- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Adam saygısızlık yaptı kaç defa babama ne yapsaydık davetiye gönderip gel kızımızı al mı deseydik ne birikmişliği var istediği gbi gezdi tozdu tonlarca laf getirdi babama babam yine ağzını açmadı ablam tam bi dengesiz bunun başka açıklaması olamazBen bu konuda herkesten biraz farklı düşünüyorum sanırım.
Benim çocuğum benim onaylamadığım biriyle beraber olabilir. Hele ki 28 yaşına gelmiş bir kadınsa kendi kararları ı kendisi verebilir. Benim bir anne veya baba olarak şöyle demem gerekir: bu çocuk benim elimde bu hale geldi, onun hamurunu ben yoğurdum, ona ben örnek oldum, şimdi benim izimden gidiyor.
Damadın evlenip boşanmış olması, çocuğunun olması nedir ki? Katil olsa neyse. Hırsız olsa neyse. Suç mudur evlenip çocuk sahibi olmak ve boşanmak? Neden bu haksızlık? Neden bu çifte standart? Bu forumda ben dahil bir çok boşanmış kadın var. Mutlu olmak hakkımız değil mi? Konudaki adamın da hakkı değil mi?
6 senelik beraberlik demişsiniz. Az buz değil. İnsan der ki “benim kızım 6 senedir bu adamla beraberse demek ki mutlu, BEN DE YETİŞKİN KIZIMIN KARARLARINA SAYGI DUYAYIM”
Kimbilir ablanızda neler birikti. Sizi bir şekilde ikna edene dek neler yaşadı, nasıl yıprandı? “Biz pek onaylamadık” demişsiniz, aşkı uğruna direndiği kişi sadece babanız değil burdan anlaşılan. Kimse ablanızın yanında olmamış gibi anladım.
Babanız gelsin dedikten sonra neden kaçtı bilmiyorum. Orası mantığıma yatmadı. Dediğim gibi birikmişlikler olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kamu spotu: Herkesin hata yapma hakkı vardır, evlatlarımızın bile. Lütfen onların seçimlerine saygı gösterelim (kanun dışı şeyler hariç tabi)
ya adam pisliğin önde gideni her bu ayak varİşte bu sebeple gizli evlenmiş demek.. niye size küfür etti?
O zaman boşverin seçimini yaşasın ablanızya adam pisliğin önde gideni her bu ayak var
Yazık ya kıyamam illaki kavgalar kızgınlıklar ters düşmeler her ailede yasanır ama keske böyle olmasaymısBabam belli etmiyor ama çok kırgın çünkü ablamı çok severdi onun yeri ayrıydı onda ve kaçtığı adam çok saygısız babama sen kimsin demiş babam diyor ki benim bu kızda hiç mi emeğim Yok yazıklar olsun diyo
Karışma değil de anneciğime çok üzülüyorum İnan’ın ablamın bu davranışını hiç haketmedi annem hep onun yanında olduHiç karışma çünkü ablan çok geçmeden tıpış tıpış gelecek...
Bana da öyle geliyor düşünüyorum düşünüyorum kaçması için bi sebep bulamıyorumKizin evden kacma olayını lise çağlarında görürdük eskiden. Okul cagindadir baba kizim daha küçük der. Yada baska biriyle zorla evlendirilmek istenir oyle kacar. Yine 20 yas civari ve oncesi olur.
Ablana cok şaşırdım. Baban tamam gelsinler dedi ama düğünü seneye falan biraktiysa. Ablanda da gebelik varsa kaçmıştır. Yoksa durduk yere yapılacak iş degil
Allah yardımcınız olsun o zaman. İnsallah geç olmadan farkına varırlar herşeyinYo kesinlikle kimse ahkam kesmedi hatta gelin barışalım dedik kimse duymadan hakkederiz dedik Yok düğün istememişler ondan kaçmışlar
Doğru evet kendi düşen ağlamaz demişleradam masraf yapmak istememiş net.
ne gerke var demi ikinici evliliğe kına düğün yapmaya
yazık ablanıza acıdım kanmış o adama ne yazıkki
kendi düşen ağlamaz
yani haklısınız babam haklı ona bişey diyemiyorum ama Ablam da Hale’n bi özür dahi dilemediBaban tamam istesinler vereceğim demiş ablan buna rağmen neden kaçmış onu anlamadım?? Baban sonuna kadar haklı.Üstüne girmeyin biraz zamana bırakın hemen olacak birşey değil bence
Çok haklısınız okurken gözlerim doldu dışarıdan bakan gözler bile mantıklı düşünürken Ablam nasıl olur da Hale’n anlamaz çok şaşkınımDamadınız gibi adamlar adam değil benim gözümde.
Sevdiği kadının ailesinin kapısına bir kez bile gitmeyen kendine adam demesin.
Babanız gelsinler demiş buna rağmen evlenmiş.
Muhtemelen hamile.
Ne emeklerle büyütüyoruz, bu şekilde evlattan tokat yemek herkesin zoruna gider.
Babanız haklı.
Zamanla yumuşar elbet.
Ama şuan haklı.
Yooo adam burnundan kıl aldırmıyor ki zatenbaban haklıı hem de çok.sizin değil ablanızın eşinin bir şeyler yapması gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?