Ablalarımdan ve tecrübelerinden yardım istiyorum !

yaş kaç canım?

seni kıskandırmaya çalışıyor herhalde, emin ol sende unutursun o da unutur, kimse vazgeçilmez değil sonuçta
bence tekrar sil face den, seni kıskandırmaya çalışıyo herhalde, onu tekrar silerek umrumda değil mesajı vermiş olursun

17 yaşındayım ve zaten o ilişki durumunu gördüğüm an sildim 1 hafta felan oldu tekrar sileli.Ama ben dayanamıyorum böyle bi anda silip atmış olcağınada inanmak istemiyorum yansıtmasamda kimseye kendi kendimi mahvediyorum ilk defa böyle bişey yaşadım çnkü..

daha 17 yaşındasın ilk defa böyle şeyler yaşamış ol lütfenakannehir

çocuksunuz daha onu büyütmekle uğraşacağına kendin güzel yerlere gelebilirsin:1ninca:

sende farkındasın,yorma kendini. unutursun.

o da unutmuş yeni limanlara yelken açmıştır belki de sen üzüldüğünle kalırsın

geriye değil ileriye bak her zaman

geçmişi de çöpe at

dönüp baktıkça mutsuz olursun

çok özel şeyler yaşadık demişsin?? bu cümleye takıldım ama ne yaşamış olursanız olun bitti diyorsan arkanı dön hepsine.geleceğine bak.hayat neler getirir bilemeyiz.belki ileride çok çok iyi anlaşacağın biri çıkar karşına.bilinmez.belki de iyiki bitmiş dersin şu günlerine bakıp.....

Sana cok kizmis, seni sinir etmeye calisiyor.
Bak guzelim, birseyi bitireceksen tam bitireceksin. Kavgali ayrilmissiniz, birbirinizi her yerden silmissiniz, bitti. Bir daha donup bakmayacaksin, seni eklemis mi, kabul etmeyeceksin. Kabul ettiysen de boyle "cocukca" davranislari takmayacaksin. Herkes kendi hayatina bakacak. Boyle duzelir bu, yoksa boyle artik gorusmediginiz halde cocugun her davranisinda ahlar vahlarsan boyle hastalikli kalir bu iliski.

ne gzel işte seni önemseyen ve unutamayan bir sevgilin var tadını çıkar. dert sayılmaz. burada aldatılan terk edilen bayanlar var, haline şükretmelisin :))

Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız hepsinin farkındayım ama o böyle çelişkili davrandıkça bende kopamıyorum ilişkiden :S Rahatsız eden tek şey grurum şuan beni.Onun rahatlaması gerekiyo dönsün ve reddedilsin istiyorum.Terketseydim bu kadar umruma girmezdi ama o duygu başkaymış insan intikam almak istiyo.. :S

Son düzenleme:
sen de ilişki durumunu var olarak değiştir.
hem de isim belirterek.
güvendiğin bir erkekten meseleyi anlatıp yardım iste.
böyle biri yoksa da iyi kamufle edilmiş fake bir profil yarat.

Çok düşündüm bu tür şeyleri ama onun kadar düşmek istemiyorum.En yakın arkadaşıyla görüştüm öyle biri yok diyomuş kendi kendinede yapılan yorumlara varmış gibi cevap veriyo..Anlam veremiyorum.

kıskanmanı istediği için yapıyor olabilir. eğer kesin bitmesini istiyorsan hiç birşey yapma, intikam falan insanı mutlu etmez, sana dönse sen ayrılsan tekrar mutlu mu olacaksın sanıyorsun ki canım...
ama sanırım sen hala bişeyler hissediyosun.. (gibi geldi bana.)

yorumlara varmış gibi mi cevap veriyor?
ilginç.
fake bir kız profilinden ekle istersen, sevgilin var mı filan diye ağzını ara. o şekilde anlayabilirsin.

eski sevgilisinin hemen gidip yeni birini bulmasını kimse istemez chuckie de bu yüzden sorun ediyor ve çocuğun kiminle çıktığını öğrenmek istiyor. o yüzden aklıma şimdilik bir tek bu yöntem geldi.

Bunuda düşündüm ama inan uğraşmak istemiyorum yoruldum ne biliyim tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan ama olmuyo düşüyo aklıma..Yabancı bi numaradan mesaj atmıştım biliyorum tanımadığı numaralara kesin kimsin diye sorardı 2 tane atmama rağmen cevap gelmedi .. :S

Ama inan o böyle çelişkili davrandıkça unutmak mümkün olmuyo işte takip ediyosun merak sonuçta :S Az önce fark ettim arkadaşının faceinden girdi bunuda kendi resmine yorum yapmasından anladım işte gelinde beni unuttu diyin emin değilim hiçbir şeyden :S

Geçen sene benimki askerden geldiğinde kafayı yedi canım. Ayrıl barış giden bir ilişki yaşamaya başladık. Birgün ayrıldık ama ben tacizlere devam ediyorum :) Girdiği sitelerden felan. Sonra o girdiği sitede birgün bir kız ismiyle benim ona hitap ettiğim şekilde birisi aşkıma hitap etmiş. Nasıl kudurdum nasıl.. Ama biraz araştırınca ne gördüm biliyo musun? O kız üyeliğide benimkine aitti ve oradan birisne bu üyelik bana ait sakın çaktırma diyede yazmıştı. Anlatabildimmi canım?

dersiniz okulunuz yokmu kızım sizin bu yaşta bu işlere bu kadar kafa yormayın bahsettiğin kişi sendnde küçük heralde ne çelişkisi be kızım kendi kendine oyun oynuyor işte sende hepsine bi anlam yüklemeye çalışıyosun bırak kendi kendine yazsın çizsin :) daha çok yazacak çizecek sevip unutacaksınız boşver üzme kendini

intikam almak istiyorum, terkeden ben olmak istiyorum diosan belliki hala bişeyler hissediosun ve üstelik devam etsin istiosun) çünkü gerçekten hayatından çıkarmak istesen, umursamasan intikam almayı düşünmeye bile tenezzül etmezdin bence.. sen umursamıyo gibi davranırsan geri dönecektir emin ol..

bu yaşlarda duygular çok yoğun ve karışık olur
hepimiz geçtik o dönemlerden geriye dönüp baktığımda ne kadar çocukça şeyler yapmışım diye kendi kendime kızarım başımı yastığa koyduğumda ama zamanı geri almak mümkün olmuyor
bence arkadaşının seni deli etmekden kıskandırmakdan başka bir amacı yok sakın uyma boşvermiş gibi davran ki kudursun
azıcık onu önemsediğini anlasa ona büyük bir mükafat vermiş olursun
bazen sessiz kalmak en büyük intikamdır karşındakini çıldırtmaya yeter üstüne düşme araştırıp sorma ki canın daha fazla yanmasın
inan geçecek ve dönüp baktığında gülümsediğin ne kadar çocukmuşum dediğin bir anı olarak kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…