ablam galiba kafayı yemiş napıcam ben bi akıl verin

En kısa zamanda aklı basına gelır umarım cok yazık ...

kendi evliliği ihanet yüzünden biten bir kadının şu anda aynı durumu başka bir kadına yaşatıyor olması ne acı!

hem de bunu bilerek,farkında olarak yapıyor...Allah insaf versin,ne diyim.

aynı şeyi acıyı yaşamiş bir kadın bunu yaparsa daha ne denirki allah akıl versin . eşinin onu aldattığında ne düşündüğünü nasıl üzüldüğünü hatırlasın ablan lütfen bir yuva daha yıkılmasın.

kadın neden hemen bu hataya düşüyor anlamıyorum, örnekleri çok ,tek bildiğim güvenilicek liman araması ama yanlış adım,yeni boşanan bir arkadaş da düştü bu hataya,işe girdi,işyerinde tanşmış biriyle,adam anlamış yanlız olduğunu,takmış kancayı,evli olduğunu sonradan öğreniyor.değişen bir şey yok,o adamla sarmaş dolaş dışarıda geziyor.ablan bir an önce bu yanlışından dönmeli.

bence olaya müdahale etmelisiniz babanıza söylemek istememenizi anlıyorum ama abinize söyleyebilirsiniz. Bu iş ortaya çıkınca babanız daha çok üzülür emin olun. Bence ablanıza bitirmesi için süre verin eğer bitirmezse abinize söyleyeceğinizi anlatın karar kendisinin kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok ama o kimse değil ablanız ve şu an doğru düşünemiyor hata yapmasını engelleyin adam aşiretse ablanızı kapatması bile yapabilir. Kusura bakmayın biraz kötü konuştum ama durumun ciddiyetini anlayın diye

Bence ablan yılların bastırılmış duygularını dışa vuruyor
Kendince intikam alma düşüncesine bile bürünmüş olabilir
Farkında değil üstelik bunun
Sen bir şekilde ikna edip psikolojik destek aldırmalısın
Şuan aşk zannettiği şey sadece hastalıklı bir saplantı
Lütfen adamın yalanlarına kanmasına izin verme.
Ablanın ruh durumu hiç iyi gelmedi bana

Bu konuda bende sevgi_melegi gibi düşünüyorum..Bir şekilde kendisine yapılanların intikamını alıyor olabilir..
"Bana yapılmıştı, şimdi sıra bende" gibi kendisinin de tam olarak ifade edemediği bir his duyuyor muhtemelen..
Yoksa hiç kimse göz göre göre, kendisinin çektiği ve iyi bildiği bir acıyı başkasına çektirmez..

Muhakkak psikolojik yardım almalı..
Ters davranıp veya olayları daha da büyütüp içinden çıkılmaz hale getirmeyin bana sorarsanız..
Ablanıza anlayışlı yaklaşıp, yardım almaya ikna etmelisiniz..

Bence ablan yılların bastırılmış duygularını dışa vuruyor
Kendince intikam alma düşüncesine bile bürünmüş olabilir
Farkında değil üstelik bunun
Sen bir şekilde ikna edip psikolojik destek aldırmalısın
Şuan aşk zannettiği şey sadece hastalıklı bir saplantı
Lütfen adamın yalanlarına kanmasına izin verme.
Ablanın ruh durumu hiç iyi gelmedi bana

öyle zaten durumu hiç iyi değil yiy olsaydı adam kızkardeşiyle tanıştırıken yengeniz dediğinde adama hesap sorardı adam da sağlam biri olsa kızkardeşi abisine hesap sorardı bu durum ne diye aile eminim 5 para etmez tanımadan adamı anladım ben ablam 10 yıllık ilgiye sevgi sözcüklerine hasret bu adamda farkında bunu böle kandırıyo benim safımda inanıyor işte

öyle zaten durumu hiç iyi değil iyi olsaydı adam kızkardeşiyle tanıştırıken yengeniz dediğinde adama hesap sorardı adam da sağlam biri olsa kızkardeşi abisine hesap sorardı bu durum ne diye aile eminim 5 para etmez tanımadan adamı anladım ben ablam 10 yıllık ilgiye sevgi sözcüklerine hasret bu adamda farkında bunu böle kandırıyo benim safımda inanıyor işte

Allah kimseyi yanıltmasın şaşırtmasın :50:bence de ablan normal düşünemiyor ağır travma atlatmış zor günler geçirmiş şimdi de birinden güzel sözler duyunca ilgi görünce ruh sağlığı yerinde olmadığı için aklı karışmış.belki de bir arkadaşında dediği gibi geçmişin intakamını almaya çalışıyor.bence sen yargılayarak ayıplayarak konuşmak yerine abla mantıklı düşünemiyorsun seninle psikiyatra gidelim diye konuş.inşallah ablan bir an önce yanlışını anlar canım.

cok tanidik bir durum. annemle babamin ayrilma sebepleri de baska bir kadindi. bu olayin uzerinden daha 1 yil bile gecmeden annem de gecip karsima patronumla gorusuyorum demez mi. neye ugradigimi anlayamadim. adam evli. 2 cocugu var hem de ikisi de benden buyuk. nasil olur dedim, yuva yikan kadin mi olacaksin. diger kadin senin yuvani yiktiginda hosuna gitti mi kendini nasil hissettin dedim. aldigim cevap suydu: ben onun parasını yemıcem kı durum farklı oncekınden dedı. farkı para mı dedım. o kadını hıc mı dusunmuyosun dedım, sevgılısı olan o adam halledecekmıs tartısma cıkmıcakmıs,duyduklarıma ınanamamıstım, nasıl bu kadar erken unutur her seyı dedım, ne yaptıysam vaz gecmedı.dahası da var, kım bılır kac defa evden kovuldum yaptıklarını takdır etmıyorum dıye, bu yuzden ayrı evde bıle yasamak zorunda kaldım ve tasındım.kafasına koyduysa vaz gecmez gıbıme gelıyo :(

bunu yaşamamış biri olsa belki başka bir kelime kullanırdım ama..

bunu yaşamış acısını çekmiş birinin , devam etmesi bencillikk

kendi kendine oda diyordur mutlaka , hiç demezmi

ben ne acılar çektim aynısını başkasına yaşatamam,

ama kendisinin mutluluğu için vicdanının sesini susturmuştur.

yazıııkkkk...

ablanızın yanında olun ve ikna etmeye çalışın

yakmasın başkasının başını

Evli erkeklerle ilişki de ne moda oldu eskiden millet utanırdı da yaşayanlar bile gizli saklı yaşardı. Şimdi bakıyorum adam boşanmadan ohh birinden diğerine, kadın desen ayrı bir alem. Ablan bunun acısını bildiği halde başka bir kadına yaşatıyorsa çok kötü bu durum. İntikam mı alıyor acaba böylece geçmişinden bilemedim şimdi. Acilen ablanı bu yoldan döndürmelisin gerekirse aldatılan kadınla konuş bari kadın da hala saf saf kocasının yolunu gözlemesin :19:

Back
X