- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Resim uygun olur mu bilmiyorum ya flört sonuçta sevgilisi değilim ki:) ne tatlı heyecanlar. PTT kargo kitap gönderiyorum diyince %10 indirim uyguluyor Du galiba. Ama açıp bakıyorda. Arkadaşımın bana gönderdiği paketi açmışlar. Kırılacak diye kız Bi sürü de uğraşmış paketlemeye. Kitapların içlerinede onu hayal ederken yada sevdiğini söylerken kullandığın kelimeleri kullan. İçinden geldiği gibi mesela. Seninle aynı şehirde değiliz aynı havayı soluyup aynı kaldırımlara ayak basmıyoruz ama ben her gece senin kokunla uyuyorum gibi. Resim olayına gelince evet romantik olur ama annesi falan gelen kitapların içine niye baksın ki çocuk kendisi açar kargoyu
Ama kitabı almıcamki olan kitaplardan vericemBazı istisnalar dışında bir erkeğe böyle jestler yapılması bir kadını erkeklestirmekten başka bir işe yaramaz.ayy ne şirin kız beni düşünmüş demeyecek tam tersi hem seni cepte görecek hemde kıçı kalkacaktir.olacağı varsa da olmaz işiniz.
Hem paran yok masraf çıkarıyorsun hemde kendi paranla kendi değerini düşürüyorsun.
Hic bişey yapma daha kıymetli olursun.
Karar senin tabi
Ister al ister alma düşüncen o kadar temiz ki kuzum.hani ablalarim demişsin ya bize.bisey biliyoruz da söylüyoruz.Ama kitabı almıcamki olan kitaplardan vericem
Şimdi elif abla biz sınava hazırlanıyoruz okuyacak kitabının olmadığını söyledi ben de dedim ki benim kitaplarım var o da yollasana okurum dedi bende tamam dedim o çok kitap istedi bende dedimki beşte anlaşalım olay bu şekilde gerçekleşti normalde kitaplarımı asla kimseye vermem kıyamam çünki ama ona hayır diyemedimIster al ister alma düşüncen o kadar temiz ki kuzum.hani ablalarim demişsin ya bize.bisey biliyoruz da söylüyoruz.
Pek az erkek senin naifligine layık.
Henüz sevgili olmamışken bence bu jestin aşırı.
Dogumgunu olur anlarim ama birak o sana böyle şeyler yapsin..senin aklina gelebiliyorsa onunda gelebilir. Ilk adimi o atsin lutfen
PekiFoto koyma. Her kitaba not yazma. Sevgili bile değilsiniz gerek yok. İlla gönderecem diyorsan klasik arkadasvari birkaç cümle yazabilirsin
Ozaman yollama.Resim uygun olur mu bilmiyorum ya flört sonuçta sevgilisi değilim ki
Bence de en iyisi yollamamakOzaman yollama.
flört ile sevgili aynı şey değilmi. Ben farklı kuşağım pek anlamadım galiba yeni jenarasyonu
Oyy elif ablan yesin seniŞimdi elif abla biz sınava hazırlanıyoruz okuyacak kitabının olmadığını söyledi ben de dedim ki benim kitaplarım var o da yollasana okurum dedi bende tamam dedim o çok kitap istedi bende dedimki beşte anlaşalım olay bu şekilde gerçekleşti normalde kitaplarımı asla kimseye vermem kıyamam çünki ama ona hayır diyemedim
Peki bundan sonra ondan bir şey beklicem tutucam kendimiOyy elif ablan yesin seni
Şimdi kuzum işler degisti madem söz vermişsin göndermek zorundasin ama zihniyetini değiştirmen gerekiyor.
Onun için birseyler yapmak istemeni anlıyorum ama bu dürtülerini bastırman lazım.
İşin sırrı onun , senin için birseyler yapmak istemesinde saklı.
Kesinlikle doğru yaparsınPeki bundan sonra ondan bir şey beklicem tutucam kendimi
Of her kıza senden bir tane lazım benim olur musunKesinlikle doğru yaparsınerkekler emek verdikleri kadınlara aşık oluyor.
Durduk yere de bekleme tabi bazi seyler citlat sende..atiyorum sizin oranin cezeryesi enfes oluyormuş falan diyebilirsin. Bulsun en iyi cezeryeyi yollasin sana emin ol dövsende bırakmaz seni bu adam
Fedakar kadın ince düşünen kadindan anlamıyorlar madem bizde onlara yaptiricaz
Sende kendimi gördüm aslında. Biz sevgi neydi sevgi emekti neslinden geliyoruz ve iyi niyetlerimiz hep suistimal edildi.Of her kıza senden bir tane lazım benim olur musun
Allahım inş suistimal etmez cepte görülmem ben ona o kitapları verirken ileride kendi kütüphanemize o kitapları koyarız kafasıyla verdim yani onun kitabı benim kitabım umarım yanılmamSende kendimi gördüm aslında. Biz sevgi neydi sevgi emekti neslinden geliyoruz ve iyi niyetlerimiz hep suistimal edildi.
Kolay gelmedik buralara bir Firdevs yöreoglu olmak kolay değil
İstiyorumki bizim yaptığımız hataları sen yapmadan kıymetli olmayı öğren.
Ya ama bu çocuk çok iyi biri valla bakvalla kitap okumayı seven biriyse hoş bir hediye olabilir :) ama ben kitaplarımı paylaşmayı sevmem fazla :) şırnakta asker olan bir sevgilim vardı ona bayağı büyük bir yiyecek kargosu göndermiştim , açız kantin yok diye ağlıyordu dayanamamıştım ,baklavalar sarmalar kuru pastalar vs vs tabi yarısı bozulmus:) askerden geldiği an ayrıldı benden , bir daha da aynı şeyi kimseye yapmadım. ona hakkımı da helal etmiyorum ,diğer askerler yemiş onlara helal olsun :)
Umarim yanilmazsin ama bu çok ufak bir ihtimal daha sevgili bile değilsinizAllahım inş suistimal etmez cepte görülmem ben ona o kitapları verirken ileride kendi kütüphanemize o kitapları koyarız kafasıyla verdim yani onun kitabı benim kitabım umarım yanılmam
Benım erkek arkadaşımda malatyada bulunuyor üni için bazen diyorum bunu bunu yollar mısın hemen ertesi günü alıp kargoya veriyor o benden istiyemiyor tabi çünkü istanbulda gönderebilecek bi şey yokKesinlikle doğru yaparsınerkekler emek verdikleri kadınlara aşık oluyor.
Durduk yere de bekleme tabi bazi seyler citlat sende..atiyorum sizin oranin cezeryesi enfes oluyormuş falan diyebilirsin. Bulsun en iyi cezeryeyi yollasin sana emin ol dövsende bırakmaz seni bu adam
Fedakar kadın ince düşünen kadindan anlamıyorlar madem bizde onlara yaptiricaz
Okuyacagi bile supheliya bir de en sevdiğim beş kitap umarım değerini bilir
Umarim yanilmazsin ama bu çok ufak bir ihtimal daha sevgili bile değilsiniz
Kendi istedi okumasa neden istesin kiOkuyacagi bile supheli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?