Ablam çok kırıcı konuşuyor .Sizce ne yapmalıyım?

Millet masa başı işim olsun diye dört dönüyor, kırk takla atıyor ama onun yaptığına bak.

2 ayda işinden sıkılan 2 ayda senden de sıkılır.

Hem ülkede kaç kişi işe güle oynaya, sıkılmadan gidiyordur ki? İnsanlar çalışmak zorunda. "Sıkıldım" deyip işten çıkmak şımarıklık ve sorumsuzluktur.
Bunu konuşmaya çalıştım .derslerden de sıkılmış . Benim ders çalışmamdan da şikayetçiydi en son . Masa başı ama part time idi onu da mahvetti . Mantığımla flörtü kendi hatası yüzünden ben bitirdim .Suclu olan da o .Sadece üzülüyorum .Bakıp üzgün üzgün sigara yakıyor . Hani kendimi bitirdiğim için suçlu hissediyorum. Belki pişman diye düşünüyorum 😣

İnsanlar değişmez. Belki de sen ablanı anlamiyorsundur. Kardeşinin göz göre göre kendini yakmasını istemiyordur mesela. Neyin vicdan azabını çekiyorsun, neden kendini suçlu hissediyorsun? Böyle hissetmene sebep olacak şeyler yaptıysan anlat, ona göre yorum yapalım.
Ortak bir kız arkadaşımız yüzünden ayrıldım . Ortak arkadaşımız olan kız bir başka kız var falan dedi .Ben de öfkeyle takipten çıkardım numarasını sildim. Şu an ortak arkadaşımız olan kız benden sürekli helallık istiyor. Tabii ki hakkım helal değil. Bu çocuk da sürekli üzgün üzgün uzaktan bakıyor . Ben bu ani takipten çıkarma olayını yapınca beni engelledi .Ama numaram duruyor .Uzaktan da hala bakıyor .Ve ben de kendimi suçlu hissediyorum.

😣 vijdan yapıyorum . Öyle bir bakıyor ki 😣
Öğretmen misin?
Kofti bir okulu bitirmiş olmalısın yoksa viJJJJJdan yazmazdın.
İkincisi tüm mesajlara gözleri üzerimde diye saçma sapan cevap veriyorsun. Zekandan da şüpheliyim.
Ablan ne kadar zeki oldugunu fark etmiş ve seni kendine getirmeye çalışmış. Ama NATO kafa NATO mermer. Çünkü gözleri üzerinde 🤣🤣🤣

Öğretmen misin?
Kofti bir okulu bitirmiş olmalısın yoksa viJJJJJdan yazmazdın.
İkincisi tüm mesajlara gözleri üzerimde diye saçma sapan cevap veriyorsun. Zekandan da şüpheliyim.
Ablan ne kadar zeki oldugunu fark etmiş ve seni kendine getirmeye çalışmış. Ama NATO kafa NATO mermer. Çünkü gözleri üzerinde 🤣🤣🤣
Birincisi klavye otomatik yazıyor .İkincisi terbiyeni takun .Sen nereden mezunsun ?Hayat okulu mu ? Sacmalayacaksan yorum yapmazsın . Umarım aynısını yaşarsın . Şimdi boş yapma ve ikile

Ortak bir kız arkadaşımız yüzünden ayrıldım . Ortak arkadaşımız olan kız bir başka kız var falan dedi .Ben de öfkeyle takipten çıkardım numarasını sildim. Şu an ortak arkadaşımız olan kız benden sürekli helallık istiyor. Tabii ki hakkım helal değil. Bu çocuk da sürekli üzgün üzgün uzaktan bakıyor . Ben bu ani takipten çıkarma olayını yapınca beni engelledi .Ama numaram duruyor .Uzaktan da hala bakıyor .Ve ben de kendimi suçlu hissediyorum.
Bunlar çok ergen davranışlar değil mi? Bence sizin kendinize dönüp bir bakmanız lazım. Eleştirmeniz, geliştirmeniz lazım. Samimiyetle söylüyorum. Ben sizi biraz çocuksu buldum.

Bunlar çok ergen davranışlar değil mi? Bence sizin kendinize dönüp bir bakmanız lazım. Eleştirmeniz, geliştirmeniz lazım. Samimiyetle söylüyorum. Ben sizi biraz çocuksu buldum.
Bulabilirsiniz olabilir .Ama inanın onun davranışları daha ergence .Koca adam küstü .Ortada aldatma şüphesi varken hem de .Karşımda kem küm etti . Ben de doğal olarak hayatımdan çıkardım . Hayatımdan çıkarmam ergence değil diye düşünüyorum. Şu an çocuğun pişman gibi davranışları kafamı karıştırıyor. Tek sorun bu .

Ablanda üslup sorunu var ama dediği doğru. Kaç yaşına gelmiş koca adamın işsiz olması büyük problem. " Ben de işsizim" diyorsun. Ee tamam, 2 işsiz, ailenizden aldığınız harçlıkla kafeye, lokantaya, sinemaya gidip ne zamana kadar sevgililik yaşayacaksınız?
Ablası bence çıldırdı da en son öyle dedi. Durduk yere dediğini sanmıyorum. Konu sahibi liseli ergen gibi konuşuyor, yok adam bakıyormuş buna demekki ilgisi var falan da filan da yani. En son abladı da ne saçmalıyorsun deyip gerçekleri söylemiş.

Bunu konuşmaya çalıştım .derslerden de sıkılmış . Benim ders çalışmamdan da şikayetçiydi en son . Masa başı ama part time idi onu da mahvetti . Mantığımla flörtü kendi hatası yüzünden ben bitirdim .Suclu olan da o .Sadece üzülüyorum .Bakıp üzgün üzgün sigara yakıyor . Hani kendimi bitirdiğim için suçlu hissediyorum. Belki pişman diye düşünüyorum 😣
Paşama bak , sanki kendi hayatı harikaymış, tüm sorumluluklarını yerine getiriyormuş da senin ders çalışmandan şikayetçi. Seni desteklemesi gerekirdi.

Bu kişinin profili belli; şımarık, sorumsuz, tembel, çalışan insana tahammülü olmayan baba parası yiyen gereksiz bir tip. Iyy!

Ders çalıştığın için sigara yakıyordur o, hani şikayetçiymiş ya.

Ablası bence çıldırdı da en son öyle dedi. Durduk yere dediğini sanmıyorum. Konu sahibi liseli ergen gibi konuşuyor, yok adam bakıyormuş buna demekki ilgisi var falan da filan da yani. En son abladı da ne saçmalıyorsun deyip gerçekleri söylemiş.
Ben de öyle düşündüm. Ben konu sahibinden büyüğüm. Kardeşim, böyle bir insanı savunup her dediğime " ama şu yönü iyi , ama iş bulacak, ama üzgün bakıyor" dese en sonunda sinirlenip " s.çarım bakışına, beni delirtme" derim.

Ben de öyle düşündüm. Ben konu sahibinden büyüğüm. Kardeşim, böyle bir insanı savunup her dediğime " ama şu yönü iyi , ama iş bulacak, ama üzgün bakıyor" dese en sonunda sinirlenip " s.çarım bakışına, beni delirtme" derim.
Valla bende tam olarak bu tepkiyi veririm 👍

Aynen ben kardeşime demiştim hatta. Git ne b.k yiyorsan ye mahfet hayatını dedim. Neyseki oğlan bunu aldattı da ayrıldı kurtulduk.

E sende olmadığı için bitirmişsin zaten, suçlu da diyorsun, ablan da durumu söyledi diye neden suçlu oluyor anlamadım... Doğru da söylüyor bence, neredeyse 30a dayanmış işsiz güçsüz geziyor mu, sorumluluk yok yani... Bence de olmayacak duaya amin deme, yorulursun...
Ters tepki iliskisi denir buna o cocuk yasaklandikca buna daha cazip gelir kadin övse belki sogur bu hic sasmaz ya 😅

Ablan hakli ablalari dinlemek lazım. Ben de kardesimi zamaninda cok uyardim gitti evlendi simdi bin pisman bununla evlendiğine

Bakışma yaşlari geçmis artik ayrica, bakiyor bakiyor yazmissin da... bu kadar "vijdan"li olmamalisin

Sürekli gözleri üzerimde cevabını veriyorsunuz. gözleri nasıl üzerinizde karşı evde oturup sürekli size mi bakıyor. hem gözleri üzerinizde olunca ne oluyor anlamadım cidden. bu bakışma faslı çok eskilerde kalmadı mı ?

Bu adamın bir eğitimi , bir mesleği yok mu? Çalışmayan adamdan koca olmaz.Sacma sapan şeyler yaşarsınız.Bakiyorsa baksın.

Bir de gözünüzü seveyim vijdan yazmayın.Bak öğretmenlik mezunusunuz.

Hem çok anılar biriktirdik diyorsun hem de gözü üzerimde falan diyorsunuz..ilişki var mı yok mu belli değil,anladığım ,bu genci gözünde çok büyütmüşsün,istediğin gibi bir karşılık alamamışsın,herkesten de bu iş için olumlu şeyler duymak istiyorsun, olumsuz sözleri de kabullenmiyorsun,nefretle karşılıyorsun...onun için dua edecek noktaya gelmişsen ,yeterince karşılık alamıyorsun demek..atanmayı beklemeden özel de olsa çalış,işine gücüne bak..işini bulmuş,kararlı bir şekilde gelirse düşünürsün onu..Ablanla aranı bozmaya gerek yok onun için

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
Ablan haklı.

Çok sert açıkça konuştu . Kalbim kırıldı .Cocuk hala bakıyor gözleri bende .Ablam diyor ki bakıp gelemiyor korkak diyor
Yumuşak söylemenin sende bir etki bırakmadığına ben bile emin oldum ablan haklı. Sen hala Leyla Leyla ama bakıyooooo modundasın. Bakarsa baksın kazık kadar herif işsiz sapsız

Back
X