- 24 Haziran 2018
- 106
- 44
- 28
- Konu Sahibi Summerberry
-
Illa konusmak icin erkekmi lazim. Cok sacma bir dusunce. Artik ortam kotu nasil guvenebiliyor.İyi akşamlar hepinize bir sorunum var ondan bahsetmek istiyorum.
Ablamın yaklaşık 4-5 aylık bir ilişkisi var internette tanıştılar ama daha buluşmadılar. Çocuğun ablama karşı pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama ablam ona karşı çok ilgili ve onunla konuşmak mesajlaşmak istemesine rağmen bu çocuk sanki ablamı sevgilisi olarak değil de yaşadıklarını anlattığı birisi olarak görüyormuş gibime geliyor bazen ablam ona hadi konuşalım vs dediğinde ben seninle her zaman konuşamam istersen başkasını bul ben seninle her zaman mesajlaşamam gibi şeyler söylüyormuş ablam bunu bana söyledi ve çok üzüldü ağladı ama sonra yine onunla konuşmaya başladılar acaba ne yapmalıyım ablamı çok üzüyor gerçekten ama ablam evde konuşacak birini bulamadığını arkadaşı olmadığı için yine ona mesaj attığını söylüyor ve bende üzülüyorum onun için boşuna umut gibime geliyor sizce ne yapmalıyım? Gerçekten çok uyardım ama dinlemiyor çocuğun iki güzel sözüne tekrar eskisi gibi yumuşuyor maalesef..
Bunu bende çok söyledim ama ilk defa bu kadar çok bağlandı sanırım bi erkeğeIlla konudmak icin erkekmi lazim. Cok sacma bir dusunce. Artik ortam kotu nasil guvenebiliyor.
Ablanizi uyardiniz dikkate almadi ise yapacağınız tek şey bekleyip ablanizin tecrübe etmesini beklemek. Hata yapınca ancak öğreniyor insan bazen
Yani evet haklısınız bende üzülmesini istemediğim için korumak amaçlı uyarıyorum sürekli ama dediğiniz gibi işte bazı şeyleri kendisinin görmesi gerekAblanizi uyardiniz dikkate almadi ise yapacağınız tek şey bekleyip ablanizin tecrübe etmesini beklemek. Hata yapınca ancak öğreniyor insan bazen
Peki ben bunu ablamı üzmeden nasıl söyleyebilirim yardımcı olursanız sevinirimadam evli gibi geldi bana araştırın iyice kimliğini göstersin gerçek adını bile söylememiş olma ıhtımali yuksek
Ablanız da kendi ağzıyla söylemiş aslında, çok yalnızsa bağlanmıştır başka seçeneği yok demek ki bazgeçemiyor. Onaylamıyorum ama anlıyorum. İnsanın çevresinde kimse olmayınca saçmalıyor bazen . Ben de yaptım. Biliyorum hata olduğunu ama işte...İyi akşamlar hepinize bir sorunum var ondan bahsetmek istiyorum.
Ablamın yaklaşık 4-5 aylık bir ilişkisi var internette tanıştılar ama daha buluşmadılar. Çocuğun ablama karşı pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama ablam ona karşı çok ilgili ve onunla konuşmak mesajlaşmak istemesine rağmen bu çocuk sanki ablamı sevgilisi olarak değil de yaşadıklarını anlattığı birisi olarak görüyormuş gibime geliyor bazen ablam ona hadi konuşalım vs dediğinde ben seninle her zaman konuşamam istersen başkasını bul ben seninle her zaman mesajlaşamam gibi şeyler söylüyormuş ablam bunu bana söyledi ve çok üzüldü ağladı ama sonra yine onunla konuşmaya başladılar acaba ne yapmalıyım ablamı çok üzüyor gerçekten ama ablam evde konuşacak birini bulamadığını arkadaşı olmadığı için yine ona mesaj attığını söylüyor ve bende üzülüyorum onun için boşuna umut gibime geliyor sizce ne yapmalıyım? Gerçekten çok uyardım ama dinlemiyor çocuğun iki güzel sözüne tekrar eskisi gibi yumuşuyor maalesef..
sanırım ablanız şu an bir boşlukta bu kişiyle hayat buluyor ama yanlışta ınternet tanışmalarının yüzde doksanı yalan dolandır faklı amaçlarla insanlar kendilerini farklı tanıtır bu konuda çok ornek duydum gördüm hatta deneyimledim .ablanıza destek olun beraber dışarı çıkın gerçek ınsanlarla tanışma ortamları sağlayın .tutucu ailelerde bu tip ilişkilere çanak tutuyor maalesef istemeden gerçek hayatta yaşayamadıklarını genç kızlarımız nette yaşıyor.ama en önemlisi sakın göruntulu konuşmasın ve resım falan vermesin açık saçık ılerde çok başı ağrır.umarım ablanız için her şey düzelir gerçek bir ilişkisi olur en kısa zamanda.siz ıkna etmeye çalışın yanlış olduğunu lütfen bıkmadanPeki ben bunu ablamı üzmeden nasıl söyleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sanırım o aşamaları çoktan geçtiler sözümü dinleyecek olsa her zaman ona laf anlatmaya hazırım doğru diyorsunuz bende kuşkulandım şimdisanırım ablanız şu an bir boşlukta bu kişiyle hayat buluyor ama yanlışta ınternet tanışmalarının yüzde doksanı yalan dolandır faklı amaçlarla insanlar kendilerini farklı tanıtır bu konuda çok ornek duydum gördüm hatta deneyimledim .ablanıza destek olun beraber dışarı çıkın gerçek ınsanlarla tanışma ortamları sağlayın .tutucu ailelerde bu tip ilişkilere çanak tutuyor maalesef istemeden gerçek hayatta yaşayamadıklarını genç kızlarımız nette yaşıyor.ama en önemlisi sakın göruntulu konuşmasın ve resım falan vermesin açık saçık ılerde çok başı ağrır.umarım ablanız için her şey düzelir gerçek bir ilişkisi olur en kısa zamanda.siz ıkna etmeye çalışın yanlış olduğunu lütfen bıkmadan
Ablanız da kendi ağzıyla söylemiş aslında, çok yalnızsa bağlanmıştır başka seçeneği yok demek ki bazgeçemiyor. Onaylamıyorum ama anlıyorum. İnsanın çevresinde kimse olmayınca saçmalıyor bazen . Ben de yaptım. Biliyorum hata olduğunu ama işte...
Destek olmaya çalışın bence, çevre edinebilecğei kendini oyalabileceği alanlar bulsun. Bir süre sonra unutur
Aslında küçük bi şehirde yaşıyoruz arkadaş bulması pek kolay değil bu yüzden internete yöneldiğini düşünüyorumAblanız da kendi ağzıyla söylemiş aslında, çok yalnızsa bağlanmıştır başka seçeneği yok demek ki bazgeçemiyor. Onaylamıyorum ama anlıyorum. İnsanın çevresinde kimse olmayınca saçmalıyor bazen . Ben de yaptım. Biliyorum hata olduğunu ama işte...
Destek olmaya çalışın bence, çevre edinebilecğei kendini oyalabileceği alanlar bulsun. Bir süre sonra unutur
Kaptırdığı şey sadece parası olur inşallahaman parasini kaptirmasinda. birak konussun
Maalesef tanımıyorum internetten tanıştığı için benimde konuşma imkanım yokKarşı tarafı tanıyorsanız onunla konuşun. Ablanız sizi dinlemiyor belli ki. Adam hayatından çıkar bir umut siz de kurtulursunuz.
internetten oyun falan oynayabilir, yabancı dil kursları var online onlara katılabilir. durumu gerçeten zor anladığım kadarıyla ama kendine bir hobi bulması lazım. yoksa kafayı bozar bu adamla. boşluktan sarmış benceAsk
Aslında küçük bi şehirde yaşıyoruz arkadaş bulması pek kolay değil bu yüzden internete yöneldiğini düşünüyorum
Bencede bu tarz hobiler edinmesi için yardımcı olabilirim teşekkürlerinternetten oyun falan oynayabilir, yabancı dil kursları var online onlara katılabilir. durumu gerçeten zor anladığım kadarıyla ama kendine bir hobi bulması lazım. yoksa kafayı bozar bu adamla. boşluktan sarmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?