Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

Ablanızın amacı sizi üzmek değildir, kendince " olmasa da olur ben en değerli varlığımdan senin için vazgeçerim" demek istemiş. Ablanızı düşünüp uzulmeyin birde.

İki tüp bebek denemesi ne ki arkadaşım , olacak inşaallah üzülmeyin. Sizde hayırla kucağınıza alacaksınız yavrunuzu.

bi tanıdığımızın başında var böyle bir durum.
abisi kardeşine vermişti bebeklerini.
kız şuan 27 yaşında, 2 yaşında çocuğu var evli, düzeni kurulu, abisi arayıp sürekli tehdit ediyor mahkemeye vereceğim, kıza söyleyeceğim diye..
yıllarca konu komşu akrabanın densiz konuşmaları, kızın psikolojisi vs hiç girmiyorum bile.
demem o ki, iyi ki kabul etmemişsin. sonrası çok sancılı.
üzülme ablanın dediğine de,
Allah hakkında hayırlı olanı versin.

Ablanız vermek istese enişteniz de mi gözü kapalı verecek? Kardeş de olsa çocuk nasıl verilir? Ben tatile giderken bırakamam. Öyle annem olsun asla istemezdim

Amin insallah

Cevapları okumadım ama aslında taşıyıcı annelik yapabilir mi? Türkiyede bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama... yani yine sizin çocuğunuz olur. Biyolojik şartlar uygunmudur onu da bilmiyorum. .

Ay bu ne saçma bir düşünce,ne saçma bir teklif ya.
İyilik yapacağını falan mı düşünüyor acaba?

binlerce sevgi evinde çocuk var ya, neden ablanızınkini alasınız ki zaten. mantıksız. gidin bir bebeği evlat edinin. hem sevap, hem velayetini alırsınız

Ablaniz iyi niyetle size yardımcı olmak amaçlı söylemiştir.amaa kardeşi bile olsanız nasıl gönlü razı oldu.yadaa o cocugun yüzünü gordukten sonra verebilecekmi.hadi verdi diyelim ileri zamanlarda bunu devam ettirebilecekmi.. Tabiki kabul etmeyin.sabredin Allaha sıginın dua ediin...

Polikistik over hastası mısın? Bende bişey sandım,Allahın izniyle tedavisi mükemmel yüz güldürücü.. Üzülme sakın

kesınlıkle kabul etmeyın, cocukların sucu ne boyle kafaları huzurları daha dogmadan karıstırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…