Ablam çok kırıcı konuşuyor .Sizce ne yapmalıyım?

Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .
Milletin 28 yaşına geldiği halde meslek sahibi olmayan ve eğitimi de size denk olmayan oğullarının açığını kapatacağım diye kendinizi bu kadar sifirlamaya çalışmayın.

Sen sey yap evlen kimseyi dinleme. Sonra ev içi dışı sıkıntılar olduğunda gene öyle baksın sana çözülsün. Bi bakışla kira faturalar ödensin. Dolaplar dolsun tencereler taşsin. Sahilde kahveler ismarlansin. Mısır tatili bile yapılır o bakışlarla. Bide bu aşk dolu bakislarin kacinilmazi meyveniz olur. Altni pisler koyarsin önüne 2 bakisla temizlenir. Acıkır bi daha bakar bebenin karnı doyar. Oyun oyuncak okul felan hersey şıp şak hallolur. Bende nerdeyse ablan yaşındayım ben onay verdim al çocuğu bakışları heba olmasın

İkimizde master yapıyoruz 😣
Jandarma sınavına mi girecek, işsiz mi, master mi yapiyor?
Master dediğin tezsiz mi, tezli mi, Ona somut bir katkısı var mı, alaniyla ilgili mi, ilgiliyse yazıyor mu tezini? Master yaparken burs vb alarak kendini finanse ediyor mu?

Biliyor musun anlattigin profildeki bir erkek disiplinli bir şekilde bunlardan hiç birini yapıyor olamaz.

Üstelik elle tutulur bir çabası da yok senin için.

Ablani anlamaya çalışmak ve öz muhasebe yapmaktansa ona kırılmak daha kolaydir elbette.

Jandarma sınavına mi girecek, işsiz mi, master mi yapiyor?
Master dediğin tezsiz mi, tezli mi, Ona somut bir katkısı var mı, alaniyla ilgili mi, ilgiliyse yazıyor mu tezini? Master yaparken burs vb alarak kendini finanse ediyor mu?

Biliyor musun anlattigin profildeki bir erkek disiplinli bir şekilde bunlardan hiç birini yapıyor olamaz.

Üstelik elle tutulur bir çabası da yok senin için.

Ablani anlamaya çalışmak ve öz muhasebe yapmaktansa ona kırılmak daha kolaydir elbette.
Master yapıyor evet istikrarsız . Derslerden de sıkılmış çünkü . Yok burs almıyor babasından kalan maaş var . Tez yazmıyor şu an. Bana da küs olduğu için sadece uzaktan bakıyor

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
Haklı o yaşta çalışmayan erkekten bir cacık olmaz cidden. Baksa ne olacakki . Gelse evlenecek misiniz.

Çok sert açıkça konuştu . Kalbim kırıldı .Cocuk hala bakıyor gözleri bende .Ablam diyor ki bakıp gelemiyor korkak diyor
Ablanda üslup sorunu var ama dediği doğru. Kaç yaşına gelmiş koca adamın işsiz olması büyük problem. " Ben de işsizim" diyorsun. Ee tamam, 2 işsiz, ailenizden aldığınız harçlıkla kafeye, lokantaya, sinemaya gidip ne zamana kadar sevgililik yaşayacaksınız?

Ablanda üslup sorunu var ama dediği doğru. Kaç yaşına gelmiş koca adamın işsiz olması büyük problem. " Ben de işsizim" diyorsun. Ee tamam, 2 işsiz, ailenizden aldığınız harçlıkla kafeye, lokantaya, sinemaya gidip ne zamana kadar sevgililik yaşayacaksınız?
Ben şu anlık işsizim çalışıyordum .Tekrar iş arıyorum zaten . Ama o beni krize sokuyor .Masa başı işe iki ay gitti .Sonra sıkıldım deyip bıraktı .

İşte ailemiz bizim bir bakışa kandığımız zamanlarımızda dışarıdan bir göz olarak, görmediklerimizi görür. Biz de görelim anlayalım diye kendilerini parçalarlar. Biz de ama nasıl bakıyor, kafam karışıyor deyince, ağzımıza iki tane çakmak isterler gözümüzü açmak için. Onu da yapmak uygun olmaz diye böyle 'dan dan' yüzüne gerçekleri söylerler. Sonra üzüleceğine şimdi üzülsün mantığıyla.
Ama tabi bazı kadınlar, ailesi bir laf söylediğinde incileri dökülüyor, elin oğlunun küfrünü, dayağını, parasızlığını, ihanetini, hakaretini çekmeye de bayılıyor.
O yüzden ablandan soğumanı çok iyi anlıyorum.

İşte ailemiz bizim bir bakışa kandığımız zamanlarımızda dışarıdan bir göz olarak, görmediklerimizi görür. Biz de görelim anlayalım diye kendilerini parçalarlar. Biz de ama nasıl bakıyor, kafam karışıyor deyince, ağzımıza iki tane çakmak isterler gözümüzü açmak için. Onu da yapmak uygun olmaz diye böyle 'dan dan' yüzüne gerçekleri söylerler. Sonra üzüleceğine şimdi üzülsün mantığıyla.
Ama tabi bazı kadınlar, ailesi bir laf söylediğinde incileri dökülüyor, elin oğlunun küfrünü, dayağını, parasızlığını, ihanetini, hakaretini çekmeye de bayılıyor.
O yüzden ablandan soğumanı çok iyi anlıyorum.
Ben tabii ki aileme karşı değilim .Onları anlıyorum .Sadece beni gerçekten anlamadıklarını düşünüyorum.Özellikle ablamın .Ben dua ediyorum hayırlısı olsun diye . Ablam dua bile etme diyor .Ben de bir çıkış yolu arıyorum . Ben belki düzelir dua ile düşünüyorum bazen .Sadece tek anlamadığım bana sürekli üzgün ğzgüm bakması .Sigara takıyor bi bakışları değişiyor .Kendimi suçlu hissediyorum.😞

Ben şu anlık işsizim çalışıyordum .Tekrar iş arıyorum zaten . Ama o beni krize sokuyor .Masa başı işe iki ay gitti .Sonra sıkıldım deyip bıraktı .
Millet masa başı işim olsun diye dört dönüyor, kırk takla atıyor ama onun yaptığına bak.

2 ayda işinden sıkılan 2 ayda senden de sıkılır.

Hem ülkede kaç kişi işe güle oynaya, sıkılmadan gidiyordur ki? İnsanlar çalışmak zorunda. "Sıkıldım" deyip işten çıkmak şımarıklık ve sorumsuzluktur.

Ben tabii ki aileme karşı değilim .Onları anlıyorum .Sadece beni gerçekten anlamadıklarını düşünüyorum.Özellikle ablamın .Ben dua ediyorum hayırlısı olsun diye . Ablam dua bile etme diyor .Ben de bir çıkış yolu arıyorum . Ben belki düzelir dua ile düşünüyorum bazen .Sadece tek anlamadığım bana sürekli üzgün ğzgüm bakması .Sigara takıyor bi bakışları değişiyor .Kendimi suçlu hissediyorum.😞
İnsanlar değişmez. Belki de sen ablanı anlamiyorsundur. Kardeşinin göz göre göre kendini yakmasını istemiyordur mesela. Neyin vicdan azabını çekiyorsun, neden kendini suçlu hissediyorsun? Böyle hissetmene sebep olacak şeyler yaptıysan anlat, ona göre yorum yapalım.

Back
X