ABLALARIM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Resim uygun olur mu bilmiyorum ya flört sonuçta sevgilisi değilim ki

Ama kitabı almıcamki olan kitaplardan vericem

Ama kitabı almıcamki olan kitaplardan vericem
Ister al ister alma düşüncen o kadar temiz ki kuzum.hani ablalarim demişsin ya bize.bisey biliyoruz da söylüyoruz.
Pek az erkek senin naifligine layık.
Henüz sevgili olmamışken bence bu jestin aşırı.
Dogumgunu olur anlarim ama birak o sana böyle şeyler yapsin..senin aklina gelebiliyorsa onunda gelebilir. Ilk adimi o atsin lutfen

Foto koyma. Her kitaba not yazma. Sevgili bile değilsiniz gerek yok. İlla gönderecem diyorsan klasik arkadasvari birkaç cümle yazabilirsin

Şimdi elif abla biz sınava hazırlanıyoruz okuyacak kitabının olmadığını söyledi ben de dedim ki benim kitaplarım var o da yollasana okurum dedi bende tamam dedim o çok kitap istedi bende dedimki beşte anlaşalım olay bu şekilde gerçekleşti normalde kitaplarımı asla kimseye vermem kıyamam çünki ama ona hayır diyemedim

Oyy elif ablan yesin seni
Şimdi kuzum işler degisti madem söz vermişsin göndermek zorundasin ama zihniyetini değiştirmen gerekiyor.
Onun için birseyler yapmak istemeni anlıyorum ama bu dürtülerini bastırman lazım.
İşin sırrı onun , senin için birseyler yapmak istemesinde saklı.

Peki bundan sonra ondan bir şey beklicem tutucam kendimi

Peki bundan sonra ondan bir şey beklicem tutucam kendimi
Kesinlikle doğru yaparsın erkekler emek verdikleri kadınlara aşık oluyor.
Durduk yere de bekleme tabi bazi seyler citlat sende..atiyorum sizin oranin cezeryesi enfes oluyormuş falan diyebilirsin. Bulsun en iyi cezeryeyi yollasin sana emin ol dövsende bırakmaz seni bu adam
Fedakar kadın ince düşünen kadindan anlamıyorlar madem bizde onlara yaptiricaz

Of her kıza senden bir tane lazım benim olur musun

Of her kıza senden bir tane lazım benim olur musun
Sende kendimi gördüm aslında. Biz sevgi neydi sevgi emekti neslinden geliyoruz ve iyi niyetlerimiz hep suistimal edildi.
Kolay gelmedik buralara bir Firdevs yöreoglu olmak kolay değil

İstiyorumki bizim yaptığımız hataları sen yapmadan kıymetli olmayı öğren.

valla kitap okumayı seven biriyse hoş bir hediye olabilir :) ama ben kitaplarımı paylaşmayı sevmem fazla :) şırnakta asker olan bir sevgilim vardı ona bayağı büyük bir yiyecek kargosu göndermiştim , açız kantin yok diye ağlıyordu dayanamamıştım ,baklavalar sarmalar kuru pastalar vs vs tabi yarısı bozulmus:) askerden geldiği an ayrıldı benden , bir daha da aynı şeyi kimseye yapmadım. ona hakkımı da helal etmiyorum ,diğer askerler yemiş onlara helal olsun :)

Allahım inş suistimal etmez cepte görülmem ben ona o kitapları verirken ileride kendi kütüphanemize o kitapları koyarız kafasıyla verdim yani onun kitabı benim kitabım umarım yanılmam

Ya ama bu çocuk çok iyi biri valla bak

Allahım inş suistimal etmez cepte görülmem ben ona o kitapları verirken ileride kendi kütüphanemize o kitapları koyarız kafasıyla verdim yani onun kitabı benim kitabım umarım yanılmam
Umarim yanilmazsin ama bu çok ufak bir ihtimal daha sevgili bile değilsiniz

Benım erkek arkadaşımda malatyada bulunuyor üni için bazen diyorum bunu bunu yollar mısın hemen ertesi günü alıp kargoya veriyor o benden istiyemiyor tabi çünkü istanbulda gönderebilecek bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…