Ablam evlendi ama hergün bize geliyor

Aynı durumda ben olsam odamda takilirdim. Dizi falan izler kitap okurdum muhattap olmazdım çok. Bu arada para işini ne yaptınız

Hergun hergun gitmesi sıkıntı ama eşiyle arasindaki problem o.
Konu sahibi tabiki ilgilenmek ve eylemek zorunda değil geldiginde isterse konuşmasin yuzune bakmasin, gitsin baska odada otursn o tamamen kendi bilecegi bir iş ama eve almama hakki oldugunu dusunmuyorum ben.

Aile evi ortak evdir, evlenince kök aileden düşmedigimize ve hala haklarimiz olduguna göre orasi ablasinin da evidir. Evden cikti el oldu durumuna katilmiyorum ben pek.

Aynı durumda ben olsam odamda takilirdim. Dizi falan izler kitap okurdum muhattap olmazdım çok. Bu arada para işini ne yaptınız
Çok harcıyor izlenimi verip elimde para kalmadığını iddia etmek en iyisi. Öyle yapıyorum. Annemim faturasına kadar herşeyi ödeyip geri kalanı biriktiiyorum

Herkesten de genelde linç yemişim. Siz beni hatırlıyorsunuz ondan makul bir cevap verdiniz. Aslında buradakilerde bir bakıma haklı onlar bizi normal abla kardeş ilişkisi içinde zannediyor ben ayrıntı vermemiştim fazla. Doğal olarak onlar da haklı. Keşke ablam kardeşi olduğunu idrak etseydi de biz hiç kopmasaydık. Arkadaş gibi olan kardeşlere bende özeniyorum. Ama ablamın beni horpalayışları beni ondan uzaklaştırdı. Kardeşi gibi değilde rAkibi gibi yaklaştı hep bana

Keşke kız kardeşim her gün gelebilse. Kahve, çay, anne dedikodusu, geyik...
Çok özledim çookkk.

Bence ablaniz masraf yapmamak için hergun geliyor. Sizin yerinizde olsam mutfak masraflarını da karsilamazdim.

Bence ablaniz masraf yapmamak için hergun geliyor. Sizin yerinizde olsam mutfak masraflarını da karsilamazdim.
Daha çok evliliğinde mutsuz gibi hissediyorum ben. Çünkü zaman zaman yakınıyor. Evlendikten sonra herşeyi benle yapmak istediğini farkettim. Evlenmeden önce beni umursamaZdı bile. Evlendikten sonra değişti. Her planına beni dahil etmek istiyor genelde tabi herşeyime de karışmak istiyor. Annem ve babam feci şekilde ayrıldılar. Şiddet dayk alkol görmediğimiz kalmadı. Ablam belki de bunların rahatsızlığını atlatamadı bize sarıyor. Bazen ona da üzülüyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım bir başkası incinmesin diye dikkat ederim. Ama ablam duygusuz ruhsuz birine dönüştü sanki. Kendini geliştirmek adına nirşey yapmıyor. Fevri davranıyor genelde ve bunu bazen ben söyleyince daha da üstüme yürüyor. Geçmişi belki de onu bu hale getiren bilmiyorum

Siz ona gidin kek börek yapın evine ısınsın alışsın ben yeni evlendigim zaman iki günde bir anneme giderdim evde sıkılıyordum.
Sonra alıştım iki haftada bir falan gidiyorum.

Muhtemelen darlıyordur kızı. Ayrı takılma imkanı olsa bu kadar şikayet edeceğini sanmıyorum. Canı sıkılıyor diye geliyormuş çünkü tek başına takılacak olsa gelmezdi herhalde. Ki yine ne gerek var gelip ne demeye duracak dünyanın en saçma olayı. Bunu savunmak bile tuhaf geliyor bana.

O evden çıktın el oldun demek istemiyorum ayrıca. Ama o evin düzenine dahil olmuyorsunuz neticede. Her evin düzeni herkesin işi gücü var. Ben ayrı yaşıyorken ailemden evim diye bahsettiğim yer kendi evimdi. Kendi yaşadığım ev. Sizin de insanlara aile evinizden kendi eviniz gibi bahsettiğinizi sanmıyorum. Duygusal bakıyorsunuz bence olaya.

Bu arada aklıma gelmişken ilk yorumumda ben de anne babasının evi size sormayacak demiştim ama evde anne baba yokken konu sahibi varken geldiği için yorumum değişti. Gayet sormak zorunda.

evde kımse yokken sadece sız varken bıle evlendıgı gunden berı sabah erkenden gelıp aksama kadar gelmesı normal degıl
nıye evlendı kı o zaman baba evınden cıkamayacaktı madem dıye sorarım yanı
sızle arasında samımıyetde yok anladıgım kadarıyla
anne baba da evde yok yanı gelıp yıne yalnız kalıyor
yalnızlıktan sıkılıp gelıyor heralde dıyemıyorum
kursa falan gıtsın hobı edınsın bence aklıma baska bırsey gelmedı

o sıze gelmeden sız ona gıdın bır kac kere belkı evı benımseyemedı bu sekılde daha kolay adapte olur

halen evine alisamamistir birde yakinsaniz bu ziyaretler cok olur,yapacak birseyi yoksa ugrar,sorar,arar,ozler yani bir bahane bulur eve gelmek icin..
gelin ciktigi ev kiymetlendi cunkuu sanirim siz ablaniz evlenince hayatindan gideceginj ,birdaha o eve ugramayacagini dusundunuz neyse siz dua edin enisteyi alip da gelmesin coluk cocuga karisinca yada tasinmadan bu gel gitler bitmez ..
kendinizi alistirin sonucta orasi ana baba evi

E ben evlendigimde her gun gelirdim
Annemgile
Anneannemin evini aldik arka bahce bir
Daha cok gider oldum bir sıkıntımda yok yalniz basima sıkılıyorum o kadar basit

Evlenmeden önce anlaşamıyor olabilirsiniz ama babanızın evinde gelirken size soracak değil. Annenler evde bile olmasa belki orada mutlu oluyor siz kimsiniz ki istemiyorsunuz? Madem o kadar rahatsızsanız evlenin yada evinizi ayırın kendi evinizde oturun sabahtan akşama.

Önerinizi dikkate alacağım, teşekkürler

Daha kibar bir şekilde de ifade edebilirdiniz

Bende bunu anlayamiyorum
Kadinin omru o evde gecmis
Evlendi diye misafir mi oluyor o evde
İlk evlendigim zaman , dugunden bir gece once babam bana evin anahtari sende kalsin , burasi hala senin evin , istedigin zaman gel gir eve demisti
Yani bir gunde evlenince yabanvi mi oluyor insan
Ablaniz gelsin , sizde gecin odanizda oturun ya da normalde yanlizken ne yapiyorsaniz yapmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…