Ablalarım fikir verin bana !!!

canım benım sen kendı değerinin kendının farkında ol bence
başta face eklemen hata ve kesınlıkle cevap falan da yazma
hemen sil gitsin belliki sana gıcıklık olsun dıye yapmış
ona cevap yazarsan eğer kendını bışey sanacak falan filan boşver gitsin canım

cvp için çok tşklr evet cvp yazmıcam zaten facebooktanda sildim ayriyettende nişanlısından ayrılmış pekde uzun sürmemiş açıkcası etme bulma dünyası

bencede hiç cvp verme boşver Allahından bulsun eğer cvp verirsen daha çok dallanıp budaklanır iş Allah hayırlarını çıkarsın karşına canım opuyorumnanaktan

sana kızgın değilim demiş ya
yalaaann...
kızgınlık yaptırır ancak bunu o na
evet bence de sil.cevap vermeye bile gerek yok.bitmiş gitmiş adam nişanlanmış
okkalı bi iki laf etsen nolacak.yatıp kalkıp o lafı mı düşünecek
ya da sana mı dönecek
ben inanırım ki en büyük tepki tepkisizliktir
umurumda değilsin den daha iyi karşılık mı olur

cvp için tşklr evet ona bunu kızgınlık yaptırıyor bu kızgınlıgın sebebide o beni onu bırakıp gidemecegimi düşünüyordu ama yanıldı bunun kızgınlıgı var gerçekten ona karşı bir damla sevgi kalmadı bana dönmemesi için elimden geleni yaparım dönmesinide istemiyorum

Boşver .. zorla kendıne basına saracak sorun arama ..böyle seylere bulaşma cevapta verme o gıtsın yoluna .facebooktanda sıl .. zaten facebooktan sılmen ona en buyuk cevap .. telle ararsa cevapta verme.. butarz ınsanlar evlense de bırılerıne yapışır ve kullanmaya calısır ..
Bununla kendını üzme ..Yolcu yolunda gerek .. belli ki hala beyni gelişmemiş ..

Çok ılgınç ya bu baslığı açmışsınız açıgınız sırada çocuk NıŞANLI aradan 5 saat gecmış çocuk nişanlıdan ayrılmış..

Ya arkadaslar bu gercek bır durummudur acaba .. burada cıdden yazılanları okuyor ve cıdden yureğimiz burkuluyor.. bu ne jet hızı ..

şimdi yukarıdakı son mesajımı yazdım ve onun ustundekı mesajı okudum şoktayım .. konu basında nişanlı son mesajda ayrılmış .. neysee yaaa

ya basdan yazmicaktin buraya kadar yazdin simdi son olarakda,
kusura bakma ben sen askerdeyken seninle olan iliskimi bitirdim sende o gün 2 günmü sonra nisanlanirsin beni alakadar etmez.
Ama ben seni hala cok ilgilendiriyorumki beni facebookuna cagirdin. :))
tak ondan sonra sil onu
ve hic birseyine cvp verme.

Back
X