ablalarim yardima ihtiyacim var

benim bildiğim kadarıyla kürtaj veya doğum esnasında yırtılan kızlık zarrı, zarları esnek olan bayanlar için geçerlidir.

tam ilişki yaşamışlar ama zarları esnek işte yırtılmamış. sürtünme yoluyla organ girmemişse hamilelik olmaz çünkü dışa doğru boşalmışsa bildiğim kadarıyla spermatozoidler hava veya suyla temasta ölüyorlar. yani boşalma yada sıvı kaçağı diyelim içerde oldu.

Ya ne bileyim herkes duygusal konuşuyor da bir de hayatın gerçeklerin var...
Öyle 20 yaşındaki kızın ailesine hele ki babasına "babacııım ben hamileyim" diyecek cesareti yoktur.
Hepimiz biliyoruz kocaman öğretmen olmuş kadının doğurduğu çocuğu gizleyip aç bırakarak ölüme terketmesini.
TOplum baskısı böyle bir şey.
Her başlıkta yargılayan namus bekçileri konu evlilik dışı çocuk olunca nasılsa aslan kesilip doğur diyor.
Doğur da sonra senin gibi yargılayacaklarla psikolojisini mi bozsun?

Zor durumdasin tamamda , Erkek arkadasinda salakmidir nedir ya sinirlerim tepeme cikti , ne demek istersen dogur ??
Be kadar rahat bir insan bu adam yahu..
Gitsin bulsun biyerden parayi ve aldirin ozaman dogal yolardan
Burda herkes düsük yapmiyor biz sana nasil soyliyelim nasil olacagini...
Yani tuhaf geldi bana bir sordugun soru...
Inanilir gibi degil ya..
Soyle o rahat erkek arkadasina totosunu kaldirsinda yaninda olsun bir care bulun..

Spermler vajinayla temas ettiyse hamlelik ihtimali her daim vardır. Zevk suyunda da sperm olabileceği düşünülürse bu da bir ihtimaldir. Hamile kalmak için tam bir ilişki olması gerekmiyor.

sevgiliside daha çocuk..ondan koca olmaz daha eli ekmek tutmuyor..kendisinin bebeğe karşı bir hissi yok..istenen bir bebek değil..
aynını filmde izledim..kız anne babasına söyledi..doğurdu ve bir aileye verdi..acıklıydı..çünki sevgilisi ve kendisi o sorumlulukta değillerdi..

Yemek yedik, 2 şişe şarabı göflettik aadan 4 saat geçti bu konu hala aynı yerde. İçine boşalmışsa hamile kalır mı kalamaz mı? 16-17. Sayfalarda bıraktım. Sonraki sayfaları biri bana özet geçebilir mi? Konu sahibi testi yaptı mı?

ya kızım neyi anlamıyorsun o parayı bi şekilde bulmaya çalış. git bin lira kredi çek sevgilinle yüz yüz ödeyin iyi bir özel kliniğe git aldır madem aldıracaksın. saçma sapan düşürme fikirlerini bırak artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz sen ne zannediyorsun bi ilaç içicem hop adet olacam bitecek gidecek mi?

o kanama seni öldürür belki de biliyor musun? ya çocuk düşmez bir de sakat doğarsa? tamam bu konularda cahilsin de bu kadar da olmaz ama ya sinir geldi bana burda okudukça.

Spermler vajinayla temas ettiyse hamlelik ihtimali her daim vardır. Zevk suyunda da sperm olabileceği düşünülürse bu da bir ihtimaldir. Hamile kalmak için tam bir ilişki olması gerekmiyor.

evet ama spermatozoidler yumurta vajinada birleşmiyorki..uzun bir yolculukları var :) ama eğer bacakları yukarı dikmişse ve sıvı içeriye akmışsa olabilir. normal pozisyonda imkansız

hay allahkalınabilir..erkeğin spermi alafranga tuvaletin oturma yerinde vb gibiyse bir kızda oturursa hamile kalınabilirmiş

evet ama spermatozoidler yumurta vajinada birleşmiyorki..uzun bir yolculukları var :) ama eğer bacakları yukarı dikmişse ve sıvı içeriye akmışsa olabilir. normal pozisyonda imkansız
Spermler sonuçta 3 gün canlı kalabiliyor :)

O ne demek pardon kimseden para istedgime dair biyazi gördünüz mu.. İnsanların belki bi bilgisi vardır esi dostu yapturmistir benzer setler yasamistir. Tek istediğim tavsiyeydi.
bak canım bebeğin yaşamı içinde sonlansa bile içinde kalabilir buda seni zehirleyebilir..

İçeri boşalmadan da hamile kalınabiliyor. Vajinusmus olan kadınlar bile hamile kalıyor. Forumda da açılan konular var bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…