Gündüz programlarını çalıştığım için izleyemiyorum, gerçi ev hanımı da olsam izlemezdim zaten. Fakat Müge Anlı'nın bu programlar arasında çok ayrı bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ara sıra akşamları fırsatım olursa, tv de geri alır bakınırım. Ama ablanız ev hanımı ise her gün takip etsin, tavsiye edin kendisine. Eğer size paranoyaklık yapma derse, orada ki konuklardan bir çoğunun bir dönem tv karşısında sadece izleyici olduğunu hatırlatın. Dün akşam öyle bir bakındım yine. 11.sınıfa giden bir çocuk çok güzel bir mektup göndermiş. O yaşta ki bir çocuğun, bu çıkarımı yapması bana "vay be dedirtti, akıl yaşta değil baştaymış gerçekten" Sizin için netten videosunu bulup tekrar dinledim, satırı satırına yazabilmek için. Ablanıza mümkünse okutun lütfen. Şöyle yazmıştı,
"Bu program bana insanın içine gömülen merak duygusunun, arzuları besleyip tehlikeli bir boyuta getireceğini, yasak olana duyulan ihtirasın, er geç o kişinin ayağına pranga olup takılacağını öyle güzel öğretti ki..."
Normal hayatlar yaşayan insanların, kötüyle karşılaşması yada çevresine kötü şeyler yaşatması daha düşük bir ihtimaldir. Ablanızın yaptığı hata bir gün, eşine, çocuklarına, karşı tarafın ailesine zarar verirse, şu günlere dönüp doğru olanı yapmak için herşeyini feda edebilir. Geçmişin geri gelmeyeceği klişe ama doğru bir söz. Kendisiyle konuşup doğruyu yapmasını sağlayın, umarım başarırsınız.