Yas kac varmi gorustugun cnmannem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
yakın zamanda evlilik düsüncen yoksa niye alasın para biriktir onun yerineannem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
altın falan yapıyorum ama herşey pahalanıyor diyor annemdeyakın zamanda evlilik düsüncen yoksa niye alasın para biriktir onun yerine
e altın ucuzluyo mualtın falan yapıyorum ama herşey pahalanıyor diyor annemde
bide ben böyle konularda hiç iyi değilimmEn mantıklısı altın. Altına devam et. Sonrası bozar gönlüne göre yeni çıkan herşeyi alırsın. Ortada birşey yokken eşya eve tıkmaya gerek yok.
yok abla 22 yaşındayımYas kac varmi gorustugun cnm
Yani begendigin fincandir gunluk icin urunlerdir yavastan al aklinda varsa evlilik ama suan yoksa arkadaslarin dedigi gibi altn al euro dolar hesabi ac mobilden parani biriktir hakkinda hayrlisi olsun ama begendign urunler oldumu bence al yavastan nevresim takimlari fln azar azar bence erken degl soncta evlilik cagindasinyok abla 22 yaşındayım
Daha küçüksün kuzum ne çeyizi. Paranı biriktirecek kadar zaten akıllısın . İyi olmaman önemli değil ki süreç başladı mı. Peşi sıra herşey kendiliğinden gelir merak etme. Bana sorsan araca bağlan keyfine bak. Evlenince geçim daha da zorlaşıyor. Zaten yaşın küçük çeyiz kısmına da geçersin.yok abla 22 yaşındayım
+Benim bir yengem vardı
Kızıyla yaşıtız
Daha 15 de çeyiz düzmeye başladı
Kızı 40 yaşında evlendi
Eşya alma araba al
Dünyayı gez değerli eskimeyecek bir özelliğe para yatır
Bak bunlarda çeyizdir
Tabak çanak mikser bir şekilde alınır
onun yerine altın biriktir. her yıl tarzın dsğişir.annem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
Bu devirde kimse çeyiz almamalı. Modası geçiyor, yer kaplıyor. Paran artıyorsa çeyrek al geç. Evlenmeye karar verdiğimde sıfır çeyizim vardı. 2 ayda her şeyi hallettik. Evlenince de ihtiyaca göre eksikleri aldık. Nikah sonrası dükkanlara giriş yasağı geliyor gibi çeyiz yapmak bana çok saçma geliyor.annem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
22 yasinda ne ceyizi yayok abla 22 yaşındayım
Benim arabam vardı . Nişanlancaktim sattim çeyiz falan aldim nişan işlerini hallettim. Ama 1.5 sene nisanli kaldım. Evlendim bu seferde bazı sebeplerden dolayı yine 1.5 sene çeyizimi kullanamadım. Ve arabayı sattığıma çok pişman oldum……annem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?