Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Sebnemmm23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
18
-47
1
51
Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..

Zor bir durum ablan ögrense boşanır mı söyleyince sonra kötü sen olabilirsin genelde öyle olur benim kocam yapmaz diyecek tipte biri ise karışma yada ablana söylemeden enişten ile konuşup çöz ama eger boşanır kurtulur bu işten dersen söyle ablana

Bacanak bacanağın bişeyiymiş (yazamadım buraya)

Eşiniz dünyanın en saf insanı olmalı. Bunu anlamayacak insan dünya üzerinde yok çünkü.

Ek olarak; o anahtar o kadar rahat bacanaktan istendiyse sizin eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değildir dikkat edin.

Eşiniz gerçekten anahtarı isteyince anlamamış mi? Bu kısmı bana hiç inandırıcı gelmedi. Ablanızın Allah yardımcısı olsun.
Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım

Ya söyleyip söylememek size kalmış ama benim bir önerim var ne yaparsanız yapın o evin kapısına kamera taktırın . Kamera kanıt sağlasın. Şahitler aileden olacak boşanmayı düşündüm bin an inkar yüksek olacak. Hane size ait olduğu içinde kamera için kimseye hesap verme lüksü olmaz diye düşünüyorum. Tabi hukukçular daha iyi bilir. Adam da iyi cesaret. Ama bu kadar rahat ise böyle. Ya ablanız zaten biliyordur. Ya da ablanız her seferinde herşeyii afeden taraftır. Ki boşanmış geri birleşilmiş . Yani iyi cesaret var adamda . Yerinizde olmak istemem ama ben kesinlikle sonucu ne olursa olsun söylerdim. Tabi kanıt aldıktan sonra. Hukuki durumdan emin değilim. Özel hayatın gizliliği olduğu için gerçi adam zaten bu durumu kabullensiş başkasının hanesi zaten.

senin babanın evi boştu değil mi bir kişi gelecek takılacağız dendiğinde eşinizin anlamaması imkansız... arkadaşlarla pes oynayacağız ya da dışarısı pahalı ıvır zıvır alıp 1 günlüğüne o evde arkadaşımı ağırlamam mümkün mü dememiş bakın biri gelecek takılacağız demiş bu ne demek ? hepimiz anladık ne olduğunu

eşiniz bacanağıyla kötü olmak istememiş ama sizin arkanızdan iş çevirdiğini de tepki almamak için yumuşatmak adına adamın niyetini anlamadım diyerek size itiraf etmiş olay bu sizin komşudan falan birinden öğreneceğinize emin olduğu için itiraf etmiştir emin olun... kesin konu komşu biri gördü duydu gireni çıkanı mecbur kaldı eşiniz size söylemeye bence

neyse diyelim ki dünyanın en iyi niyetli ve saf adamı olsun eşiniz

bundan sonra ablanızın kocasıyla eşinizi görüştürmeyin sizde mesafeli durun. uzak durun

bugün bir konuya daha yazdım aldatılsam ve benden saklansa üzüntüm ikiye katlanırdı hepiniz susup benim aptal yerine konmamımı ,başkasının koynundan çıkanı yatağıma almamamı izlediniz diyerek kızardım sonuçta karı koca hayatımız var değil mi...bilen ve söylemeyenlere daha çok kızardım , ben böyleyim ama herkes benim gibi olmayabilir ablanızı siz tanırsınız

Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.

Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım

bana “ablana aciyarak bak” diye asagilayacak adamin bacagina hacetimi giderirdim.

laf salatasi yapacagina, vesile olmasaymis angut.

ayrica bu ne samimiyet de, neyin ozguveni de anahtar isteyecek adam?

cocugu okuldan alacakmis da anlamamismis. yersen. osuruktan nem kapan insanlariz biz milletce. sizce anlamamasi mumkun mu?

cok gicik oldum aksam aksam.

Eşinizin inanmaması inandırıcı gelmedi. erkekler e kadınlar aralarında bu tarz şeyleri şifreli konuşurlar vehemen ne kast edildiği anlaşılır.
Söyleme durumuna gelince evet bir bir ablanıza söylemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…