Ablam çok kırıcı konuşuyor .Sizce ne yapmalıyım?

Kahvedelisiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
512
149
53
25
Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor

Son düzenleme:
Biriyle flört, tanıma aşamasında vs iken ablanıza bahsetmeyin. İyiliğinizi düşünse de ifade etme biçimi serttir bazı insanların. Ne zamanki gerçek bir ilişki olur, bu ilişki de belli bir düzene oturur o zaman bahsedersiniz. Çok anlayışlı, empati sahibi aileler hariç çoğu aile hayatında biri olduğunu duyar duymaz işini gücünü sorar, ailesini sorar sonra da ne zaman gelecekler diye konuyu hemen evlilik sürecine bağlamak ister.
Daha kendinizin bile tam çözemediği birini aileden birine anlatmayın. Ablanız ne kadar samimi de olsanız bir arkadaştan daha korumacı, temkinli hislerle yaklaşıyor haklı olarak çünkü kardeşisiniz.

Bir de bahsettiği gibi biriyse haksız da sayılmaz bence adam konusunda. Belki de ablanızın sözlerinden çok, siz o kişiden hoşlandığınız için kusurlarını görmek istemiyişiniz ve birinin onun eksik taraflarını realist şekilde dile getirmesidir sizi inciten.

Biriyle flört, tanıma aşamasında vs iken ablanıza bahsetmeyin. İyiliğinizi düşünse de ifade etme biçimi serttir bazı insanların. Ne zamanki gerçek bir ilişki olur, bu ilişki de belli bir düzene oturur o zaman bahsedersiniz. Çok anlayışlı, empati sahibi aileler hariç çoğu aile hayatında biri olduğunu duyar duymaz işini gücünü sorar, ailesini sorar sonra da ne zaman gelecekler diye konuyu hemen evlilik sürecine bağlamak ister.
Daha kendinizin bile tam çözemediği birini aileden birine anlatmayın. Ablanız ne kadar samimi de olsanız bir arkadaştan daha korumacı, temkinli hislerle yaklaşıyor haklı olarak çünkü kardeşisiniz.
Tamam doğru ama hani cidden bu kadar kalbimi kırmasına gerek yoktu . Haftaya beni görmeye gelecek ablam .O böyle yapınca içimde ki kırgınlıkla ona soğuk davranasım geliyor 😞

E sende olmadığı için bitirmişsin zaten, suçlu da diyorsun, ablan da durumu söyledi diye neden suçlu oluyor anlamadım... Doğru da söylüyor bence, neredeyse 30a dayanmış işsiz güçsüz geziyor mu, sorumluluk yok yani... Bence de olmayacak duaya amin deme, yorulursun...
Çocuğun gözlerinin sürekli üzerimde olması kafamı karıştırıyor

Tamam doğru ama hani cidden bu kadar kalbimi kırmasına gerek yoktu . Haftaya beni görmeye gelecek ablam .O böyle yapınca içimde ki kırgınlıkla ona soğuk davranasım geliyor 😞

Kırıcı bir şey söylememiş. Muhtemelen anlamak istemediğiniz için biraz sert çıkmış buda normal.

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
Bakıyorsa baksın Hint filmi çevirmenin anlamı yok. Zaten flörtü bitirmişsiniz bir sebepten dolayı. Tekrar denemenin anlamı yok. Ayrıca her ilişkiyi ciddi konuma gelmeden ablaya ya da aileye anlatmamak lazım.

Yani dediğim gibi ne kadar samimi de olsanız tam olarak bir arkadaş gibi teselli edemez. Bir de çocuk zaten hiç olmayacak biri gibi bunun için ablana soğuk yapmana değmez, atanamaman da işsiz güçsüz birine razı olman gerektiği anlamına gelmiyor lütfen kendini değersizleştirme.

Ayrıca 25 yaş öyle uzaktan bakışmalarda imâ arayacak yaşı geçmiş oluyor, bu kişiden ne köy olur ne kasaba. Gelecek vadeden adam gelir konuşur, çalışır iş güç sahibi olur arafta bırakmaz. Bununla evlensen yarın öbür gün "keşke ablama darılmak yerine kulak verseydim" diye konu açarsın emin ol. Duyguların mantığının önüne geçmesin.

Bakıyorsa baksın Hint filmi çevirmenin anlamı yok. Zaten flörtü bitirmişsiniz bir sebepten dolayı. Tekrar denemenin anlamı yok. Ayrıca her ilişkiyi ciddi konuma gelmeden ablaya ya da aileye anlatmamak lazım.
Bu da bana ders olsun. Ablam çok katı çok sert . Bakmak somut adım değil adam olsun somut adım atsın o bir korkak dıyor

Evet biliyorum haklı o konuda .Ama jandarma vs başvuracaktı en son . Benim kafamı karıştıran çocuğun hala gözlerinin üzerimde olması 😞🥹😣
Gözleri de tembellikten sana takılmıştır, başkasına hareket ettirecek güç yoktur bence ondan ababasajajaka

Back
X