Ablam çok kırıcı konuşuyor .Sizce ne yapmalıyım?

😣 vijdan yapıyorum . Öyle bir bakıyor ki 😣
aynı ortamda mısınız aynı apartmanda mısınız ne bu böyle
ortaokul bebesi gibi bakıyor da bakıyor içim gidiyor

ablanız çoook haklı hem konuştuklarında hem size sert sert söylenmesinde
hiç kusura bakmayın... çünkü fazla mı kandırılmaya müsaitsiniz nedir?
bakıyor da bakıyor

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
mantıklı düşün canım saf olma adamın bakması sana aşık olduğunu göstermez adam olan gelir konuşur ve çalışmıyormuş yanı evde dana mı besleyeceksin?? Ablacığına selamlar :KK8:

Kızlar selam. Ben 25 ablam 34 yaşında.Ben bir çocuk ile görüşüyordum .Bir nedenden dolayı flörtü bitirdik .Cocuk suçlu olduğu halde sürekli bana uzaktan bakıyor ama sürekli bakıyor . Ablam da çocuğun korkak olduğunu söylüyor.27-28 yaşına gelmiş bir erkek nasıl çalışmaz bundan birsey olmaz olmayacak duaya amin deme diyor . Ben öğretmenim ama atamam olmadı . Farkımız yok diye düşünüyorum şu an .Bugun ablam ilk kez çocuk seni istemiyor falan diye bağırdı .Ve cidden çok kırıldım.Ablama kendimi nasıl ifade edebilirim? Beni anlamıyor .Biliyorum kötülüğümü istemıyor ama çok incindim .Sizce ne yapmalıyım?
NOT: çocuğun gözleri sürekli üzerimde . Bu kafamı karıştırıyor
Valla kız kardeşim var, eğer o da daha kendisi işsizken bir de 28 yaşında işsiz bir adma takılıp kalsaydı ben de sert çıkardım, kırıcı olurdum 🤷🏻‍♀️ ha tabi önce güzellikle anlatırdım ama olmuyorsa başka çare yok. Kimse kardeşinin hayatının kararmasını istemez.

aynı ortamda mısınız aynı apartmanda mısınız ne bu böyle
ortaokul bebesi gibi bakıyor da bakıyor içim gidiyor

ablanız çoook haklı hem konuştuklarında hem size sert sert söylenmesinde
hiç kusura bakmayın... çünkü fazla mı kandırılmaya müsaitsiniz nedir?
bakıyor da bakıyor
Saf değilim kızlar sadece gözleri dolu dolu bakıyor üzülüyorum onu terk ettiğim için kendimi suçlu hissediyorum

Bu adamın bir eğitimi , bir mesleği yok mu? Çalışmayan adamdan koca olmaz.Sacma sapan şeyler yaşarsınız.Bakiyorsa baksın.

Bir de gözünüzü seveyim vijdan yazmayın.Bak öğretmenlik mezunusunuz.
Ya o da yüksek lisans yapıyor .Masa başı işe sadece iki ay dayanabildi çünkü sıkılmış. O yazım konusu da klavye 😞 .

Hem çok anılar biriktirdik diyorsun hem de gözü üzerimde falan diyorsunuz..ilişki var mı yok mu belli değil,anladığım ,bu genci gözünde çok büyütmüşsün,istediğin gibi bir karşılık alamamışsın,herkesten de bu iş için olumlu şeyler duymak istiyorsun, olumsuz sözleri de kabullenmiyorsun,nefretle karşılıyorsun...onun için dua edecek noktaya gelmişsen ,yeterince karşılık alamıyorsun demek..atanmayı beklemeden özel de olsa çalış,işine gücüne bak..işini bulmuş,kararlı bir şekilde gelirse düşünürsün onu..Ablanla aranı bozmaya gerek yok onun için
Haklısınız yok zaten aramı bozmam ama biraz empati yapabilir . Çocuk bi iyi bi soğuk. Nasıl davranacağımı şaşırdım. Ders çalışmamdan sıkılıyor zaten onu biliyorum . Aslında iş bulmuştu masa başı ama iki ay gitti . Bilmiyorum yolumu ,yönümü şaşırdım.

Back
X