ablalarim yardima ihtiyacim var

Bak her konuda yazmaktan gına geldi ama benim ilişkim olmadı, buna rağmen korunma yollarının bile en fazla %95 garantili olduğunu biliyorum. O yüzde beşlik hamile kalma olasılığını göze alıcaksın. Çocuğun ben ayrılıcam deme ihtimalini ailenin seni mahvetme ihtimalini göze alıcaksın.

Fake bile olsa bu üye cani anladın mı? Doğmamış, dünyadan tek bir nefes alamamış bir canın bir insanın onu ana rahmine düşüren rabbi rızkını verirken anası tarafından rızkının nasıl kesilebileceği konusunda kimse akıl vermez. Çok istiyosan kendin gir vebaline. Bizi de sürüklemeye kalkma o günaha.

Ha doğduğunda sıkmışsın gırtlağını ya da atmışsın camdan "düşürmüşsün" ha şimdi düşürmüş/düşürtmüşsün. Size tutunan bi canı düşürmeye çalışmak öyle mi. Tutunacağı zemini hazırladığınızda razı olduğunuzu düşünmüştük oysa ki!

İnşallah sadece psikolojiktir.. İnşallah faketir allahım inanmak istemiyorum..

Akasia vr cerkezkizi ayip koskoca insanlariz kiz.kavgalarina gerek yok burda hamilr kalan kiz ortalarda yok siz tartsma yapiyosunz ltfn !..

umarım yoktur pskoloji diyosunuz bu kız bu tepkileri aldıkça varsa öyle bişey daha çok öldürmek isteyecktir siz bile yadırgıyorsunuz oda ailem daha çok yapar diye düşünecek niye kimse yapma etme demiyo niyee teşvik ediyosunuz

Rabbim herkesi ayrı dertle sınıyor ne yani o bebek verdi bana vermedmi diyecekler yapmayın arkadaşlar siz hiçmi hata yapmadınız çok kötü yorumlar yapıyosunu şuraya bakın bi yaa

Hatasızlık Allah'a mahsus seni de anlıyorum hassas davranıyorsun ama hatanın büyüğünü yapan konu sahibi.. Bize diyor ki kürtaj param yok akıl verin.. Yani ne diyelim xxxx kökü iç düşür mü diyelim ? Neyse umarım reglisi gelir bu da ders olur ona.

umarım yoktur pskoloji diyosunuz bu kız bu tepkileri aldıkça varsa öyle bişey daha çok öldürmek isteyecktir siz bile yadırgıyorsunuz oda ailem daha çok yapar diye düşünecek niye kimse yapma etme demiyo niyee teşvik ediyosunuz

Ben birşey sormak istiyorum..
Peki sehzademiz lütfetmiş doğurabilirsin demiş de evlenelim niye diyememiş?
Birde sen bu çocuğu düşürdün diyelim hala sevgilinle devam edecekmisin ilişkiye?
Hayır sevgilim işten ayrıldı diye yorumlar yapıyosun gayet sakin sakin hala sevgilim demeye dilin varıyor...???
Sen çocuktan kurtulacaksın sonra yine fingirdeşmelerinize devam mı edeceksiniz...???

Ailenden bukadar korkuyorsan ve ona asla seni vermicekler diye düşünüyosan HAMİLE bile kalsan o zaman ne diye riske giriyosunn..
O zaman hamileliği geçtim senin bu çocukla münasebetini dahi öğrenseler seni öldürürler ne diye ayrılmıyosun???
20 yaş öyle çokta unufak bir yaş değil burda 14-15 yaşlarından bahsetmiyoruz..
Aklın başın yerinde okuyorsun cahil değilsin.. yaşında bazı şeylerin sorumlulukları alabilmek için gayet yeterli..
Ama aileden bu denli korkuluyorsa cesaretin yoksa kendi kararlarınla hayatnı yaşamaya o zaman ilişkiye devam etmicektin.

Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
20 yaşında bir kız nasıl bu kadar cahil olur?
Test yapmadım ama hamileyim diyorsun
İlişki yaşamadık diyorsun
Yavrum sen nerden düştün

Ben teşvik mi ediyorum?

Neyse daha fazla yazmicam hiçbir şeyin vebaline giremem.

Böyle bir ailede yaşıyordun be demeye bu haltı yedin ? Valla ne hallere düştük müslümanlar olarak hiç yakışmıyor gerçekten

Akasia vr cerkezkizi ayip koskoca insanlariz kiz.kavgalarina gerek yok burda hamilr kalan kiz ortalarda yok siz tartsma yapiyosunz ltfn !..
hayır ben tartışmıyoruml ki msj yazmıyorsa fake neden deniyorsa belki okuyup okuyup ağlıyor kimsede demiyor gel etme eyleme kıza cesaret vermiyor kimse ailesine anlatsın diye

20 yaşında bir kız nasıl bu kadar cahil olur?
Test yapmadım ama hamileyim diyorsun
İlişki yaşamadık diyorsun
Yavrum sen nerden düştün

küçükken damdan düşmüş sanırım
yada canı sıkılmış öyle bir dalgamı geçeyim diye düşmüş
iki ihtimal var

Napalım alkışlayalım mı? 20 yaşında cahil ötesi bir insan. Birlikte olmadan hamile kaldığını test yapmadan kesin emin olduğunu söylüyor. Bu bence dalga geçilecek bir konu. Birlikte olduğu için kınamam, korunmadığı için kınarım eğer hamileyse. Önceden düşünecek ona göre hareket edecekti. Bu konularda son derece geniş bir insan olmama rağmen benim bile tepem attı. Hiç aman kötü hissetmesin diyemeyeceğim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…