Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Siz adamı seviyor musunuz yoksa görüntüsünü mü seveceksiniz . Ayrılın lütfen yazık etmeyin adama

Senin aklının bir köşesinde başka bir sebep olduğunu düşünüyorum. Saçında beyaz var diye kimse kimseden ayrılmaz. Ayrılıyorsa cidden takıntıları vardır, takıntısı olan insanın gözüne batar bu tarz şeyler. Normal bir insanın gözüne batmaz.

Valla evlenmeden önce kurduğum erkek imajına eşim yüzde sıfır uyuyor. Saç sakal kaş göz ten rengi boy her şeyi farklı. Ama çok seviyorum sevmek başka bişey çünkü, dış görünüşten ötede. Sen basbaya sevmiyorsun. Adama yazık etme bırak onu gerçekten seven birisiyle olsun.

Belli bir yaşa gelmiş mentalite olarak kendini geliştirememiş kendini beğenen egolu insanlar ! Ne garipler ... Güzelliğin geçici olduğunu bu hayat henüz sana öğretememiş umarım acı bir şekilde de öğrenmezsiniz !

Ne yani saçları simsiyah tarif ettiğinizin aksine sizi sevmeyen değer vermeyen iyi olmayan biri olsa sizce daha mı iyi olur? Hem yaş ilerledikçe saç beyazlaması kaçınılmaz bir durum. Karakterinde sevmediğiniz bir durum olur ya da hiç bir durum olmaz içinize sinmez anlarım ama sadece bu nedenle olması gerçekten üzücü.

Bırak adamı yazıktır
Saçtaki beyaza mıy mıy eden insandan eş olmaz

Benim eşim 28 yaşında giricek ocak ayında saçlarında dökülme başladı 5 aylık görücü usulü evliyiz ve 20 yasindayim diyebilecegim tek sey asfaltta guzeldir ama altindan kanalizasyon geçer tabi ki kapağını beğenmediğimiz kitabı okumak istemiyoruz veya uğur böceğinin görselliğini sevdiğimiz kadar hamam böceğininkini sevmiyoruz temiz titiz bakımlı olmak güzeldir ama bir insanın içine, dışına önem verdiğinizden daha çok önem verin yüzü güzele 10 günde duyulurda gönlü güzele 40 yılda doyulmazmis . Tanıyın ve gerçekten düşüncelerini duygularını karakterini sevin ama asla onu yapmak istediğiniz insanı hayal edip evlenmeyin onu değiştiririm diyerekte evlenmeyin bir insanı olduğu gibi kabullenin mutsuz olmazsınız ha yok dış görünüş benim için çok önemli diyorsanız daha fazla umut vermeden bitirin

20 yaşa göre baya olgunsun maşallah. Konu sahibinden feyz almasını diliyorum

Sevseydin o saçındaki beyazlar bile sana güzel gelirdi. Kendine bahane arama içine sinmiyorsa bitir, bende 26 yaşındayım küçük bir yaş değil neyin ne olduğunu bilmek için.

Ah ah! halbuki ben o beyaz saçlarıyla sevmiştim platoniğimi
Sevmiyorsanız bırakın. Sevgi saça göze bakmaz.

Sizin yaşınız geçince kilo alınca Vücudunuzda çatlaklar olunca eşiniz sizi sevmese nasıl hissedersiniz.. Demekki eş adayını yeterince sevmemissiniz

Seviyorsa seni kıskandığından olabilir. Ya da barbarlığından. Nasıl tabir edeyim bilemedim. Doğru bi şey değil tabiki. En sevmediğim erkek tipi diyebilirim hatta. Sen bence dediğimi düşün. Benim de geçmişte böyle bir durumum olmuştu. Uzaktan bir akrabamızın çocuğuydu. İnşaat firmaları vardı varlıklı insanlardı. Öyle çok aman aman bi güzelliği özelliği yoktu. Beni seviyordu çok da peşimden koştu diyebilirim. Aslında iyi bir çocuktu. Emindim sevgisinden hatta çok istedi evlenmemizi. Tanımak istedim kendisini inan 2 hafta zor dayandım. Bir kaç bi şeyime karıştı ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama olmadı sevemedim, yapamadım yani. Çok uzatıp kendimi de yıpratmadım, günahına da girmedim. Seviyormuş anlaşıyormuş gibi yapmak da olmaz. Sonra da yoluma baktım. Zaten allah eşimi çıkardı sonra karşıma. Öyle yani .

Ben seni haklı buldum..Ben de biraz görüntüye önem veriyorum ne yazık ki ..

Teşekkür ederim yorumunuz ve inceliğiniz için... belki de biraz düşünmem bi süre konuşmamak en iyisi olacak bi karara varırım en azından

İçine sinmiyorsa ya saçı batar. Ya bakışı batar. Ya tirnagi batar. İçine sinseydi gözün bir şey görmezdi. Sırf çevre ve aile istiyor diye içine sinmeyen sevmedigin biri ile evlenmen büyük hata olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…