiniyorum..kpss düşünüyorum..bu psikolojiyle olur mu bilmiyorum..aklım karman çorman..bir yanım ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kal diyor..bir yanım vicdan azabı..

yahu saçmalamayın.
a abla da ne güzel destek olmuş size.
o ona söyleyecek, o buna söyleyecek vs vs
bir parça zar için bşr de evlenmiş boşanmış olacaksınız yani.
millet kafayı yemiş hem de ekmeksiz.

ha intihardam sonrası zaten malum bu bir kurtuluş değildir.
şayet böyle bir şey yaparsanız o çok güvendiğiniz ablanızı site aracılığıyla ölüme sebebiyet vermeden ihbar ederim bilginiz olsun.

hergün dua et...herşeyini herkese anlatmak zorunda değilsin..bir işe gir..kafanı dağıt..

Kendini daha iyi mi hissedersin evlenip boşanınca millete perde adına
Bilmem o süreçlerde kolay değildir herhalde
Ya intihar ya evlenip boşanma diyosan, evlen bari
Sadece bu duruma odaklıysan sen ve çevren nasıl oldu onu da anlamadım
Ama niye bundan sonra başkasıyla evlilik haram bana modundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…