Ablam gizli nikah kıymış

Ablan kafasını duvarlara çok vurur.
Ama onunla birlikte ailen de kahrolacak ona yanarım.

Herif düzgün bir şey olsa sevdiği kadının babasının elini öpmeye bir kere giderdi hiç değilse.
Oradan belli gidişat.
Ama görmek istemeyen göze soksanız boş.

Baban haklı adam sizi insan yerine koyup evinize bile gelmemiş, bir yıla kalmaz burnu sürtülür ablanın. Koca evini ana evine tercih edenler hep pişman olur.

bazi yorelerde kacan kiza dugun yapilmaz diye birşey var. adam zaten daha once evlenmis. dugun yapmamak isine gelmistir. erkek tarafi bilerek gitmiyordur diye düşünüyorum. damat kurnaz olabilir. boyle tipler var maalesef. nasil olsa istemiyorlar diye gizli hazirliga ikna etmistir. evlenince de babasi gelsin dugun yapalim demesini onemsememistir. bahane de hazir kacan kiza dugun olmaz diye o kadar cok duydum ki.

Kacmadan önce babası demiş gelsin istesinler diye
Ona ragmen kacmıs

Ona ragmen kacmıs
biliyorim okudum. adam evlenmis zaten. tekrar masraf yapmamak icin beni istemiyorlar zaten vermezler diye kandiriyorlar kizlari iste. var böyle tipler. arkadasim uni okurken kaçtı. annesi onaylamiyordu ama ille vermem de dememisti. daha hic gelmeden kacirdi kizi. gerci onlar dugun yapti ama o cocuk da sevgimize saygili degilsiniz diye üstten üstten konusuyordu. kiz daha 1. sinifti. okulunun bitmesini bile beklemedi

Ay o daha kücükmüş bu kocaman kadın 28yasında
Allah akıl fikir versin ne diyelim

Ona ragmen kacmıs
Canım aynısını benim arkadas yaptı . Lise son sınıfta okuyordu annesi ben seni vericem tamam ama once okulun bitsin demis. Yani aile de okey demis ama kaçtı. Hatta okula falan gelmemişti herkes aradı kızı . Kaçmış megersem hala evli o kişiyle dugunde olmadi galiba bide babasindan para çalarak kaçmıştı kasadan. Aile okey desede sabredemeyenler var ya da artık ne konuşuyorlarsa aralarinda

Ah ya o dahada kücükmüş :)
Rabbim sınamasın kimseyi evlatla ne diyeyim

Ah ya o dahada kücükmüş :)
Rabbim sınamasın kimseyi evlatla ne diyeyim
Amin amin. Evet cok cahillik etti bence daha sonra internette şey de gordum ben,gecen sene yeniden nikah kıymış herhalde adamla boşandı tekrar barıştı uzerinde kot pantolon tshort falan var sanirim da 3 cocugu var 26 yaşında daha. Allah herkese akıl fikir versin insan en cok ufak yasta cahillik yapıyor kınamıyorum tabi.

Aileler cok önemli
Kesinlikle cocukla herşey konusulmalı iyi yada kötü ilk arkadası ilk danısacagı kişi aile olmalı yoksa hepimiz cahillikler yapmadık mı vaktiyle
Matematik dersim 1 gelicek diye ortaokuldayken annem veli toplantısına gittiginde kendimi camdan asagı atma planı yapmıstım :) ben nasıl 1 getiririm ailemin yüz karasıyım annemin yüzüne nasıl bakıcam vs diye düşünüp
Tam o vakitlerde babam gelip cokmu kötü derslerin dedi mesela ders alırsın hallederiz annenle ben konusurum üzülme vs vs diyip annem kızmamıstı bile toplantıdan geldiginde ama işte cahillik hepimiz yapıyoruz az cok

Ablanız babanizin ahını almıştır yüzünün güleceğini sanmıyorum adamcağız gelsin istesinler bile demiş. Emin olun bir daha eskisi gibi olmayacaklar herşey yerinde ve zamanın da guzel

Ablanız babanizin ahını almıştır yüzünün güleceğini sanmıyorum adamcağız gelsin istesinler bile demiş. Emin olun bir daha eskisi gibi olmayacaklar herşey yerinde ve zamanın da guzel
Babam diyor ki bir kına gecesini bile kendine layık görmedi

Aileniz elinden geleni yapmış belli ki ablaniz adım atmak istemiyor . Ablanizla konuşun baba her ne kadar konuşmam etmem vs dese de evlat nasıl bişey babaya sor ciğeri yaniyodur . Ablaniz çok anlamsız çok saçma bişey yapmış ama net pişman olacak ne zaman olur bilmem evliliği mutlu huzurlu olsa bile o pişmanlık hep içinde olucak.

Umarım gene de mutlu olsun ama hiç umudum yok babam da inat biraz şimdileri üzerine gitmiyoruz zamanla düzelir inşallah

Damat düğün yapmak istememiş

Baban yerden göğe haklı, bir evlat ne emekle büyüyor, ne zorlukla, ne mücadeleyle o yaşa geliyor sonra kalkıp babasına küfür edecek kadar küstahlaşmış bir adama kaçıyor, adamın rengi zaten belli. Kendisi, ailesi bir tane aklı selim insan yokmuydu elbet vardı ama işlerine gelmedi, bedava gelin hoşlarına gitti. Annenizin yerinde olsam eşimin arkasında dururum ve ablanızla görüşmem asla. Kızımı kaçırıp evlenmiş, her şeyi oldu bittiye getimiş, eşime küfür etmiş bir adama arka çıkmam, ablanızla görüşmek o adama arka çıkmaktır.
Evlendiler, aman babanında gönlü alınır, yumuşar durumu bana göre o babaya ihanet, evlenmiş olmak her şeyi temize çeker diye bir şey yok. Ha keza ablanız bunun bedelini zaten çok ağır ödeyecek, o küfür eden, burnundan kıl aldırnayan damat tipini gayet iyi biliyorum ben, iki kız kardeşimi geri aldık o tür adamlardan, hayatını yakmak diye buna deniyor. Babanıza çok üzüldüm, ablam kaçtığında annemin yaşadığı üzüntüye şahit olduğum için içim sızladı, annem ki dağ gibi kadındı, hiç unutmam koltuğa çöktü, beni, kardeşlerini görmeden mi yaşayacakmış dedi, bir gecede saçları beyazladı kadının, bu bir ebeveyn için çok ağır bir şey, babanızın arkasında durun o yüzden, ablanız hatasını anlayana kadar da onunla görüşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…