Kendime de saygılıyım farkındayım herşeyin. Bu bağlılık bu kaybetme korkusu bu boşluk çok zor işte sonra küçük bir ilçe burası herkes onun çevresi bana hayatımı yaşatmıcaklar gibi geliyo korku birazdayavrum sen akıllı mısın??????
ne demek o yasak bu yasak su yasak ne demek ıkı yılımız doluyor kolay degıl cariyelik devri çoktan bitti haberin olsun
artık kadın sokakta işte eğitimde bılımde her yerdeeee
kendıne saygın yok bellı ama ailene babana bıraz saygın varsa AYRIL.....
bizde öyle en fazla haftada bir buluşuyoruz bazen aylarcada buluşmadık ama 6 yılımı verdim kolay olmuyo sende 2 yıl vermişsin az değil gerçekten çok zor bazen bunalıyodum ağlıyodum ama inan çekmek zorunda değilsin ayrılırsan unutursun 20 yıllık evli insanlar boşanıp unutuyorlar bide bu yönden duşun :)Aynen aynen bende öyleyim. Bende eve çağırıyorum bazen hatta yurda gidiyorum anca izin veriyor. Bende çok alıştım bana normal geliyo tam tersi olunca garipsiyorum hatta benim gibi olmayanlarda bana garip geliyor. Ama artık zorlanıyorum sevgisinden emin olmamam sonra 22 gündür buluşmamak çok ağır
bıraz dık dur korkacak ne var dedım ya efendı sultan carıye köle sızın ılışkınız o devır bıttı ama sen orda olmak ıstıyorsann sen bılırsın tabı kiKendime de saygılıyım farkındayım herşeyin. Bu bağlılık bu kaybetme korkusu bu boşluk çok zor işte sonra küçük bir ilçe burası herkes onun çevresi bana hayatımı yaşatmıcaklar gibi geliyo korku birazda
ömür boyu tabikide. Haklıyken haksız olmak zor işteOndan baskasini sevemem diyosun ya hemde oyle bir seversin ki. Sonra donup arkana bakinca onunla gecen iki yilina acirsin. Tutki ayrilmadin ondan ve evlendiniz. O adam seni evin disina cikarymaz ondan baskasiyla gorusemezsin ailenle bile gorusturmez.. bi guniki gun degil dusun bir omur boyle gecermi yazik etme kendine. Onunla bir gun daha gecirme.. bi dusun iki gun aglamakmi omur boyu pisman olmakmi?? Hangisi daha zor???????
Bölümümde çok iyi ablacıım anestezi okuyorum hedeflerim derslerim bu yanlızlığın bu sorunların içinde bile taktir edilecek derece de. Bende önüme bakmak istiyorum. Aslında o benden ayrılsın o beni bırakıp gitsin o zaman daha mı sürünür pişman olur iyileşir diye düşünüyorum
sen nasıl 6 yıl yürütebildinbizde öyle en fazla haftada bir buluşuyoruz bazen aylarcada buluşmadık ama 6 yılımı verdim kolay olmuyo sende 2 yıl vermişsin az değil gerçekten çok zor bazen bunalıyodum ağlıyodum ama inan çekmek zorunda değilsin ayrılırsan unutursun 20 yıllık evli insanlar boşanıp unutuyorlar bide bu yönden duşun :)
İlçemiz küçük. O sosyal bi insan. Nereye gitsem nereye çıksam gözü hep üstümde olucak o da çok korkutucuşuan sana çok büyük bir şey gibi gelse de zaman geçince anlayacaksın merak etme ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin, şahsen ben öyle diyorum
Ben bile bu hale geldiğime şaşırıyorumbıraz dık dur korkacak ne var dedım ya efendı sultan carıye köle sızın ılışkınız o devır bıttı ama sen orda olmak ıstıyorsann sen bılırsın tabı ki
yasın 17 18 19 kaç kesınlıkle korkma hayır kıskanıp erkeklerle konusma demesını anlarım da aılenle bıle bı yere cıkman yasak hooop orda dur dön arkanı ileri doğru koşmaya başla arkana bıle bakma dıyecektın hala gec kalmıs sayılmassınBen bile bu hale geldiğime şaşırıyorum
okulunu oku ıyı bı unv kazan ayrıl o ılçeden mademİlçemiz küçük. O sosyal bi insan. Nereye gitsem nereye çıksam gözü hep üstümde olucak o da çok korkutucu
Ayrıl diyo takmıyo ki ablammm
işte o ayılsa benden keşkeyasın 17 18 19 kaç kesınlıkle korkma hayır kıskanıp erkeklerle konusma demesını anlarım da aılenle bıle bı yere cıkman yasak hooop orda dur dön arkanı ileri doğru koşmaya başla arkana bıle bakma dıyecektın hala gec kalmıs sayılmassın
Keşke o beni bu halimle beğenmese de bıraksa gitse aman keşke o gitseE ayrıl gitsin o zaman. Peşinden mi koşuyosun bi de? 20 gündür görmüyomuşsun. Bir şey demene gerek yok. Beni cezayla terbiye etmeye çalışan bir adamın beni sevdiğine artık inanmıyorum. Dersin çıkar gidersin hayatından. ceza verip daha da yanına gelmez zaten
İnşallah ya keşkeokulunu oku ıyı bı unv kazan ayrıl o ılçeden madem
ilk başlarda böyle değildi çok sıkmıyordu ben bağlandım yavaş yavaş ve bu da bağlandığımı anlayınca yavaştan kısıtlamaya başladı. Başta ayrıldım sonra yapamadım barıştık sevdiğimden ayrılamadım artık yada ayrılmak istemedim diyelim boyle yaşamaya çok alıştım artık dışarı çıkmak istemiyorum. Bide şöyle bi durum var mesela ailenle gezemiyorsun bir değil iki değil artık ailende kırılmaya başlıyo ben abime oturmaya gidemiyorum düşün bende çok ayrılmak istedim ama yapamadımsen nasıl 6 yıl yürütebildin
sen de cesaret görmedım ben ve ne yazıkki bunu erkek arkadasın da farketmıs durumda gec kalmıs degılsın hem bı okul kazanıp gıdıp bıraksan daha kötu olurişte o ayılsa benden keşke
Keşke o beni bu halimle beğenmese de bıraksa gitse aman keşke o gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?