- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
yani galiba bizde düşünüyoruz bulamıyoruzz neden kaçtığını çünkü kaçması için hiç bir sebep yoktuEee baban vercem dedikten sonra neden kaçmış ki ? Dügün masrafı cıkmasın diye felan mı acaba??
bazi yorelerde kacan kiza dugun yapilmaz diye birşey var. adam zaten daha once evlenmis. dugun yapmamak isine gelmistir. erkek tarafi bilerek gitmiyordur diye düşünüyorum. damat kurnaz olabilir. boyle tipler var maalesef. nasil olsa istemiyorlar diye gizli hazirliga ikna etmistir. evlenince de babasi gelsin dugun yapalim demesini onemsememistir. bahane de hazir kacan kiza dugun olmaz diye o kadar cok duydum ki.Ben anlattıklarınızda bi kısmı es gectiginizi düşünüyorum
Babanız gelsin istesinler demiş ama ablanız kacmıs neden akli dengesi mi bozuk ablanızın?
Saglıklı, ülkemiz kültürüyle yetişmiş neredeyse her kadının tee cocuklugundan beri beynine işlenen düğün gelinlik vs hayalleri vardır
Cocuklugumuzda bile bi davete hemen gelinlik giyinip gönderilmişken ablanız ay yok ben ne baba rızası alayım ne telli duvaklı gelin olayım diyip kaçtı öyle mi ??
Kacmadan önce babası demiş gelsin istesinler diyebazi yorelerde kacan kiza dugun yapilmaz diye birşey var. adam zaten daha once evlenmis. dugun yapmamak isine gelmistir. erkek tarafi bilerek gitmiyordur diye düşünüyorum. damat kurnaz olabilir. boyle tipler var maalesef. nasil olsa istemiyorlar diye gizli hazirliga ikna etmistir. evlenince de babasi gelsin dugun yapalim demesini onemsememistir. bahane de hazir kacan kiza dugun olmaz diye o kadar cok duydum ki.
biliyorim okudum. adam evlenmis zaten. tekrar masraf yapmamak icin beni istemiyorlar zaten vermezler diye kandiriyorlar kizlari iste. var böyle tipler. arkadasim uni okurken kaçtı. annesi onaylamiyordu ama ille vermem de dememisti. daha hic gelmeden kacirdi kizi. gerci onlar dugun yapti ama o cocuk da sevgimize saygili degilsiniz diye üstten üstten konusuyordu. kiz daha 1. sinifti. okulunun bitmesini bile beklemediKacmadan önce babası demiş gelsin istesinler diye
Ona ragmen kacmıs
Ay o daha kücükmüş bu kocaman kadın 28yasındabiliyorim okudum. adam evlenmis zaten. tekrar masraf yapmamak icin beni istemiyorlar zaten vermezler diye kandiriyorlar kizlari iste. var böyle tipler. arkadasim uni okurken kaçtı. annesi onaylamiyordu ama ille vermem de dememisti. daha hic gelmeden kacirdi kizi. gerci onlar dugun yapti ama o cocuk da sevgimize saygili degilsiniz diye üstten üstten konusuyordu. kiz daha 1. sinifti. okulunun bitmesini bile beklemedi
Canım aynısını benim arkadas yaptı . Lise son sınıfta okuyordu annesi ben seni vericem tamam ama once okulun bitsin demis. Yani aile de okey demis ama kaçtı. Hatta okula falan gelmemişti herkes aradı kızı . Kaçmış megersem hala evli o kişiyle dugunde olmadi galiba bide babasindan para çalarak kaçmıştı kasadan. Aile okey desede sabredemeyenler var ya da artık ne konuşuyorlarsa aralarindaKacmadan önce babası demiş gelsin istesinler diye
Ona ragmen kacmıs
Ah ya o dahada kücükmüş :)Canım aynısını benim arkadas yaptı . Lise son sınıfta okuyordu annesi ben seni vericem tamam ama once okulun bitsin demis. Yani aile de okey demis ama kaçtı. Hatta okula falan gelmemişti herkes aradı kızı . Kaçmış megersem hala evli o kişiyle dugunde olmadi galiba bide babasindan para çalarak kaçmıştı kasadan. Aile okey desede sabredemeyenler var ya da artık ne konuşuyorlarsa aralarinda
Amin amin. Evet cok cahillik etti bence daha sonra internette şey de gordum ben,gecen sene yeniden nikah kıymış herhalde adamla boşandı tekrar barıştı uzerinde kot pantolon tshort falan var sanirim da 3 cocugu var 26 yaşında daha. Allah herkese akıl fikir versin insan en cok ufak yasta cahillik yapıyor kınamıyorum tabi.Ah ya o dahada kücükmüş :)
Rabbim sınamasın kimseyi evlatla ne diyeyim
Aileler cok önemliAmin amin. Evet cok cahillik etti bence daha sonra internette şey de gordum ben,gecen sene yeniden nikah kıymış herhalde adamla boşandı tekrar barıştı uzerinde kot pantolon tshort falan var sanirim da 3 cocugu var 26 yaşında daha. Allah herkese akıl fikir versin insan en cok ufak yasta cahillik yapıyor kınamıyorum tabi.
Babam diyor ki bir kına gecesini bile kendine layık görmediAblanız babanizin ahını almıştır yüzünün güleceğini sanmıyorum adamcağız gelsin istesinler bile demiş. Emin olun bir daha eskisi gibi olmayacaklar herşey yerinde ve zamanın da guzel
Aileniz elinden geleni yapmış belli ki ablaniz adım atmak istemiyor . Ablanizla konuşun baba her ne kadar konuşmam etmem vs dese de evlat nasıl bişey babaya sor ciğeri yaniyodur . Ablaniz çok anlamsız çok saçma bişey yapmış ama net pişman olacak ne zaman olur bilmem evliliği mutlu huzurlu olsa bile o pişmanlık hep içinde olucak.İyi akşamlar kızlar hemen konuya giriyorum.
Ablam 28 yaşında 6 yıldır bir ilişkisi vardı biz pek onaylamadık bu ilişkiyi çünkü enişte adayı evlenmiş ayrılmış bir çocuğu var tabi ki olabilir bende evliyim benim de başıma gelebilir bu durum biz sadece ablamın bu sorumluluğu alamayacağını söyledik neyse.
Bu bir şekilde bizi ikna etti babam Tamm gelsinler istesinler vereceğim dedi. Aradan bir ay geçmeden ablam kaçtı nikah falan kıyılmış evini falan düzmüş. Bizi ayakta uyutmuş yani.
Haliyle babam çok kırgın kızgın.
Biz çok yalvardık gelin barışalım düğünümüzü yapalım kimse duymadan diye ama yok ikna olmadı 15 gündür konuşmuyoruz sadece 2 günde bir annemi arıyor o kadar
Babam kesinlikle barışmam diyor bir kere bile kapımıza gelmeyen Adama beni tercih etti diyo
Nasıl yapsam da arayı bulsam bilmiyorum annem çok üzülüyor.
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
Umarım gene de mutlu olsun ama hiç umudum yok babam da inat biraz şimdileri üzerine gitmiyoruz zamanla düzelir inşallahAileniz elinden geleni yapmış belli ki ablaniz adım atmak istemiyor . Ablanizla konuşun baba her ne kadar konuşmam etmem vs dese de evlat nasıl bişey babaya sor ciğeri yaniyodur . Ablaniz çok anlamsız çok saçma bişey yapmış ama net pişman olacak ne zaman olur bilmem evliliği mutlu huzurlu olsa bile o pişmanlık hep içinde olucak.
Damat düğün yapmak istememişAcelesi neydiyse babani uzdugune degmez hamile falanmi acaba yoksa damat dugun yapmakmi istemiyor
Damat düğün yapmak istememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?