- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
PTT kargosu ile gonder. Kıtap kargosu 3 buçuk liraBurada görmesemde danışabileceğim fikir alabileceğim ablalarım oldu bazen kızsanızda başta hepinize teşekkür ederim her neyse benim hani şu konuştuğum çocuk vardı ya beş altı ay başka şehirde kalıcak ona kitap hediye kargolamak istiyorum hiç kargoya kitap vermedim nasıl yapıcam bilmiyorum öğrenciyim haliyle param da yok beş tane kitap yollucam hepsine sizce tek tek not yazayım mı yoksa topluca bir not mu yazayım ve not ne yazıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim bir de bunu kargolucam ya kargoya hediye paketi yapıp mı götüreyim kontrol etmek için açarlar mı yoksa bir de şey düşündüm acaba araya bir fotomu mu koysam ama sonra düşündüm ya biri görürse tanıdıklarımız var sonradan annesi falan görürse yani flört ediyoruz sevgili değiliz acaba foto olmaz mı Of bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Burada görmesemde danışabileceğim fikir alabileceğim ablalarım oldu bazen kızsanızda başta hepinize teşekkür ederim her neyse benim hani şu konuştuğum çocuk vardı ya beş altı ay başka şehirde kalıcak ona kitap hediye kargolamak istiyorum hiç kargoya kitap vermedim nasıl yapıcam bilmiyorum öğrenciyim haliyle param da yok beş tane kitap yollucam hepsine sizce tek tek not yazayım mı yoksa topluca bir not mu yazayım ve not ne yazıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim bir de bunu kargolucam ya kargoya hediye paketi yapıp mı götüreyim kontrol etmek için açarlar mı yoksa bir de şey düşündüm acaba araya bir fotomu mu koysam ama sonra düşündüm ya biri görürse tanıdıklarımız var sonradan annesi falan görürse yani flört ediyoruz sevgili değiliz acaba foto olmaz mı Of bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
ya bir de en sevdiğim beş kitap umarım değerini bilirCanım benden sana bir tavsiye. Erkeklere böyle hediyeler alıp sürpriz yapmak yaranmıyor. Sonra şımarıyorlar kaldı ki siz sevgili bile değilsiniz. Ben bunu hep böyle tecrübe ettim yine de karar senin.
Kitap başı mıPTT kargosu ile gonder. Kıtap kargosu 3 buçuk lira
Kitabı almıyorum ki önceden okuyup altını çizdiğim en sevdiğim beş kitapparam yoksa bir erkeğe 5 kitap alıp göndermezdim, kurban olsun bana.
daha flört aşamasındaysan fotonun da bir lazımı yoktur bence.
Hayır canım. 1kg lik kargo kadarKitap başı mı
Doğru diyorsun foto olmazSadece kitap neden bu kadar kasıyorsun ve derin düşünüyorsun? Bırak o senın için bu kadar düşünsün yoksa yaranamazsın. Sevgili değilseniz fotoğrafta koymamalısın bence biraz tuhaf kaçabilir
Kitabı almıyorum ki önceden okuyup altını çizdiğim en sevdiğim beş kitap
Bir de şey ben paketleyip mi götüreyim yoksa orada açarlar mıHayır canım. 1kg lik kargo kadar
Sen bihter ziyagilsino zaman tamam.
gönder ne olacak ya, romantik duygusal bir erkekse sevecektir, dangozsa sevmiş gibi görunecektir seni elde etmek için.
sen Bihter Ziyagilsin ne yapacağını zaten bilirsin.
Tatlı heyecanlar evet ama inşallah kızımızın naifligine değer verecek biridir flörtu.:) ne tatlı heyecanlar. PTT kargo kitap gönderiyorum diyince %10 indirim uyguluyor Du galiba. Ama açıp bakıyorda. Arkadaşımın bana gönderdiği paketi açmışlar. Kırılacak diye kız Bi sürü de uğraşmış paketlemeye. Kitapların içlerinede onu hayal ederken yada sevdiğini söylerken kullandığın kelimeleri kullan. İçinden geldiği gibi mesela. Seninle aynı şehirde değiliz aynı havayı soluyup aynı kaldırımlara ayak basmıyoruz ama ben her gece senin kokunla uyuyorum gibi. Resim olayına gelince evet romantik olur ama annesi falan gelen kitapların içine niye baksın ki çocuk kendisi açar kargoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?