Öyle bi anne olamaz zaten çocuklarına annem bakıp o spor salonlarında Fink atioSizin ablanız gibi bir annem olsaydı kendimi çok değersiz hissederdim.
Sizinde evladınız olur Allahın izniyle. Bir yavrunun dünyasını yıkmayın. Çok ağır travmalar bunlar...S inanıyoruz sadece
Canım kabul etmiyorum zatenSizinde evladınız olur Allahın izniyle. Bir yavrunun dünyasını yıkmayın. Çok ağır travmalar bunlar...
Teşekkürler Sağol cnmPatavatsızca konuşmuş, muhtemelen kendini haklı görüp üste çıkar. Allah büyük, ben 30yaşındayım ve hiç bir sebebi yokken hamile kalamadım 3 senedir. Aşılama yaptıracağım kısmetse. Insanların imalarından ya da çocuk yapın hadi demelerinden bıktım usandım. Ben zaten çok istiyorum ve üzülüyoruz olmuyor diye birde insanlarla Uğraş dur... 2yeğenim var onları Canımdan öte severim onları kıskanabileceğimi ima eden bile oldu kan bağı olmayan yakın insanlardan duydum. Hamile olan birilerini inatla söyleyenden tutun da gizleyene kadar neler neler...
Hep sabretmeye çalışıyorum en son bi arkadaş müsvettesi çocuğun olmazsa evlatlık alırsın dedi, üstelik hiç bir sorunumu bilmez çok sıkı bağım olan biri de değil.. Bu ne hadsizlik Sak'ın bir daha beni arama ve ömrünce de kalbimi kırdığını unutma dedim. O kadar üzülmüştüm ki o gün. Bazen insanın Canını annesi bile yakıyor üzülme kalbini ferah tut. Ah etme.. Insanlara kin duyma bu da bizim sınavımız inşallah bir gün tüm anne olmak isteyenler ve bizler de yaşarız bu duyguyu, Allah büyüktür.
AynenSakın oyle bşr hata yapmayın ablanıza da sasrım kaldım kaş yapayım derken göz cıkarmıs. Cocuk seninde hakkın evet ama olmuyorsa sadece bi yetimhaneye git derim o kucuk cocukları ziyarete hepsi anne diye gelenlere sarılıyorlar bi yanda boyle cocuklar varken siparis usulü gibi cocuk dogurmak nedir ya
olmayan şeyi vaad etmek çok kolaydırIki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
Amin canım aminnn inşallah olurBu tedavi dönemlerinde insan biraz daha hassas ve kırılgan olabiliyor çevre deseniz zaten patavatsız bilgisiz ağzına ne gelirse söylüyo amacı güya yardımcı olmak bu duyguyu yaşamayan bu tedavilerden geçmeyen kimseninde sizi anlamasını beklemeyin anlamazlar çünkü Umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçek olur
Aynen canım bende soklardayim daha atamadim üzerimdenAy canm benm yaa çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim kaç gündür canm sıkkın moralim bozuk falan diyodun bize derdin buydu galibakıyamam yaa üzülme lütfen olumsuz şeyler de düşünme umudunu inancını yitirme sakın ben inanıyorum ki olacak bi gün sadece sabır gerek...
Aynen canım bende soklardayim daha atamadim üzerimden
Aynen ya annemi arayacağım yarın uzun süre konuşmak istemiyorum" Abla "ile(Abla ISE TAbiki )Ne bileyim şimdi ne denir illaki kötü niyetle dememiştir de sana tabi haliyle ağır geldi o anlayamaz ki seni konuşur anca öyle tuzu kuru nasılsa..
bencede kabul etmeIki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
Benim hala umudum varneden bu kadar karamsarsın ki. kaç tüp bebek deneyen var. tam ümitleri yok olmuşken hamile olan. kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?