Babamla zaten şu anda yasamayı düşünmüyorum ama ev babama ait ve babam artık onlara bakmaktan çok sıkıldı evi satip onlara biraz para verip kalanıyla 2+1 bir ev almayı düşünüyor ben de eğer bunu yaparsa onlara gitsem mi diye düşünüyorum.Fikriniz için teşekkürlerAnnen otoriter olmaya calisiyor bu guzel derslerin icinde guzel evde 3 kisi var rahatca hayallerini gerceklestirebilirsin arkadaslarinda var iyi anlastigin
Babani tatil ve icki icin arada kullanabilirsin kafa dagitma maksatli
Babanin evinde 9 kisi yasiyor o evde ders calisabilecegini sanmiyorum yani eve gelip herkesle bi sohbet etsen aksam olur bisey yapamazsin
Kavgalariniz cok asiri degilse annenle kal
Gece kondu mahallesi değil aslında oturduğumuz yer evimiz babamlarin eve göre çok güzel sadece semtimizdeki insanlar pek nezih degil ve su anda ne abim ne annem calisiyor babamdan aylık emekli maaşının yarısından çoğunu bize veriyor o şekilde geciniyoruz.Gorusunuz için teşekkür ederimBaban mattah bir insan olsa, annen gecekondu mahallesinde kadın başına yaşıyor olmazdı.
Senede kısıtlı zaman geçirdiğin bir çocuğu mutlu etmek elbette kolay.
Zor olan yokluklara rağmen bir evlat yetiştirebilmek.
Annenin de yaptığı tam olarak bu.
Elinden gelen de bu.
O sebeple annene sıkı sıkı sarıl. Kıymetini bil.
Ama bana bağlı olan bir şey değil ki dank diye gelip tokadı bastığında nasıl engel olabilirim aramızda kaç yaş olan cüsseli adama merak ediyorum geçen gün bir karşılık verdim diye öfkesi bin kat arttı daha beter etti beniUzaktan davulun sesi hoş gelir. Babanızın eşi annelik yaparım falan demiş ama pek güvenmeyin derim. Bence annenizle kalın. Öz kardeşler de sık sık kavga edebilir bu normal yani. Annenizi anlıyorum. Sürekli sizi tutup savunsa abiniz kinlenir dışlanmış hisseder ve anneniz yokken size daha çok zarar verir diye aranızdaki dengeyi kurmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Kendinizi ezdirmeyin size vurmasına izin vermeyin.
Eve polis çağırın sizi darp ettiğinde şikayetçi olun bakın bir daha yapabiliyo mu?Ama bana bağlı olan bir şey değil ki dank diye gelip tokadı bastığında nasıl engel olabilirim aramızda kaç yaş olan cüsseli adama merak ediyorum geçen gün bir karşılık verdim diye öfkesi bin kat arttı daha beter etti beni
Tatlım sen büyüdün artık o abine haddini bildir sen babanın cezasını çekmek zorunda değilsin. Babana gitme fikrini aklından çıkar sana şimdi açık giymek alkol almak cazip gelir ama sende oturup düşünsen bu rahatlıkta ders çalışmayacağını bilirsin. Okuyup bir yere gelemedikten sonra açık giyinip alkol içmeyle hangi meslek yapılıyor biliyorsun. Kitle kapını uzak tut kendinden abini dayak yeme ama kitleyince sende onu sinir et baban gibisin sen yanına git de. Babacı olma güzel kız annenin yanı olsun yanın sen artık gençsin ve kendini ne sebeple olursa olsun kimsenin üzmesine izin verme. 3 senen var at kendini üniversiteye kurtar kendini annen ve baban gibi olma.canım ciğerimsinKendi söylüyor zaten çok sinrilenip bağırdığı zaman zamanında senin baban yaptı sıra bende rahat vermicem sana s*ktir git babanla yasa tarzı konuşuyor
Askere gitti evet aslinda burada cok ozele girmek istemedim ama daha once cok sinir krizi gecirdigim oldu senelerdir boyle davranıyor çünkü eskiden böyle olunca kendimi soyutlar o andan saclarimi yolardım tek tek ama bu alışkanlıktan vazgeçmeye çalışıyorum artık.Babam da biraz bunun farkında mesela bir kere saçımı okşamaya kalktı vurucak sandım refleks olarak -ki o şu yaşıma kadar hiç vurmadi- savunma yaptım hemen elimle adam anlam veremedi.Polis çağırmak aslında mantıklı bir fikir ama o zaman da annem bana çok tepki gösterebilir neden mahalleye rezil ediyosun bizi diye yine de başka çözümüm kalmazsa deneyebilirim teşekkür ederim.hic kimse sana annen kadar guzel, sevgidolu annelik edemez. annenin yanindan ayrilma. cotona gecince 5 6 haftaligina git babanlarda yasa ve gör istersen durumu. babanin esi gel der simdi ama gidince annenin yani gibi olmaz.
bence de sana bir daha vurursa polis çağır. belki yalandan sinir krizi gecir. işi büyüt. belki ondan sonra korkar abin salagi da. askere gitti mi o?
Çok teşekkür ederim şu an biraz da olsa içimi rahatlattinizKuzum abinle mecbur kalmadıkça muhattap olmamaya çalış ama soğukta davranma. Anlaşılan zamanında babandan çektiği için şimdi hıncını senden alıyor, söylediklerinden bunu anladım.
Şu aşamada en güvenli yer annenin yanı. Üvey annen de gel annelik yaparım demiş ama İnan annen gibi asla olamaz, şu an beraber yaşamadığınız için uzaktan her şey yapılabilir geliyordur.
Tatil dönemlerinde ve bazı hafta sonlarında babanın yanına gidebilirsin hem kafan dağılır, ama düzenli olarak annenle kalman taraftarıyım.
Giyim ve alkol konusunda heveslerini anlıyorum hepimiz 15 yaşında olduk. İnsan dikkat çekmek isteyebiliyor ama annen belki de çevredeki insanları bildiği için giyim konusunda bazı sınırlamalar getiriyor olabilir. Reşit bir yaşa gelip üniversiteye gittiğin zaman kafan daha oturmuş olur. O zaman giymek ve yapmak istediklerine daha aklı selim karar verebilirsin.
Babanın başka bir yerde içeceğine gel benim yanımda tat demesi yanlış değil ama malesef sana tattırdığı yaş yanlış. Her ne kadar 15 yaşında da olsan kendi kararlarını verebilecek olgunluğa sahip değilsin şu an için birtanem.
Sana tavsiyem derslerine sıkı sıkı çalışıp üniversiteyi ailenden uzak bir şehirde okuman. Hem kafan rahatlar hem ayaklarının üzerinde durmayı öğrenirsin. Sabret güzelim bu günler geçecek.
Dediginiz gibi bundan sonra üstüme gelirse kendimi savunucam (normalde ben de kapimi kitliyordum ama annem kızdı aldı kilidi) çok teşekkür ederimTatlım sen büyüdün artık o abine haddini bildir sen babanın cezasını çekmek zorunda değilsin. Babana gitme fikrini aklından çıkar sana şimdi açık giymek alkol almak cazip gelir ama sende oturup düşünsen bu rahatlıkta ders çalışmayacağını bilirsin. Okuyup bir yere gelemedikten sonra açık giyinip alkol içmeyle hangi meslek yapılıyor biliyorsun. Kitle kapını uzak tut kendinden abini dayak yeme ama kitleyince sende onu sinir et baban gibisin sen yanına git de. Babacı olma güzel kız annenin yanı olsun yanın sen artık gençsin ve kendini ne sebeple olursa olsun kimsenin üzmesine izin verme. 3 senen var at kendini üniversiteye kurtar kendini annen ve baban gibi olma.canım ciğerimsin
Rica ederim canım benimDediginiz gibi bundan sonra üstüme gelirse kendimi savunucam (normalde ben de kapimi kitliyordum ama annem kızdı aldı kilidi) çok teşekkür ederim
Tatlım sen büyüdün artık o abine haddini bildir sen babanın cezasını çekmek zorunda değilsin. Babana gitme fikrini aklından çıkar sana şimdi açık giymek alkol almak cazip gelir ama sende oturup düşünsen bu rahatlıkta ders çalışmayacağını bilirsin. Okuyup bir yere gelemedikten sonra açık giyinip alkol içmeyle hangi meslek yapılıyor biliyorsun. Kitle kapını uzak tut kendinden abini dayak yeme ama kitleyince sende onu sinir et baban gibisin sen yanına git de. Babacı olma güzel kız annenin yanı olsun yanın sen artık gençsin ve kendini ne sebeple olursa olsun kimsenin üzmesine izin verme. 3 senen var at kendini üniversiteye kurtar kendini annen ve baban gibi olma.canım ciğerimsin
Tıp istiyormuşsun o kalabalık ortamda ders çalışmak hiç kolay olmaz bence. Baban ayrı eve taşınırsa yanına gitmeyi düşün. Şimdilik kal bence. Ama annen bişeyler yapmalı yaniGörüyor bazen onu tutuyor bazen de beni ama dahasını hiç yapqmıyor ve evet amcamlarin maddi durumu kötü olduğu için cümbür cemaat yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?