- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Sebnemmm23
-
Kimse karışmak istemiyor çünkü olay anlatanın başına patlar genellikle..çoğu kadında atar gider yapıyor ama ayrılmıyor.ayrilmayacak zaten ,cocuklari da var ,hata etmis neden söyleyeyim mantığı da çok...artik insanlarindan aklindan ne geciyor bilmiyorum ama genelde soylenmiyor..
bugün bir konuya daha yazdım aldatılsam ve benden saklansa üzüntüm ikiye katlanırdı hepiniz susup benim aptal yerine konmamımı ,başkasının koynundan çıkanı yatağıma almamamı izlediniz diyerek kızardım sonuçta karı koca hayatımız var değil mi...bilen ve söylemeyenlere daha çok kızardım , ben böyleyim ama herkes benim gibi olmayabilir ablanızı siz tanırsınız
Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Kesinlikle boşanır affetmez, o tipte bir kadın değil.Zor bir durum ablan ögrense boşanır mı söyleyince sonra kötü sen olabilirsin genelde öyle olur benim kocam yapmaz diyecek tipte biri ise karışma yada ablana söylemeden enişten ile konuşup çöz ama eger boşanır kurtulur bu işten dersen söyle ablana
Acıyarak bak derken ? Çok çirkin bir ifadeBana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Aralarında anlaşmazlık olmuştur enişte beyle, görürsün sen deyip gelip size gammazlamıştır. İki hatun getircem deyip tek getirdiyse siniri bozulmuş olabilir mesela.Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Konu komşu görmüş olabilir . Saf ayağına yatıyor olabilir . Bak ben çok iyi ve saf bir adamım demek istemiş olabilir.Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Ya da enişte bey eşinin bir şeyini biliyordur. Bana sana her şeyi söyledim diye iftira attı demek için koşa koşa yetiştirmiştir. Bir insan karısının akrabasından bu kadar rahat aldatmak için anahtar isteyemezAralarında anlaşmazlık olmuştur enişte beyle, görürsün sen deyip gelip size gammazlamıştır. İki hatun getircem deyip tek getirdiyse siniri bozulmuş olabilir mesela.
bir kişi gelecek takılacağız derken eşin ne anlamışta anlamamış.
eşin bile isteye anahtarı vermiş üstünede ablanın kocasını ispiyonlamış sırf kendini iyi koca göstermek için.
bundan sonra ablana acıyarak bak diyerekte tüy dikmiş. şu lafı kocana yedireceğine oturup ablana acımışsındır sende♀
öyle eşe böyle eş.
Aynen öyle, bacanakların arasında bu tip bir ilişki olmaz normal şartlarda. Bu kadar rahat hareket ediliyorsa vardır ortak bir yolları.Ya da enişte bey eşinin bir şeyini biliyordur. Bana sana her şeyi söyledim diye iftira attı demek için koşa koşa yetiştirmiştir. Bir insan karısının akrabasından bu kadar rahat aldatmak için anahtar isteyemez
Babanız kızını aldatan damadına sadece küsmekle mi kaldı ciddenZamanında benim de eniştem babamdan arabasını istemiş. Babam sorduğunda alenen söylemiş. Babam ondan sonra yıllarca küstü enişteme ve konuşmadı. Ne cesaret diyorsunuz ya, onlar erkek dayanışması olarak düşünüyorlar sanırım bu durumu. Negatiflemeyin sadece çıkarımım bu yönde
Ablana acıyarak bak diyeceğine bacanağina anahtar vermeseymis.Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Yanlış anladınız sanırım. Eniştem derken teyzemin kocasıBabanız kızını aldatan damadına sadece küsmekle mi kaldı ciddenNe garip aile ilişkileri var.
+1Bacanak bacanağın bişeyiymiş (yazamadım buraya)
Eşiniz dünyanın en saf insanı olmalı. Bunu anlamayacak insan dünya üzerinde yok çünkü.
Ek olarak; o anahtar o kadar rahat bacanaktan istendiyse sizin eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değildir dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?