Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Başkası olsa söylemezdim belki ama ablama söylerim tabi ki. Ama adamın sizin eşinizden böyle bir şey istemeye cesaret etmesi çok tuhaf değil mi?

Acıyarak bak lafına kızdım gerçekten böyle birşeye sebep olduğu için de kızdım, eşime ablama söyleyeceğim dedigimde kesinlikle söylemememi söyledi senin başına patlar dedi
Eşinizin de başına birşeyler patlama ihtimali yüksek çünkü söylerseniz.
Bu anahtar olayını da boşuna söylememistir eşiniz size, kim bilir bacanakla ne konuda ters düştüler de önceden size söyleyip kendini sağlama almaya çalışıyor.

Böyle bir olay duyulduğunda ,arada kalmak istemedi,sizden korktu daha ne olsun...

Çünkü olayın ortaya çıkma ihtimali oldu. Gören duyan birileri yüzünden

İki elim kanda olsa sorgulardim neden istediğini. Ayrıca belki evin başına bir hal gelecek,neden veriyor ki anahtarı.

Bu ne yuzsuz, arsiz bir eniste. Siz de resmen adama yataklik yapmissiniz istemeden. Kilidi degistirin mutlaka.

Acıyarak bak lafına kızdım gerçekten böyle birşeye sebep olduğu için de kızdım, eşime ablama söyleyeceğim dedigimde kesinlikle söylemememi söyledi senin başına patlar dedi
Enişte bey de eşinizi patlatacak çünkü
Hoop bütün sırlar ortaya.

Eşimi aklamak için demiyorum ama dünyanın en salak insanıdır kendisi diyebilirim, kaç kere parasını kaptırdı saçma sapan insanlara, biri birşey der anında inanır bide üniversite mezunuyum diye geçinir. Yalan söylemeyi falan da beceremez hiç. Onu savunmaya çalışmıyorum ama yıllardır onu tanıyan biri olarak bu kadar entrikaya zekasının yeteceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…