- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Hergün aynı insanı görmekten kastettiğiniz kişi ablanız hanımefendi. İnsan ablasını görünce bu kadar rahatsız oluyorsa uzaklaşabilir. Zaten direk yüzüne söyleme hakkınız yok siz o evde kimseniz ablanızda o konumda. Evlendi gitti diye evin yegane sahibi değilsiniz hala o da o evin kızı yaptığınız çok ayıp.Gelme desem küsecek diye yazmıştım. Umursamasam pat diye söylerdim. Hergün aynı insanı görmek yoruyor insanı bu bile bir neden olabilir. Siz kimsiniz gibi bir ifade çok kaba
Evet bu daha kibar olduHergün aynı insanı görmekten kastettiğiniz kişi ablanız hanımefendi. İnsan ablasını görünce bu kadar rahatsız oluyorsa uzaklaşabilir. Zaten direk yüzüne söyleme hakkınız yok siz o evde kimseniz ablanızda o konumda. Evlendi gitti diye evin yegane sahibi değilsiniz hala o da o evin kızı yaptığınız çok ayıp.
Ok. Sizde düşüncelerinizi kibarlaştırırsınız umarımEvet bu daha kibar oldu
ElbetteOk. Sizde düşüncelerinizi kibarlaştırırsınız umarım
Burda benim sorunlu olduğum yazıldı daha çok. Bende ablamla böyle olmayı istemezdim ama bize gelince bana hayatı zehredişleri geliyor aklıma. Üstelil o zamanlar ergen yaşlarımızda değildi. Çirkinsin iması her zaman oldu. Hatta arkadaşlarımın yanında.... ağladım günlerce. Yüzünde meymenet yok bile dedi. Benim her fırsatta çirkin olduğumu vurguladı. Agresif depresif bir yapısı vardı. Kendi kendine küser günlerce konuşmazdı. Hatta bir kere ergenlik çağlarımızda erkek arkadaşım için ilk beni görse beni seçerdi dedi. Yıllarca o sözü aklımdan çıkmadı. Eve geç gelirdi. O eve geç geldikçe annem kıyametler koparırdı ama sen num umrunda olmazdı. Evet farkediyordum benle ilgili olan herşeyi aşırı kıskanıyordu. Ben sessiz kendini ifade etmekte zorlanan biri oldum. Evlenince huzura ereceğim o derdim. Beni hep bir hiçmişim gibi hırpaldı. Bu sadece basit abla kardeş anlaşamazlılığı değildi. O benden nefret eder gibi davrandı hep. Benle iyi birşey yoksa ortada aramız iyi... ama benim hakkımda olumlu bir şey yaşadığında bambaşka biri oluyor.Valla doğal bir abla-kardeş ilişkiniz olmadığını söylemişsiniz ve sizi çok kırmış. Çirkin olduğunuzu ima etmiş.
Çok sabırlı bir insanmışsınız. Ben olsaydım "Ne var burada her gün her gün geliyorsun? Senin evin ayrı, kocanla yaşıyorsun." derdim. Gelmeye o kadar meraklıysa da muhatap olmazdım. Kapıyı açmamayı deneseniz daha iyi olur bence. Açıyorsanız da hiç konuşmayıp odanıza çekilerek bu durumdan sıkıldığınızı gösterebilirsiniz. 2 yıl boyunca her gün annesinin evine giden evli kadın sorunludur.
Geçmişi bir çırpıda silemiyorum evlenene kadar bana eziyet etti. Evlendikten sonra da kıymete bindim ama herşey içim çok geç sanırımValla doğal bir abla-kardeş ilişkiniz olmadığını söylemişsiniz ve sizi çok kırmış. Çirkin olduğunuzu ima etmiş.
Çok sabırlı bir insanmışsınız. Ben olsaydım "Ne var burada her gün her gün geliyorsun? Senin evin ayrı, kocanla yaşıyorsun." derdim. Gelmeye o kadar meraklıysa da muhatap olmazdım. Kapıyı açmamayı deneseniz daha iyi olur bence. Açıyorsanız da hiç konuşmayıp odanıza çekilerek bu durumdan sıkıldığınızı gösterebilirsiniz. 2 yıl boyunca her gün annesinin evine giden evli kadın sorunludur.
Kardeşinde olsa hergün sürekli görmek yorucuBen de evlenince annesinden babasından ayrılamayanları anlamıyorum, tamam orası seninde evin de. Herkesin bi hayatı düzeni var, insanları bukadar darlamak bence bizim topluma özel herhalde. Ne kadar çok seviyoruz içli dışlı olmayı. O insanlara da bi alan aç, bi nefes aldır. Çocukları olunca da tamam artık. Bukadar içli dışlı olmayı doğru bulmuyorum, ailen de olsa insanlara müdahale etme hakkın yok. İnsan bunalır.
Sabah erkenden sen git ablana... Bir süre böyle devam et bakalım... Zamanla işlerini bahane edip gitmemeni isteyebilir diye düşündüm...Annemlere ama annmler yok gündüzz evde
Beni anlayabilen biri olmanıza sevindim.Konu sahibi, ben eski konularınızı hiç bilmememe rağmen mesajlarınızı bu konuda takip ettiğimde 2 YILDIR evet 2 YILDIR evli olan ve HER GÜN evet HER GÜN sizin bulunduğunuz eve gelen ablada bir gariplik olduğunu anladım. Abla yeni evli değil bu bir, her gün gelmek normal psikolojide olan bir insan davranışı değil bu iki. Bir tanıdığımız kendi evinde yeme içmeden hatta kışın yakıttan tasarruf etmek için böyle davranıyordu acaba ablanızın da sebebi bu olabilir mi diye düşündüm. Ama ablanızın bekarken size yaptıklarını dikkate alacak olursak psikolojisi sıkıntılı ne yazık ki. Bence konunun “neden gelmesin, onun da evi, eve alışamamıştır vb.” duyarlarla uzaktan yakından alakası yok. Bi konuşmayı deneyin derim belki açar kendini size.
Kesinlikle haklısın bizim toplumda var bu birbirimize bağlı değil bağimliyiz resmenBen de evlenince annesinden babasından ayrılamayanları anlamıyorum, tamam orası seninde evin de. Herkesin bi hayatı düzeni var, insanları bukadar darlamak bence bizim topluma özel herhalde. Ne kadar çok seviyoruz içli dışlı olmayı. O insanlara da bi alan aç, bi nefes aldır. Çocukları olunca da tamam artık. Bukadar içli dışlı olmayı doğru bulmuyorum, ailen de olsa insanlara müdahale etme hakkın yok. İnsan bunalır. Bana yanlış geliyor, ailenle kaliteli vakit geçirmek mi geçir tabi ki, birbirine iyi geliyorsan tamam, ihtiyaçlarınızda yanınızda olun birbirinizin onun dışında insanları gereksiz meşgul etmek gibi geliyor, insanları kontrol etmek gibi geliyor...
Kardeşinde olsa hergün sürekli görmek yorucu
Töbe estafirullah.Babasının evi .Bak benımkılerde gelıodu bende konu açmıştım ama annem çok yoruldugu ıcın ve dınlenemedıgım için.Hayat enerjını alıosa tabıkı bişey diyemem.Odana gec .Ders calışıorum fln deGelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
ya bu evlilik ne garip bişey ,evlendik diye gönül rahatligiyla ana baba evine de girip çıkamıyoruz ..bizde de var öyle bitane ergen kendisi biz evli ablaları gelince afakanlar basıyor kendisine ama bazen hak veriyorum üç abla evli üçünün de birbirinden yaramaz çocukları var ve herkes ergen kardesten yardım talep ediyor az oyna da ben şunu yapayim tarzı ..bazen cinnet geçiriyor bizi kovuyortakiyormuyuz hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?