ablalarim yardima ihtiyacim var

Dusunsene tam turk filmi gibi, kizimiz merdivenlerden yuvarlanir, ama biraz fazla yuvarlanir, bayilir bilincini kaybeder. Sonra anne baba hastaneye goturur ve sokk doktor gelir kiziniz ve bebegi cok iyi ya da kiziniz iyi bebegi kaybettik.

Öncelikle buraya konu açmadan da hamile olduğunuzu kesin bilme yollari ve sonlandırma yollarini bulabilirsiniz..

Herkese acik forumda kimse size çocuk düşürme formülleri veremez. Kendi basiniza yapacaginiz her is hastanede sonuclanir. Hastaneden mesaj gideceğine kadar düşünen bir kizin evde düşük yaparsa basina neler gelebileceğini dusunememesini anlayamayan olacaktır boşa şöyle boyle demeyin..

Erkek arkadasiniza söyleyin özel doktor özel hastane tek tek gezsin bulsun çözümünü...

İki çizgi pozitif! simdi ne değişti hakaretlerinz elestrilerinz son mu bulacak sanki
korkma bu sadece senin başına gelmiyor bizim başımıza gelmeyeceği ne malum diğer dünyanı düşün önce annene anlat öldürecek değiller ya seni hatanı daha büyük bir hataya çevirme lütfeen yada evlen şu çocukla eğer seviyorsan insanlar arkamdan konuşur diye düşünme rezil olurum deme seni yargılayacak tek kişi Allah anlat ailene

Yapamam diye düşüneceksin ama Annen ile paylaş durumu. Tepkisi sert olacak belkide ama en azından ileride pişman olacağın bir karar vermezsin. Anneler kızar eder ama doğru yolu gösterecekdir her zaman. Tüm hayatın boyunca vijdan azabı çekmenden iyidir.

İki çizgi pozitif! simdi ne değişti hakaretlerinz elestrilerinz son mu bulacak sanki
Evdeki çöpe atsam alir çekerim herhalde. Kagtlara sarip sokağa cop atmaya ciktim iste.
Sakin ol kendi kendine bebeği düşürmeye çalişma sakin ilaç falanda içme istemiyorsan doguramam diyorsan erkek arkasini ara ne yapsin ne etsin bulsun parayi aldirin bebeği bir daha da korunmadan ilişkiye girme.

gel vazgeç bu düşüncenden yapma lütfenn ne yapacaklar seni öldüreceklermi sen katil olacağına bırak onlar olsun yapmaa bacım Allah aşkına yapma

Dusunsene tam turk filmi gibi, kizimiz merdivenlerden yuvarlanir, ama biraz fazla yuvarlanir, bayilir bilincini kaybeder. Sonra anne baba hastaneye goturur ve sokk doktor gelir kiziniz ve bebegi cok iyi ya da kiziniz iyi bebegi kaybettik.

Iste Turk filmleri gercek olursa (ki olur, hastaneye gittiginde sebebini anlamamalari imkansiz) kaoslardan kaos begenir arkadasimiz, aklin yolu bir Umarim bizi dinler de boyle seylere kalkismaz.

Canım annenle paylaşsan ne yapar ?
Söyler mi babana ?

Ailenlemi yaşıyorsun sen
Erkek arkadaşın la beraber Yaptığınız şeyi sen neden tek başına sonlandırmak için bukadar heba ediyorsun kendini.ara parayi bulmasini ve bu çocuğu dogurmayacagini söyle. Daha fazla geç kalmadan

2 seceneginiz var;
Ya bebegin babasiyla evlenecek ve bebegi doguracaksiniz,
Ya da bebegi aldiracaksiniz.
Bebegi kendi cabalarinizla dusurmeye calismak ise sadece bebegin degil,sizin hayatiniza da mal olabilir...

3 yıllık evliyim ilaclar mı ?kullanmadım denemedigimz nokta nokta mı?kalmadı hamile kalmadım .

sen gıttın duzensiz ilişkiden bide boşalma yok hoooop 1 aylık hamilesin .....

ADALETİN BU MU? DÜNYA .......

o cocugu haketmiyorsun zaten kurtaj yap..

işte bunlar hep baskıcı aileler hataları hor gören insanlar yüzünden sana son kez diyorum katil olma o senin sınavın hatan için tövbe et af dile Allah tan bebeğin bir suçu yok kıyma ona lütfen anlat ailene herşeyi git o oğlanın ailesine anlat büyükler daha aklı başındadır sana yol gösterir ama katil olursan acısını ömür boyu çekersin yapma Allah yardımcın olsun

konuyu okumadım,diğer konudan geçiş yaptım,sadece son sayfayı okudum.fırsat olunca okuyacağım.meşhur hamilelik belirtilerini merak ettim.
testi yapmadan emin değilken aspirin falan içmiş düşüreyim diye canım..hayırlısı olsun..

o zaman bunu yapmayacaktın kusura bakma.ne meraklısınız cinselliğe ve zamanında önce yaşamaya

Allah herkesi ayrı şeyle sınıyor bebek ölmeyi hakediyormu sizce Rabbim sizede nasip etsin inşallah Yalan dünya işte

öyle deme allahın gücüne gider..seninde olur allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…