ablalarim yardima ihtiyacim var

Ama kesin emin olman gerekmiyor mu ?
Düşünsene kürtaja gidiyorsun ve hamile değilsin.
Böyle bi ihtimal de var şu durumda

Oncomed mi neydi adi testin adi.. Attim tabiki testi evde tutacak halim yok

Bir bebeğin hayatına son vermeyi düşünmek yerine bebeğin babasıyla konuşup evlilik kararı alsanız ve bir an önce aileni ikna edip evlenseniz çok daha iyi ve vşicdani bir çözüm olmaz mı sence???Neden bu yolu denemiyorsun,o bebeğin yerinde sen olsaydın ve annen senin hayatyın üzerinde böyle bir karar alsaydı ne hissederdin?Bence bir an önce evliliği düşünün.Sinirden hala titriyorum.

ne diyebilirimi ben sana olan olunmuş tüm sayfaları okuyamadım.yaşın kaç babasının yaşı kaç işi var mı evlenebileck durmda mısınız ahh be güzelim biz dokuz doğarlm olsun diye rabbimn sınavı işte.ailene söylübilecek bir konumda mısın bilmiyorum..allah yarddımcın olsun.aldırmakta kolay bişey değil

Çok sagolun yaa ben bu konuyu açmadanbu kadar yipranmadim bu kadar aglamadim. Cidden artik yorum yapmayin istemiyorum kimseden akil falan.

Evdeki çöpe atsam alir çekerim herhalde. Kagtlara sarip sokağa cop atmaya ciktim iste.

Korkmakla ne alaka yaa..
Zaten kendinizi inandırmışsınız hamilesiniz diye e bu fikride kabullenmişsiniz...
Test yapıp o iki çizgiyi görünce daha çok mu korkacaksınız.. Neyden peki iki çizgiden mi hey Allahım yaaa....

Cok hizlisin o zaman Dusurmeye ugrasmak gibi seyleri sakin ola sakin deneme, sakin. Isler hic de umdugun gibi gitmeyebilir. Bir sekilde basardin diyelim, ciddi kanaman olabilir, iceride parca kalabilir, hastanelik olursun ve neden oldugunu da annen baban tabii ki ogrenir hastanede. Devlet hastanesinde yaptirabilirsin diye biliyorum ayrica kurtaj, 10 haftaya kadar yasal sure ve yapmiyoruz demek gibi bir alternatifleri yok, eger bir gece yarisi bir torba yasayla araya yeni seyler sikistirmadilarsa. Resitsin, istersen erkek arkadasinla git, kimseye de bir sey soyleyemezler, haber veremezler. Ama illa ozele gitmeyi dusunuyorsan da arkadaslar yazmis, fiyati 1000in altina oldukca dusureceklerdir illa ki. Erkek arkadasin da borc alsin gerekirse, hic mi arkadasi yok, kredi karti sunu bunu. Usuluyle halledin, saglikli bir sekilde.

Tesekkur ediyorum yazin için.. Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde evli değilsen isteğe gore yapiliyor fakat benim SSK babadan olduğundan hamilelik durumunda babaya kiziniz gebe diye mesaj gidiyor.. Yapacak en iyi şey kurtajdan sonra arkadssn gibi merdivenlerden yuvarlanmak.. Tekrar teskkr ediyorum hayrli aksamlar..

Son olarak ta sunu söyleyeyim.. Allah kimseyi dusurmsin.. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Çünkü insanlar acimasiz insanlar cikarci.. Su günahkar ama çaresiz halimle 14yildr deneyen ablama dua edecgim.insallh hayrlisyla evlat sahibi olurda yüzü guler..

Hayir, babaya gitmez asla oyle bir mesaj. "Kiziniz hamile" gibi bir jurnalcilik yok, henuz Ama hastanede gebelik testi yaptirdigin zaman pozitifse eger gebelik takip programina alinirsin. Ve gebeliginin sonlandigi kayitlara gecmezse (sanirim boyle, bilgisi olan varsa daha da aydinlatabilir) durumu takip etmek icin 6 ay kadar sonra kontrole cagiriyorlar, sanirim o mesaji soyluyorsun. Bir ara oyle bir haber cikmisti, sanki hamileligi ispiyonlanir gibi, ama alakasi yok, o olay da bu gebelik takip programinin kontrole cagirma mesaji yuzunden patlamisti. Ama kurtaj yaptirmaya gittiginde kimseye oyle bir mesaj gitmez.

Merdivenlerden de yuvarlansan, balkondan da atlasan muayene sirasinda o kanamanin dusuk sebebiyle gerceklestigi gun gibi ortada olacak canim benim, bu en iyisi degil en faciasi olur senaryolarin.

Merdivenden yuvarlan diye kim dedi seni be kardesim, dediyse bile niye ciddiye aliyosun? Geberip gitcen en sonunda Allah korusun.
Madem test yaptin, hamile ciktin, git ozel bi klinige aldir. Parayi erkek arkadasin dusunsun. Neden bu kadar zor yollar seciyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…