• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hakkında Acil Napsam ?

Siz ablanızın özel konuşmalarını okuyamazsınız, çünkü ablanız bir yetişkin.

Annenize söyleyemezsiniz, çünkü ablanız bir yetişkin.

Cinsel içerikli konuşmaları ya da kiminle bu konuşmaları gerçekleştirdiği de sizi ilgilendirmez çünkü ablanız bir yetişkin.

Sizi de yetişkin gibi davranmaya davet ediyorum.

Ekleme:
Hatta annenizle illa konuşacaksanız şunun hesabını sorun, ne demek ablam mecburen biri ile görüştü? Nasıl zorlayabilirler ablanızı buna?
altına imzamı atıyorum...

mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
neden cevap yazmıyorsun, 18 dk önce konuya bakıyormuşsun...

Ne demek ablanin özeli istedigini yaşayabilir.Kim ögretiyor size bunlari Allah aşkına.25 yaş hala hata yapmaya müsait bir yaştir

Anayasa'da var, temel hak ve ozgurlukler kisminda. 18 yasini gecen bireyler eriskin ve ozgur oluyor.

Her yas hata yapmaya musait bir yas, insanlar hayatlarini yasamakta ozgur olsunlar ki, kendi hatalarini yapmakta (burda bence bir hata yok ama neyse) ozgur olsunlar, kendi derslerini cikarsinlar, kendi yollarini bulsunlar. 25 yasindaki kadin 5 yasindaki cocuk degil ki, cisss elini sobaya surme yanacaksin desin annesi. Herkesin kendi beyni, algisi var, buna gore kendi dogrusunu, yanlisini yasiyor.

Haydi diyelim bu kzi annesine soyledi, ne olacak? Annesi terlik mi firlatacak? Ne yaoabilir ki , eve mi kapatacak? Ben ozel hayatimin ortaya dokulmesinden utanirim, ailedeki herkes utandigiyla, rahatsiz olduguyla kalacak o kadar.

Bu işler böyle kelebek.
Sana geniş, rahat vb bir sürü laf ederler, sen normal bir şekilde cevap yazarsın laf sana geldiği için. Sonra ne muamelesi yaptıklarını söylemeye gerek yok zaten : )

Ha sen kalkıp "geniş"in zıttı olan "dar" kelimesini kullansan olay olur vay efendim bana dar kafalı diyor diye. Halbuki sadece sana yakıştırdığının zıttı ama olsun. Sen rahat bir insan olarak her lafı hak edersin:KK59:

İşin özü, sen sıfat yakıştırmadan saygı duyarsın ama sen onlar gibi düşünmediğin için laf edilir. O yüzden boşver hiç merak gidermeye gerek yok, samimi bir merak değil laf söyleme çabası çünkü:KK14:
Ay sekerim sen de lafi nereler goturmussun :-):-):-):-)
ne alakasi var yaw :-):-)

Anayasa'da var, temel hak ve ozgurlukler kisminda. 18 yasini gecen bireyler eriskin ve ozgur oluyor.

Her yas hata yapmaya musait bir yas, insanlar hayatlarini yasamakta ozgur olsunlar ki, kendi hatalarini yapmakta (burda bence bir hata yok ama neyse) ozgur olsunlar, kendi derslerini cikarsinlar, kendi yollarini bulsunlar. 25 yasindaki kadin 5 yasindaki cocuk degil ki, cisss elini sobaya surme yanacaksin desin annesi. Herkesin kendi beyni, algisi var, buna gore kendi dogrusunu, yanlisini yasiyor.

Haydi diyelim bu kzi annesine soyledi, ne olacak? Annesi terlik mi firlatacak? Ne yapabilir ki , eve mi kapatacak? Ben ozel hayatimin ortaya dokulmesinden utanirim, ailedeki herkes utandigiyla, rahatsiz olduguyla kalacak o kadar.
hayır anlamıyorum. 19 da evlenen kadının her hakkı var kocasıyla yapmaya. ama 25de sevgilisiyşle yazışamaz bile. imza sen nelere kadirsin.
19 yaşındaki kız 30 yaşındakinden evlenince daha özgür oluyor. olacak şey değil

Bu rahat ve geniş hatunlar dar olanlara göre daha mı zeki yoksa bana mı öyle geliyor. Cevaplar muhteşem..
Bir de dar, geniş deyince benim aklıma neden ahlaksız şeyler geliyor? Çok mu fesatım? :KK53:

"Rahat" cinsellik yasamak onune gelenle dusup kalkmakla bir olmak zorunda mi? Adamin ozgur oldugu sonucuna nerden vardiniz? Her evlilik disi cinsellik yasayan dediginiz kadar hizli hayat yasamiyor.

Yani sevgilinle , sevdigin guvendigin biriyle birlikte oluyorsan, bundaki hastalik kapma riski evli oldugun adamdan hastalik kapma riskiyle ayni. Adamin parmagina nikah yuzugunu gecirince gecmiste hastalikli hayat kadinlariyla birlikte olma olasiligini azaltamiyoruz ne yazik ki.

Ote yandan insanlar her istedigiyle yatip kalkmakta da ozgur. Adam gibi korunduklari surece , neden hastalik kapsinlar ? Koskoca yetiskin insanlar cok da tanimadiklari biriyle birlikte olmak niyetleri varsa, eminim prezervatifi akil ediyorlardir.

korunma yöntemleri %99 korur. sen onu sevdin onun öncesinde de başkasını bu uzar gider. tabi önüne gelen demek istemedim...

Kocanız aldatsa ve prezervatifle korunmuyorsanız çok daha büyük risk altında oluyorsunuz. Rahat cinsellik yaşamayan biri olarak belki de hastalık kapabilirsiniz, buna ne yapacağız?

öncesini bilirsin herhalde kocanın... evlendikten sonrada aldatılırsan, anlarsın... yakalamayan kadın yoktur... ben buna inanmıyorum. yakalamak istemeyen kadın vardır...

Bence ablanla açık açık konuş.. onu kırmadan bak bakalim o ne düşünüyor ??

Allah seni de ablanı da Korusu.

Ne demek ablanin özeli istedigini yaşayabilir.Kim ögretiyor size bunlari Allah aşkına.50 yasinda kadindan bahsetmiyoruz.25 yaş hala hata yapmaya müsait bir yaştir.Konu sahibinin kardes olarak tabi ki müdahil olmasi lazim.İlk etapta annenize söylemeyin bence ama ablanizi karsiniza alip,istemeden yazismalarina sahit oldugunuzu,cok üzüldügünüzü,bu yazismalarin ilerde basina bela olabilecegini vs anlatin.Gercekten cok sinirleniyorum özgürlük adı altında salak salak fikir üretenlere.
bunun sınırı nedir peki. 30mu 40mı. 40da evlenmemiş kadın bunu yapabilirmi peki

öncesini bilirsin herhalde kocanın... evlendikten sonrada aldatılırsan, anlarsın... yakalamayan kadın yoktur... ben buna inanmıyorum. yakalamak istemeyen kadın vardır...
Öncesini size anlattığı kadarıyla bilirsiniz.
Aldatılırsanız yakalarsınız peki. Yakalayana kadar birlikte olursanız hastalık riskiniz olmuyor mu?

Diyelim eşiniz gitti bu gece biriyle birlikte oldu, yarın da sizinle. Siz önümüzdeki hafta anladınız aldatıldığınızı. E anlayana kadar birlikte oldunuz, hastalık bulaştıysa bulaştı?

Yani cinsel ilişkide hastalık bulaşmamasının garantisi evlilik değil biz bunu demek istedik. Hatta bilakis evlilikte prezervatif kullanımı az olduğu için sadakatsiz bir kocayla ihtimaliniz daha bile artar.

Öncesini size anlattığı kadarıyla bilirsiniz.
Aldatılırsanız yakalarsınız peki. Yakalayana kadar birlikte olursanız hastalık riskiniz olmuyor mu?

Diyelim eşiniz gitti bu gece biriyle birlikte oldu, yarın da sizinle. Siz önümüzdeki hafta anladınız aldatıldığınızı. E anlayana kadar birlikte oldunuz, hastalık bulaştıysa bulaştı?

Yani cinsel ilişkide hastalık bulaşmamasının garantisi evlilik değil biz bunu demek istedik. Hatta bilakis evlilikte prezervatif kullanımı az olduğu için sadakatsiz bir kocayla ihtimaliniz daha bile artar.
evlilik olsa o kadar konu açılmazdı bdvde . eşi tarafından aldatılan kadın dolu burası

korunma yöntemleri %99 korur. sen onu sevdin onun öncesinde de başkasını bu uzar gider. tabi önüne gelen demek istemedim...

Uzasin gitsin , ne olacak? Her iliski sonsuza kadar surmuyor , hayati boyunca insan 2-3 kisiye asik olabiliyor, ya da sevgili olabiliyor.neyse. Yani soylemek istedigim sey "listenin uzayip gitmesi" sandiginiz kadar kotu bir sey degil. Hayatta kocisinden baska erkekler de tanimak sandiginiz kadar igrenc, pis, yasak, gunah degil. Insanin hayatinda devirler oluyor, universitede asik oldugu adamla 30 yasinda asik oldugu adam arasinda dunya kadar fark oluyor, insan degisiyor, kisiligi degisiyor, evrimlesiyor, insan hayatinin her evrim basamagi farkli farkli, degisik devrelerde degisik insanlari begenmek normal bir sey. 25 yasindayken asik oldugum adami dusununce 27 yasindaki halim "iyyyyyy iyi ki sasirip da evlenmemisim, Allah korumus" diyorum, su an ona hic benzemeyen bambaska birine asigim.

Ozet geceyim, yani listenin uzayip gitmesi ne sizi ne de basklarini ilgilendirir, insanin kendi bilecegi is. Liste uzasa bile ne olacak?
Sizin kafaniza gore onemli olan bekaret degil mi zaten, bir kisiyle olmak da ayni, 2 de 3 de.
Herkes istedigi gibi yasasin, kime ne, hemcinslerinize yollu damgasi vurmaya neden bu kadar hazirsiniz?

Bi kere açık kalmış bi hesabın özel msjlarına bakman seni haklıyken haksız durumuna düşürür. Senin görüşüne ters gelen şeyler olabilir, ama buna 3.kişileri yani anneni,aileni vs.dahil etmen ablanla uzlaşmak yerine inatlaşmaya sebep olabilir. 25 yaşında yetişkin birini korumayı o kadar önemsiyorsan, 20 yaşında yetişkin bi birey olarak ablanı karşına alıp elbette ki gerekli konuşmayı sen de yapabilirsin. Ki bence kesinlikle karışmaman daha doğru olur, ama yine de sen bilirsin.

Ablan çocuk değil neyin ne olduğunu bilir ,kurcalayıp ailenle de kendinle de aranı açma. Özelini okuman çok yanlış

Yahu ablanız sanki kötü yola düşmüş gibi yok soğuk davranıyorum yok gözümden düştü ne demek yani. Cisnel içerikliymiş de filanmış seviyorlar demek ki birbirlerini ne var bunda 38 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz adamın kötü niyetli olduğunu nereden biliyorsunuz anneme söyleyeyim mi demişsiniz bir de o ablanızın özeli annenize anlatamazsınız siz biriyle çıksanız saklasanız ve ablanız öğrenip söylese annen ondan duysa hoşunuza gider mi ayrıca görücü gelen kişiye ne ablanızın sevgilisinin olması çıkmamış ki çocukla umut vermemiş ki. O sizin ablanız oturun konuşun dertleşin okumanız bile hata açık bırakmış olsa bile mesajları açık bırakmamıştır resmen mesajlarına girip bakmışsınız o da size yapsın bakalım incelesin kıskançlık yapıyorsunuz bariz.

Uzasin gitsin , ne olacak? Her iliski sonsuza kadar surmuyor , hayati boyunca insan 2-3 kisiye asik olabiliyor, ya da sevgili olabiliyor.neyse. Yani soylemek istedigim sey "listenin uzayip gitmesi" sandiginiz kadar kotu bir sey degil. Hayatta kocisinden baska erkekler de tanimak sandiginiz kadar igrenc, pis, yasak, gunah degil. Insanin hayatinda devirler oluyor, universitede asik oldugu adamla 30 yasinda asik oldugu adam arasinda dunya kadar fark oluyor, insan degisiyor, kisiligi degisiyor, evrimlesiyor, insan hayatinin her evrim basamagi farkli farkli, degisik devrelerde degisik insanlari begenmek normal bir sey. 25 yasindayken asik oldugum adami dusununce 27 yasindaki halim "iyyyyyy iyi ki sasirip da evlenmemisim, Allah korumus" diyorum, su an ona hic benzemeyen bambaska birine asigim.

Ozet geceyim, yani listenin uzayip gitmesi ne sizi ne de basklarini ilgilendirir, insanin kendi bilecegi is. Liste uzasa bile ne olacak?
Sizin kafaniza gore onemli olan bekaret degil mi zaten, bir kisiyle olmak da ayni, 2 de 3 de.
Herkes istedigi gibi yasasin, kime ne, hemcinslerinize yollu damgasi vurmaya neden bu kadar hazirsiniz?

hemcinsleri kastetmedim, nasıl anladınız. erkekte o şekildeyse onu da aynı kefeye sokarım...

günahı sevabı da karıştırmayın... o ayrı konu... o konuya girmedim zaten...

bekaretten bahsettim mi ben.... nerede yazdım... ayrıca bakir olması gereken sadece kadın değil ki erkekte....

----------------------

yok ya ben marstan geldim... getirin uzay gemimi geri dönmeliyim....

Back
X