- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi sislovesis
-
Dusunsene tam turk filmi gibi, kizimiz merdivenlerden yuvarlanir, ama biraz fazla yuvarlanir, bayilir bilincini kaybeder. Sonra anne baba hastaneye goturur ve sokk doktor gelir kiziniz ve bebegi cok iyi ya da kiziniz iyi bebegi kaybettik.Hayir, babaya gitmez asla oyle bir mesaj. "Kiziniz hamile" gibi bir jurnalcilik yok, henuzAma hastanede gebelik testi yaptirdigin zaman pozitifse eger gebelik takip programina alinirsin. Ve gebeliginin sonlandigi kayitlara gecmezse (sanirim boyle, bilgisi olan varsa daha da aydinlatabilir) durumu takip etmek icin 6 ay kadar sonra kontrole cagiriyorlar, sanirim o mesaji soyluyorsun. Ama kurtaj yaptirmaya gittiginde kimseye oyle bir mesaj gitmez.
Merdivenlerden de yuvarlansan, balkondan da atlasan muayene sirasinda o kanamanin dusuk sebebiyle gerceklestigi gun gibi ortada olacak canim benim, bu en iyisi degil en faciasi olur senaryolarin.
Son olarak ta sunu söyleyeyim.. Allah kimseyi dusurmsin.. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Çünkü insanlar acimasiz insanlar cikarci.. Su günahkar ama çaresiz halimle 14yildr deneyen ablama dua edecgim.insallh hayrlisyla evlat sahibi olurda yüzü guler..
korkma bu sadece senin başına gelmiyor bizim başımıza gelmeyeceği ne malum diğer dünyanı düşün önce annene anlat öldürecek değiller ya seni hatanı daha büyük bir hataya çevirme lütfeen yada evlen şu çocukla eğer seviyorsan insanlar arkamdan konuşur diye düşünme rezil olurum deme seni yargılayacak tek kişi Allah anlat aileneİki çizgi pozitif!simdi ne değişti hakaretlerinz elestrilerinz son mu bulacak sanki
İki çizgi pozitif!simdi ne değişti hakaretlerinz elestrilerinz son mu bulacak sanki
Sakin ol kendi kendine bebeği düşürmeye çalişma sakin ilaç falanda içme istemiyorsan doguramam diyorsan erkek arkasini ara ne yapsin ne etsin bulsun parayi aldirin bebeği bir daha da korunmadan ilişkiye girme.Evdeki çöpe atsam alir çekerim herhalde. Kagtlara sarip sokağa cop atmaya ciktim iste.
gel vazgeç bu düşüncenden yapma lütfenn ne yapacaklar seni öldüreceklermi sen katil olacağına bırak onlar olsun yapmaa bacım Allah aşkına yapmaSon olarak ta sunu söyleyeyim.. Allah kimseyi dusurmsin.. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Çünkü insanlar acimasiz insanlar cikarci.. Su günahkar ama çaresiz halimle 14yildr deneyen ablama dua edecgim.insallh hayrlisyla evlat sahibi olurda yüzü guler..
Dusunsene tam turk filmi gibi, kizimiz merdivenlerden yuvarlanir, ama biraz fazla yuvarlanir, bayilir bilincini kaybeder. Sonra anne baba hastaneye goturur ve sokk doktor gelir kiziniz ve bebegi cok iyi ya da kiziniz iyi bebegi kaybettik.
hamile çıkmış kızmeşhur konu bu mu,bizim zamanımızda gebelik testleri sabah aç karna yapılırdı.değişmiş galiba
konuyu okumadım,diğer konudan geçiş yaptım,sadece son sayfayı okudum.fırsat olunca okuyacağım.meşhur hamilelik belirtilerini merak ettim.hamile çıkmış kız
testi yapmadan emin değilken aspirin falan içmiş düşüreyim diye canım..hayırlısı olsun..konuyu okumadım,diğer konudan geçiş yaptım,sadece son sayfayı okudum.fırsat olunca okuyacağım.meşhur hamilelik belirtilerini merak ettim.
Tam bir ilişki bile yasamadik ama oldu. . okuyorum ben şuan anneme acamam annem kahrolur kahrolmasiyla beraber babamada söyler evden bile atmadan doğduğuma pişman ederler beni.. Ne onunla evlendirirler ne de başka birşey yapabilirim.
Allah herkesi ayrı şeyle sınıyor bebek ölmeyi hakediyormu sizce3 yıllık evliyim ilaclar mı ?kullanmadım denemedigimz nokta nokta mı?kalmadı hamile kalmadım .
sen gıttın duzensiz ilişkiden bide boşalma yok hoooop 1 aylık hamilesin .....
ADALETİN BU MU? DÜNYA .......
o cocugu haketmiyorsun zaten kurtaj yap..
öyle deme allahın gücüne gider..seninde olur allahın izni ile3 yıllık evliyim ilaclar mı ?kullanmadım denemedigimz nokta nokta mı?kalmadı hamile kalmadım .
sen gıttın duzensiz ilişkiden bide boşalma yok hoooop 1 aylık hamilesin .....
ADALETİN BU MU? DÜNYA .......
o cocugu haketmiyorsun zaten kurtaj yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?