Ablam çok kırıcı konuşuyor .Sizce ne yapmalıyım?

Yani dediğim gibi ne kadar samimi de olsanız tam olarak bir arkadaş gibi teselli edemez. Bir de çocuk zaten hiç olmayacak biri gibi bunun için ablana soğuk yapmana değmez, atanamaman da işsiz güçsüz birine razı olman gerektiği anlamına gelmiyor lütfen kendini değersizleştirme.

Ayrıca 25 yaş öyle uzaktan bakışmalarda imâ arayacak yaşı geçmiş oluyor, bu kişiden ne köy olur ne kasaba. Gelecek vadeden adam gelir konuşur, çalışır iş güç sahibi olur arafta bırakmaz. Bununla evlensen yarın öbür gün emin ol "keşke ablama darılmak yerine kulak verseydim" diye konu açarsın emin ol.
Ah ağlayacağım .Ablam da dediğinizi diyor .En azından elinde mesleğin var o sabahtan akşama kadar oturuyor diyor .

Neden çalışmiyor? Bir erkegin keyfi calismama gibi bir secenegi yok, atanamamakta buna bahane degil bir tek memur olunca mi çalişiliyor onca insan var herkes memur mu? Memur olamadim diye evde oturmak bana normal gelmiyor.
Çalışmıyor bilmiyorum .Masa başı işe iki ay gitti sonra sıkıldı cıktı

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
Ablanız sadece şu konuda haklı işsiz adamdan, çabalamayan adamdan çok bir şey beklemeyin.

Çalışmıyor ile çalışamıyor arasında fark var yalnız. Ortalıkta iş yok.
Bakmakla görmek arasında fark var, sen bakınca def etme sebebini gör ablanın sana kızmasını değil. Seni mutlu etse adamı överdi zaten ablan da

Ah ağlayacağım .Ablam da dediğinizi diyor .En azından elinde mesleğin var o sabahtan akşama kadar oturuyor diyor .
Her şey aşk çiçek böcek değil canım. Şimdi uzakta diye hoş geliyor. Yarın öbür gün evlensen çoluğun çocuğun olsa bu sefer başka şeyler söz konusu olacak. Erkeğin çalışmadığı bir ev, evlilik olabilir mi? Bu evlilik çatısı altındaki kadın ve çocuklar huzurlu yaşayabilir mi bir düşün. Hem kendinin hem onların günahına girmiş olursun o zaman. Ablan da biz de niye seni üzmek isteyelim, elimize ne geçecek? Yanlış yoldasın diye uyarıyoruz.

Duygusal boşluktasın gibi geldi, çalışıyor musun bilmiyorum ben senin yerinde olsam önce atanma işine bakarım sınava çalışamam diyorsan da güzelce işe gir çevrende eli ekmek tutan, efendi, ne istediğini bilen erkeklerle karşılaşınca şu an ne kadar boş birine üzüldüğünü anlarsın

Her şey aşk çiçek böcek değil canım. Şimdi uzakta diye hoş geliyor. Yarın öbür gün evlensen çoluğun çocuğun olsa bu sefer başka şeyler söz konusu olacak. Erkeğin çalışmadığı bir ev, evlilik olabilir mi? Bu evlilik çatısı altındaki kadın ve çocuklar huzurlu yaşayabilir mi bir düşün. Hem kendinin hem onların günahına girmiş olursun o zaman. Ablan da biz de niye seni üzmek isteyelim, elimize ne geçecek? Yanlış yoldasın diye uyarıyoruz.

Duygusal boşluktasın gibi geldi, çalışıyor musun bilmiyorum ben senin yerinde olsam önce atanma işine bakarım sınava çalışamam diyorsan da güzelce işe gir çevrende eli ekmek tutan, efendi, ne istediğini bilen erkeklerle karşılaşınca şu an ne kadar boş birine üzüldüğünü anlarsın
Yok haklısınız biliyorum .Ama vazgecemıyorum . Çalışmadığımdan değil. Çok güzel anılar biriktirdik .Ablam bunları yok sayıyor . Yemin ederim o kadar inciniyorum ki .Keske ablamı haksız çıkarsa keşke .Kendimi çok kötü hissediyorum. Etrafa sürekli iyi rolü yapıyorum. Onu görünce hayat sanki yaşanabilir geliyor .Sürekli dua edesim geliyor 😣

Çocuğun gözlerinin sürekli üzerimde olması kafamı karıştırıyor
Erkekler ağaca bile aşık gibi bakabilir, böyle bir yetenekleri var bakışa aldanma. Seven adam gelir konuşur, sevdiği kızın karşısında işsiz güçsüz dolaşmayı kendine yedirmez bir girişimde bulunur. Bu adam bıkkın hayatına arkadaş arıyor. Ne uzar ne kısalırım, sen de olsan iyi olur olmazsa da bakarım öyle trene bakar gibi kafasında. Elin oğlunun kederli triplerini çekme.

Erkekler ağaca bile aşık gibi bakabilir, böyle bir yetenekleri var bakışa aldanma. Seven adam gelir konuşur, sevdiği kızın karşısında işsiz güçsüz dolaşmayı kendine yedirmez bir girişimde bulunur. Bu adam bıkkın hayatına arkadaş arıyor. Ne uzar ne kısalırım, sen de olsan iyi olur olmazsa da bakarım öyle trene bakar gibi kafasında. Elin oğlunun kederli triplerini çekme.
Haklısınız😣🫶🏻 nasıl geçerim bilmiyorum . Galiba bana vijdan yaptırtmaya çalışıyor.Yani gidip benim ondan özür dilememi bekliyor. Onu da ben yapamam

Back
X