1 seneden beri devam eden bi ilişkim vardı.Geçen sene bu günlerde başlamıştı.3 hafta önce bitti ne yazık ki..Hem benim hem de onun suçu var biliyorum :S ben bunalımda ve zorda olduğunu bile bile sevgisine güvendiğim için bırakmaz dediğim için üstüne gittim sürekli her gün kaprisler mi dersiniz artık sürüce kavga felan .. Sevmiyosun ayrılıcaksın diye bi sürü baskı yaptım ona :/ oda bi gün tam bunlar konuşuluyoken çok çok soğudum ve sevgilim olmanı istemiyorum dedi.. Çok özel şeyler yaşamıştık ama hala bittiğine inanamıyorum.Bitti tamam dedim facebooktan felan sildim herşeyimden silmiştim geçen günlerde tekrar ekledi..Ve çıktğmz zamanlarda ne kadar kızdğım şey varsa hepsini yapmaya başladı ve en sonundada ilişki durumu var olarak değiştirdi :S Çocuk gibi davranıyo farkındayım ama o kadar çelişkili ki..Ben dayanamıyorum artık buyrun yorum sizde ablalarım :S Beni unutamaz diye düşünüyorum .. :S Tecrübelerden ne yapmaya çalıştığını anlarsınız belki.. :/
17 yaşındayım ve zaten o ilişki durumunu gördüğüm an sildim 1 hafta felan oldu tekrar sileli.Ama ben dayanamıyorum böyle bi anda silip atmış olcağınada inanmak istemiyorum yansıtmasamda kimseye kendi kendimi mahvediyorum ilk defa böyle bişey yaşadım çnkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?