Ablam eniştemi aldatıyor...

Defne aktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
4
3
1
26
Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam

Ah işte kadının kadına yaptığı.... Yazık değil mi o yeni doğum yapacak kadına. Böyle bir adama çocuk veriyor yazık. Ablanızla sert bir üslupla konuşun. Adamı da ilişkiyi bitirmezse karısına söylemekle tehdit edin. Hatta kadıncağızın bilmesi gerek nasıl bir insanla evli olduğunu ama şu an doğum yapmak üzere olan bir kadına da bu denmez ki... Enişteniz de bilmeli ama erkekler kaldıramayıp çok kötü sonuçlar ile noktalanacak birşeyler yapabiliyor. En iyisi eniştenize söylemeyin öldürür falan ablanızı :/

Ah işte kadının kadına yaptığı.... Yazık değil mi o yeni doğum yapacak kadına. Böyle bir adama çocuk veriyor yazık. Ablanızla sert bir üslupla konuşun. Adamı da ilişkiyi bitirmezse karısına söylemekle tehdit edin. Hatta kadıncağızın bilmesi gerek nasıl bir insanla evli olduğunu ama şu an doğum yapmak üzere olan bir kadına da bu denmez ki... Enişteniz de bilmeli ama erkekler kaldıramayıp çok kötü sonuçlar ile noktalanacak birşeyler yapabiliyor. En iyisi eniştenize söylemeyin öldürür falan ablanızı :/
Adamın karısına pek güvenemiyorum aileme duyurursa annem ve babam çok üzülür. Konuşmam umarım etkili olur. Doğru yolu bulmaları için dua ediceğim lütfen sizde edin :’(

Ne münasebet adama ulaşıyorsun yahu
Sanki adam taciz ediyor ablan masummuş gibi
Sen ablana ayar vermelisin ben bu iğrençliğe ortak olamam 3 çocuk annesisin ya kendine gel kes iletişimi adamla ya da ben herkese herşeyi anlatırım ablammışsın gözüm görmez de gözdağı ver ona

Öncelikle ablanıza resti çekin hatalı olan ablanız , yaptığı yanlışı size anlatarak sizi de davranışlarının yükü altında bırakmış. Gerçekten ayrılmazsa onu sileceğinizi ve ailenize anlatacağınızı söyleyin.

Ayrıca niye ablanız ayrılırsa küçük çocukları anne babasız büyüyor diye günahlarına girmiş olasınız? Böyle karaktersiz bir anneyle büyüyeceklerine velayeti de keşke baba alsa da güzelce yetiştirse evlatlarını babaları olarak.

Benim gözümde anne neyse baba da o. Ne güzel babalar var, hem annelik hem babalık yapan . Maalesef bizim toplumda genelde erkekler hep kötülendiği için yada genel olarak kadınlar mağdur olduğu için sayıları az olan iyi babalardan bahsetmiyoruz. Böyle anneyle büyümektense ayrılsınlar da anneleri gitsin o sevgilisiyle yaşasın bakalım, tabi sevgilisi karısını boşama eylemini gerçekleştirirse.

Artık haberlerdeki olayları gördükçe her şeyden korkar olduk, ablanız yada sevgilisi size zarar verir mi onları bu şekilde tehdit ederseniz? Bence adamla hiç konuşmayın, size zarar vermeye falan kalkar , elin adamıyla muhatap olmayın. Bence en doğrusu ablanızla konuşmanız, tabi ablanızda sevgilisine yetiştirecek biriyse ablanızla da konuşmayın. Gizli bir hesap açıp ablanıza yada o adama mesaj atın o adamdan yada kadından ayrıl,yoksa eşine söylerim gibisinden. En son çare olarak da baktınız düzelmiyor, ablanızla aranıza mesafe koyun.

Üyelik isminize başka bir isim daha ekleyin.
Ablanız tam bir cahil hemde kendi hayatını mahvedecek kadar.

Bu sır olamaz enişteniz bunu ögrendifi zaman olacakları bugun ablanıza hatırlatın

Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam
dogruyu mu soyluyor sizce son bebek diger adamdan olabilir mi?

Biraz dik durmanız lazım görende siz mağdursunuz caresiz hastalıga yakalandınız vs vs sanır ne yapacagım diye bişey yok ablanıza ayrı adama ayrı konusup cıkısacaksınız
Akıllarını baslarına alsınlar diye

Siz adami veya ablanizi korkutsaniz ,size tamam gorusmuyoruz deseler ve gizli gizli devam etseler sizin nereden haberiniz olacak.
Bence enistenin bilmeğe hakki var.

Allah allah neden ablana rest cekmek konusmak dururken adama gidicekmissin? Ablana diyemedigini adama cok ala diyebileceksin. Yok karina söylerim, yok rezil ederim seni vs diye. Bunlari neden ablanada söylemiyorsun? Ablani silah zoruyla beraberliğe zorlamadi ya. Kendi aileni düşünüyorsun aman onlar üzülmesin, kimsenin kulağına gitmesin ben sessiz sakin adamla konuşayım rezil edeyim.. ablaniz neye dayanarak bunun yukunu size veriyor, boyle iğrençliği yapan kisi sanki yasadigi normal gibi lise askini anlatie gibi anlatmasi bayagi anormallik . Ben ablama ayar veririm baktim olmuyor ne pahasına olursa olsun anlatirim enisteme. Ve o adaminda yanina koymam tabiki ablami desifre ettikten sonra. Ablamin yuvasi dagildiysa bu adilik yüzünden o kadininda bunu yasamasini istemem.

o doğacak çocuğa da yazık:( yavrum ne gibi bir babaya sahip ve neler yaşayacak kimbilir..

Cok karmaşık bir durum ya. Yerinde olmak istemezdim. Gidip uyarsan tamam görüşmüyoruz deyip buvkez gizli yine devam ederler. Ama hamile kadina ve 3 yeğeninize üzüldüm doğrusu

Ben boyle seyler duyuyunca cok sasırıyorum
Yanı benım kendıme ozel bır alanım yok kı bırde oraya dısardan bır erkek alayım , onada ılgı vereyım konusayım sohbet edeyım.
Nerden buluyorlar bu vaktı, yanı evın ısı, cocuklar, cocukların odevı tastamam gelıyor hayatımıza

Back
X